Mysdag med tjejerna

Jag har välrdens finaste systerdöttrar! Vilken mysig dag vi har haft ihop. Vi har hittat på en massa och haft så kul. Det har varit fint väder så vi har varit ute mycket. Ikväll gick vi ner till sjön på våffelcafét och nu sover tjejerna så gott. 

Follow your instincts

 "Follow your instincts and do not let other people's opinion of you become your opinion of yourself." - Sarah Jessica Parker

VANESSA - BLUE AND WHITE


MINA SERIETIPS

One Tree Hill
Drama, romantik
Säsonger: 9
Ingen serie kommer någonsin slå den. Ni som inte har sett OTH måste göra det, annars missar ni något riktigt stort! Det är kärlek, drama, vänskap, glädje och allt helt enkelt. Den handlar om fem ungdomar (huvudpersonerna) som bor i Tree Hill. I de första fyra säsongerna går dom i high school, killarna spelar basket och tjejerna är cheerleaders. I säsong 5-9 är dom vuxna, jobbar och skaffar familj. Jag har lärt mig allt om livet från denna serien!
Grey's Anatomy
Drama, romantik
Säsonger: 10, säsong 11 börjar sändas i höst.
En helt fantastisk tv serie som alla borde ge en chans, vare sig ni tycker om läkarserier eller inte. Jag tycker inte om blod eller sjukhus, men jag älskar Grey's. Det är mycket sjukhus eftersom det är deras liv, men det handlar om så himla mycket annat också. Om deras liv utanför jobbet osv. Det är en serie som har mening! 
 Pretty Little Liars
Drama, thriller
Säsonger: Säsong 5 sänds nu
Jag antar att alla har hört talas om denna serie. Den är inte som alla andra tonårsserier vilket jag tycker är bra. Väldigt spännande! Den handlar om dessa fyra tjejer ovan och deras liv. Serien går ut på vem "A" är som hela tiden skickar sms och hotar dom om allt möjligt.
 Chicago P.D
Drama, action
Säsonger: 1, säsong 2 börjar sändas i höst.
Detta är en polisserie som började sändas detta året. Jag gillar den verkligen! Började endast kolla för att Sophia Bush är en av huvudpersonerna. Hon är en av mina favorit skådespelerskor! Den är väldigt spännande och lite annorulunda än vad jag brukar kolla på. Det händer alltid något och det är ett stort plus. 
Desperate Housewives
Komedi, drama
Säsonger: 8
Den handlar om fyra väninnor som bor på samma gata. Serien kretsar runt deras liv och allt som händer på Wisteria Lane (deras gata). Det händer väldigt mycket om jag säger så. Trots att det händer hemska saker vänder dom det till något roligt. Det blir mycket skratt!
90210
Komedi, drama och romantik
Säsonger: 5
Jag följde denna varje vecka när den gick på tv. Den har inte så mycket mening som t.ex. OTH och Grey's, men jag tycker om den. Den handlar om ett gäng ungdomar och allt som händer i deras liv. Dom går i high school, säsong 5 handlar om deras liv efter dom har gått ut skolan.
The O.C
Komedi, drama och romantik
Säsonger: 4
Jag såg något avsnitt när den gick på tv för många år sedan, men det var inte förens något år sedan jag såg alla säsonger. Det är endel drama, men jag har skrattat så tårarna har runnit väääldigt många gånger också. Typisk tonårsserie också! Ungdomarna går i high school och serien handlar om deras liv. 

31:e juli 2014

Startat dagen med en god frukost och en springtur. Perfekt! Tjejerna kommer hit när som, ska bli så mysigt! Vi kommer ha det så himla bra. Ha en fin torsdag ni också. ♥

I don't need that

Hanna Marin, quotes

30:e juli 2014

Idag har gjort en hel del. Tränat, bakat blåbärsmuffins, handlat med mamma och strax ska vi laga middag. Förberett endel nu. Innan vi stannade och handlade körde vi till en jätte fin inredningsbutik. Den är precis i min smak, så mycket fina saker. Imorgon kommer mina systerdöttrar hit. Vi ska passa dom tills fredag. Åh vad det ska bli mysigt att ha dom här! 

Robert Buckley


You Got Me - Gavin DeGraw

Gavin DeGraw's nya låt You Got Me måste ni lyssna på! Hans låtar är helt underbara. Åh vad jag vill tillbaka till konserten. Bästa kvällen NÅGONSIN! Så mycket känslor...så mycket lycka!

NO RUSH

Grey's anatomy<3333 | via Facebook
|||
Meredith Grey, quotes

Underbara sommardagar

Vi kom hem sent igår kväll från Båstad. Vi har haft det så himla bra! Solat, badat, shoppat, ätit god mat, njutit av sommaren och umgåtts. Det har varit varmt och jätte fint. Jag trivs allra bäst nära havet! 

Båstad nästa

Packat in allt i husvagnen och strax ska vi köra till Båstad. Vi ska träffa min storasyster, Markus, Ellie och Alva där nere. Vi är borta till måndag och det ska bli så skönt att komma iväg igen. Vi får se ifall jag bloggar något, det beror på om jag har tid över. Ha det bäst!

MY FAMILY


YOUR PAST

♥ | via Tumblr
Untitled
Marissa Cooper, quotes

So, here's to my best friend

Baley 8x16

SALVATION - WAKEY!WAKEY!

Michael Grubbs är en otroligt artist! Ni känner kanske igen han från One Tree Hill, i säsong 7. I den serien finns den absolut bästa musiken! Alltid. En låt heter Always And Forever och åh så mycket känslor på grund av Naley.
Hans nya album släpptes igår, den 22 juli. Jag är helt kär i låtarna! Gör er själva en tjänst och gå in på spotify och lyssna. Ni kommer inte bli besvikna! 

Calamity Jane- Bethany Joy Lenz

https://soundcloud.com/bethanyjoylenz/calamity-jane-original-single
Här kan ni lyssna på Bethany's nya låt Calamity Jane! Den finns på spotify också. Som ni säkert vet är hon min favorit artist och hennes musik är fantastisk. Precis som hon! Jag har redan lyssnat på låten hur många gånger som helst. Åh den är så bra! 

På klipporna

Igår hade jag en jätte härlig dag! Vi åkte till havet och badade, låg på klipporna och solade. Varma sommardagar vid havet är det bästa! Idag tog jag en springtur på morgonen och efteråt frukost i solen. Nu har jag tränat klart och tänkte ta på mig bikini och lägga mig ute i solen. Hoppas allt är bra!

SO HAPPY

♥ Hilarie Burton with Sophia Bush and Lee Norris ♥

JEANS AND WHITE

Jeans buster & kjol H&M, solglasögon Lindex och sandaler från Scorett.

Ridit

Härlig måndag! Har varit med Josefine hela dagen, kom precis hem. Vi åkte till sjön en runda och solade lite. Därefter åkte vi hem till henne, lagade middag, cyklade och ikväll red vi. Jag tror det var typ fyra år sedan jag red, men åh vad härligt det är! Vi red ute i skogen i kvällssolen, galopperade och hoppade även lite. Underbart! 

JUST SO BEAUTIFUL

Åh jag vad jag älskar Hilarie Burton! Hon är en av de absolut vackraste jag vet. Skulle göra vad som helst för att få träffa henne. 

21:e juli 2014

Hade en jätte mysig dag hemma hos mormor och morfar igår. Vi grillade och satt ute på altanen tills kvällen. Vi körde även en runda med bilen vid havet. Det är så fint där ute och jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo där i framtiden. Vem drömmer inte om att bo i ett hus alldeles framför havet? Nu ska jag träffa Josefine. Vi tänkte åka och bada! Hoppas ni får en lika fin dag som jag. ♥

LEIGHTON MEESTER


KOLMÅRDEN - DEL 2


20:e juli 2014

Blir på så bra humör när det är såna härliga sommardagar! Började dagen på bästa sätt - en sprungtur och sen styrketräning. Efteråt en god frukost ute på altanen! Jag har gjort mig i ordning och om ett tag ska vi köra till mormor och morfar. Det ska bli så mysigt! Vi ska grilla där ikväll. 
 
Jag älskar denna bilden på min fina mormor! ♥

KOLMÅRDEN

Lite bilder från Kolmården med familjen. Jag hade tyvärr inte med mig kameran andra dagen, så dumt av mig! Fick därför inga bilder på delfinerna...

Ljuvliga sommar

Efter en lång springtur plus styrketräning körde jag och mamma till havet. Det är så fint väder och vad passar bättre då? Det gäller att ta vara på sommaren på bästa sätt. Den är över snabbare än man tror! Vi har haft det så mysigt. Det var alldeles ljummet i havet! 

Kolmården

Nu är jag hemma efter fyra underbara dag på Kolmården. Åh vad bra vi har haft det! Vi var på Kolmårdens djurpark två dagar. Så häftigt att se alla djuren! Har varit där två gånger innan när jag var mindre. Delfinerna är helt klart bäst. Blev helt tårögd för dem är så duktiga! Vi kunde inte haft mer tur med vädret, det har varit helt perfekt! Vi har kunnat sitta ute länge varje kväll och myst. Vi har promenerat, ätit god mat och glass, lekt med ungarna och bara umgåtts. Älskar min familj över allt! ♥
Finaste familjen! Bara pappa och storasyster som fattas. ♥

SENDI - JEANS


JANA - PHOTO SHOOT


Till Kolmården

Imorgon bär det av till Kolmården med hela familjen! Mamma, pappa, mina syskon och syskonbarn. Det ska bli så mysigt att umgås allihopa. Jag har hunnit med en hel del idag, tränat, packat och lagat mat. Vi har förberett lite mat som vi ska ha med oss. Perfekt! Vi ska försöka komma iväg ganska tidigt imorgon bitti. 

GORGEOUS LADIES


That person I want to be

Life.
Super Hero

SENDI - SOMMAR OUTFITS


HIL - PHOTO SHOOT


13:e juli 2014

Det har ösregnat hela morgonen. Hoppas att det slutar snart! Så himla tråkigt. Ska träffa Sara idag! Det var ett tag sen nu så det ska bli skönt att ses. Hoppas ni får en fin söndag! ♥

THINGS HAPPEN FOR A REASON

"Things happen to you to make you realize your true potential, strenght, will power and heart. Have faith and stay strong!" - Bethany Joy Lenz

FROM WILMINGTON TO PARIS 2

Det är nu klart att Stephen Colletti, Torrey Devitto, Paul Johansson, Shantel VanSanten, Chad Michael Murray och nu Hilarie Burton kommer till FWTP2 i oktober. Jag vill bara gråta. Det är hemskt att veta att jag inte kommer kunna vara där, i år igen. Jag skulle göra allt för att få träffa Chad och Hilarie speciellt. Och Shantel! Jag vill träffa hela OTH castet så gärna, men just the "core five" är drömmen. 
 
Om Bethany, James, Soph, Hil och Chad skulle vara där, alla fem. Då hade jag bokat på en gång! Men när man inte vet innan är det lite svårare. 

The Christmas Secret

The Chrismas Secret kommer ut detta året och som jag längtar! Bethany Joy Lenz är med och det ska bli så kul att se henne på tv igen. 

En runda till Karlshamn

I eftermiddags körde vi en runda till Karlshamn. Vi åt middag på Wägga och strosade runt lite på stan efteråt. Jag åt potatismos och strömming och det var galet gott. Älskar det! Tycker det är så mysigt att äta ute, speciellt nu på sommaren. Hoppas ni har haft en fin dag!

HEMMAGJORD TACO PIZZA

Förra helgen gjorde vi en taco pizza till middag. Det var galet gott och den var väldigt enkel att göra. 

SWEET ANGEL


THE BEST PEOPLE


Sista jobb-dagen

Nu är jag ledig resten av sommarlovet, känns så bra! Mamma och pappa går på semester nästa vecka och då ska vi till Kolmården med mina syskon och syskonbarn. Kommer bli så mysigt! Veckan efter ska vi åka till Båstad. 
 
Imorgon hoppas jag på att få träffa Alisa. Det var ett tag sen nu, saknar henne så mycket! Hoppas allt är bra med er. ♥

Jessica Lowndes - instagram


MY HERO AND JUSTIN

"I love this girl. Such an inspiration for young women. Good seeing you Soph." -  Justin Bieber

ASHLEY BENSON - H&M DIVIDED

 Jag dör vad snygg Ashley Benson är! Jag älskar hela kollektionen från h&m, vill ha allt. Jag beställde hem jeansen och linnet hon har till (på understa bilden) och även en svart/vit väska som inte är med på någon bild här. 

9:e juli 2014

Idag har jag haft Josefine hos mig hela dagen. Vi har haft det så bra! Det var så kul att ses igen. Vi har solat och på eftermiddagen cyklade vi ner till sjön och badade. Hon åkte hem för ett tag sen och jag har bakat ananaspaj. Det är min sista dag på jobbet imorgon och då tänkte jag bjuda på det. Hoppas det blir uppskattat! 
 
Nu ska jag göra varsin omelett till mig och pappa och sen ska jag titta på pll. Alltid lika spännande vad som kommer hända.

Beautiful home


BE GREAT, BE YOU

Don't be afraid to be great, promise yourself that. Don't be afraid to be you. - Peyton Sawyer

THAT'S WHAT I WANT

 
Take a look at yourself in the mirror, who do you see looking back? Is it the person you wanna be? Or is there someone else you were meant to be; the person you should have been, but fell short of? Is someone telling you you can’t, or you won’t? Because you can. Believe that love is out there. So take a look in that mirror and remind yourself to be happy, because you deserve to be, believe that. - One Tree hill 6x24 

8:e juli 2014

Det har varit skönt med en ledig dag! Startade dagen med en härlig springtur på 9 km, styrketräning efter och sen har jag slappat i solstolen. Det har varit väldigt varmt, men samtidigt blåsigt och molnigt. Hoppas på att jag har fått lite färg. Har precis städat övervåningen och nu ska jag gå ner och umgås lite med mamma och pappa. 
Älskar min nya klänning från Topshop! Köpte den i Köpenhamn. 

HAPPY BIRTHDAY SOPH


Kvällsbad

Idag efter jobbet gick jag upp till Alice. Vi åkte till sjön och badade med hennes bror och hans kompisar. Härligt! Vi satt på bryggan ett tag i solen och bara pratade. Kommer inte hinna träffa henne på ett tag så det var skönt att ses. 

SOME FACTS

• Jag skulle aldrig få för mig att ändra på mig själv för någon annans skull, varken mitt yttre eller inre. 
 Jag har aldrig ätit köpt mat hemma som köttbullar, lasagne osv. Vi har alltid gjort hemmagjord mat. 
• Jag är väldigt hundrädd för hundar jag inte känner.
 Jag älskar country musik, speciellt Jana Kramer och Taylor Swift.
 Jag älskar att laga mat! Tycker det är så himla kul att testa nya maträtter.
• Mina syskon och syskonbarn är mitt allt. Vore ingenting utan dem!
• Jag älskar risgrynsgröt! Äter det året om, spelar ingen roll om det är sommar.
• Jag drömmer om att få bygga mitt eget hus en dag.
• Jag har alltid mina naglar målade, kan inte gå utan nagellack.

BIRTHDAY

Lite bilder från kalaset igår. ♥

Bra dag vid havet

Idag körde mamma och jag till havet en runda. Vi kom dit vid 12 och nu är vi hemma. Vädret har varit helt underbart, strålande sol hela tiden. Vi har haft det så mysigt! Det är såna här dagar som behövs. Imorgon är det dags för jobb igen, men jag har bara två dagar kvar. Sen är jag ledig resten av lovet! Och oj vad jag ska njuta. 

It's very human

Jessica Capshaw, quote

I would

Callie Torres, quotes

Inrednings inspo


Kalas firande!

Idag ska vi fira min guldklimp på bilden nedanför, men vi åker inte än på ett tag. Har börjat dagen bra, sprungit, styrketränat och nu har jag gjort mig i ordning. Ska bara klä på mig också. Eftersom det skulle bli 27 grader idag tog jag för givet att det skulle vara sol också, men nej ingen sol alls. Tråkigt! Hoppas att det klarnar upp framåt dagen. 

LOVE IS


SHE'S WONDERFUL


4:e juli 2014

Väldigt välbehövligt med två dagars ledigt nu! Det har varit sååå varmt emllanåt idag, klagar inte annars, men när man jobbar är det skönt när det är svalare. Imorgon ska vi fira min yngsta brorson som fyller hela fyra år på onsdag. Min lilla prins börjar bli stor nu. Det ska bli mysigt att träffa alla! Saknar dem. ♥

HELLO THERE BEAUTIFUL


3:e juli 2014

Älskar detta citatet!
Kom precis hem från en härlig powerwalk/spring runda med mami. Det har varit kallare idag, men nu ikväll sken solen och det var riktigt skönt väder. Nu ska jag laga middag och sen blir det tv resten av kvällen. 

Just as beautiful as ever


LOOKING GORGEOUS


2:a juli 2014

Åh det är alltid så skönt att komma hem från jobbet! Endast två dagar kvar tills helg igen. Det går snabbt! Är ganska trött på detta väder nu, det har åskat och regnat i över en vecka. Hoppas att det ändrar sig tills nästa vecka! Har varit ute på en härlig springtur och kört styrkeövningar. Nu är jag redo för det senaste pll avsnittet. 

SOPH AND HIL

"#tbt to photoshoots with this gal. Happy Birthday Hilarie! We grew together, laughed with, cried to, supported, fought with, and loved each other so. And somehow she means even more to me now than she did then. It only gets better. I'm so lucky to share so much history and so many memories with this amazing woman. Be sure and wish her a great day! #HappyBirthdayHilarie#othfam" - Sophia Bush ️

The magic of tomorrow

One Tree Hill Taught Me...
One Tree Hill Taught Me...
So glad I found my bestie <3

Anything

“ Hoes over bros. ”

Happy Birthday Hil


Första juli

Det är första juli idag! Vart tog juni månad vägen? Jag önskar att sommaren kunde vara längre. Den tar alltid slut så snabbt, men inte än. Min riktiga semester har inte ens börjat! Kom hem vid fyra och nu har jag precis tränat klart, sprungit och styrketränat. Är svettig som bara den så duschen väntar. Ha det bäst! 

THAT'S A WRAP


RSS 2.0