Sista november

Lite sjukt att det är sista november idag faktiskt...Och snön har kommit, fast inte mycket! Blir fredagsmys framför x-factor ikväll. Imon ska vår klass stå på julskyltningen och samla in pengar till våran klassresa. Vi är några stycken i taget och står en timme var. Efteråt ska jag åka in till stan och julshoppa med alice och sara. Ska bli så kul med mina favoriter. ♥
jag idag, älskar mina dr.demin jeans och koftan!

Dansat

Slutade tidigt idag! Och vid 5 var jag på aerobic. Vi körde igenom dansen massvis med gånger och innan vi åkte hem fikade vi. Mysigt! Min bror och hans flickvän har varit här ikväll, så har träffat dom lite också. Har inte så mycket att blogga om, blir så ibland. Men hoppas ni ha det bäst! 
två bilder från idag, haha ♥

28:e november 2012

Idag fyller min underbara pappa år! Grattis igen.♥ Började såklart dagen med varm choklad och gav honom presenter. Hihi! Skolan har varit helt okej, bara det att man blir så otroligt trött för onsdagar är lite värre än dom andra dagarna. Nu är jag iallafall hemma! Vi ska strax äta och vid 7 är det dags för sista zumba-passet, innan det drar igång nästa år igen. Sen blir det fika och mys framför tven efteråt.  :) 
Jag och pappa. Älskar dig så mycket!

LOVE THIS

 
One Tree Hill - Säsong 8 avsnitt 12
Så.Himla.Fint. ♥

27:e november 2012

Precis skrivit klart min fördjupning till so:n nu. Skönt! För vi ska redovisa denna veckan. Kanske fixa till något i texten bara, det är ju alltid något man vill ändra. Jag är sån iallafall. Haha. :) Ska göra något annat nu, men ni får ha det så bra!
min fina bella och jag i skolan igår ♥

Chad Michael Murray & James Lafferty

Antagligen så är dessa två världens snyggaste killar! Så perfekta. 

23:e november 2012

Idag fyller min finaste vän Isabelle år, grattis igen mitt hjärta!  ♥ Har varit en lika bra måndag som alltid i skolan. Efteråt gick jag med alice och sara ner till byn för att ta den andra vaccinations-sprutan. Och nu är jag hemma. Senare blir det en kvällsrunda med pappa. 
Med mina underbara idag!

Slapp-söndag

Varit hos alice tills nu! Det är skitväder så vi har legat nerbäddade framför en film. Ätit pannkakor med banan&choklad. Och massa snack om allt såklart.♥ Perfekt söndag! Solsidan ikväll och imon drar nästa vecka igång. Men nu ska jag välja ut lite bilder som ska framkallas. Ha det bäst!
bjuder på en bild med rosa fina träd i älskade Paris

Till bästis!

Ska strax sticka upp till alice och vara med henne idag. Hon har varit sjuk, så har knappt sett henne denna veckan förens i fredags. Är säker på att jag kommer få en toppendag. Men vi hörs nog ikväll igen, puss.
jag och bästis förra hösten ♥

SUPERHEROS

Kunde inte låta bli att titta på 1 avsnitt av One Tree Hill idag också. Sjukt roligt avsnitt! Haha. Det finns ju en andledning till att dom gjorde hela 9 säsonger!
 B.Dazzle, Baby Mama & Shutterbugs. Hahaha, dör! 

24:e november 2012

Har haft en bra dag! En powerwalk/springrunda på morgonen och sen har vi varit hos min bror och killarna ett par timmar. Fikat och busat! Nu har jag och mamma slått in en hel del julklappar. Så mysigt! Längar till julafton. Hihi! ♥

X-factor

Mysig fredagskväll! Vi har ätit en jättegod fisksoppa och nu tittar vi på x-factor. Jag hejar på Awa! Tycker hon är hel grym och jag hoppas verkligen att hon vinner alltihop! Nu ska jag gå ner igen, gustafsson tre trappor får underhålla mig tills det börjar igen. Haha. Ha det bäst fina ni. ♥

Äntligen helg!

Varit toppen i skolan! Och vi hade sovmorgon idag så fick sova en timme längre. Känns sjukt härligt med helg nu iallafall! La mig på soffan och tittade på one tree hill direkt när jag kom hem. Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma lite. Puss!
jag idag

22:e november 2012

Slutade tidigt idag! Och det var verkligen skönt. Varit en bra dag med inte så många lektioner. Vid 5 ska jag träna aerobic. Vi ska göra klart dansen idag som vi ska ha på uppvisningen i december. Ska bli sjukt kul! 
jag i lördags

Tränat

Hemma igen från ett härligt zumba-pass! Det är sista gången nästa onsdag, tråkigt! Men sen drar det igång nästa år igen. Idag är det första gången...sen jag vet inte när, jag inte har något att plugga till. Alla prov är avklarade och fan vad underbart! Nu ska jag äta och strax börjar Grey´s. Woho! Puss på er!
knasig bild på hotellrummet i göteborg för något/några år sen

LAST SEASON...

Det var inte vad som helst som låg i brevlådan idag när jag kom hem! Nämligen One Tree Hill's sista säsong. Har en känsla av att denna säsongen kommer bli den bästa. Och så kommer älskade Lucas tillbaka. Kan ju säga att jag är mer än överlycklig! Detta gjorde min dag. ♥

I don't want to be

I'm tired of looking round rooms, wondering what I've got to do,
Or who I'm supposed to be, I don't want to be anything other than me. - Gavin Degraw

FOOTLOSE

 Tittat på footlose som gick på tv nu ikväll. Inte sett den filmen innan men den var verkligen riktigt bra! En sån där härlig film! Även om det hände något tråkigt ibland. Och en jätte snygg kille i filmen såklart, det gillas! 

19:e november

Har varit en lite smått galen dag i skolan. Men sjukt kul har vi haft det! Stört hur mycket jag kommer sakna alla när vi börjar gymnasiet...Jag njuter verkligen nu sista året! Sista året med världens underbaraste klass. ♥
 
När jag kom hem gick jag och mamma direkt ut på en powerwalk och sprang lite. Nu har jag tittat igenom engelskan och spanskan. Så ska lägga mig på soffan och ha det skönt resten av kvällen.
Åh vad jag saknar Paris! Sån himla fin stad.

SADDEST MOMENT

Hemskt avsnitt på liv eller död. Lipade och skakade som bara den. Men fan vad jag älskar denna serien. Helt sjukt. ♥

18:e november 2012

Har haft en jätte bra dag med mina fina små killar! Det har varit tråkigt väder idag så vi har stannat inne och myst. Tittat på filmer, byggt lego och massa annat kul. Dom åkte nyss hem och nu ska jag lägga mig på soffan och titta på one tree hill. Underbart! Kommer bli ett spännade avsnitt och antagligen massa tårar...:(
världens finaste ♥

Dagens

Inte jätte bra bilder men såhär såg jag ut idag iallafall. Plus svarta tunna strumpbyxor såklart. 
Topp från gina tricot och paljettshorts (nya) från vero moda. 

17:e november 2012

Haft en jätte mysig dag/kväll med familjen. ♥ Bara min faster och mats som inte var här för dom kunde inte. Lite tråkigt! Men vi ses en annan dag ändå! Linus och Milo sover här inatt, så det blir bus imon med. Här under får ni lite bilder från ikväll.

Dags för kalas!

Klar för kalas! Vi ska fira mamma och pappa idag. Så alla kommer om någon timme bara. Ska bli mysigt! Saknar mina syskonbarn. hihi. ♥ Antagligen blir det full fart på ungarna och massa bus tills kvällen. Ha det så bra, kram! 

Breaking dawn - part 2

 Sista delen av filmen var verkligen bra! Jag tyckte den var lika bra som förra. Och renesmee är världens sötaste! Känns bara så konstigt att det är över nu, det kommer inte någon fortsättning. Det är slut. The twilight saga är nog mina 5 favorit filmer. Iallafall bland dom. Så himla bäst. ♥
 

Sista delen

Idag åkte jag och alice lite spontant in till stan när vi slutat tidigt. För att se breaking dawn part 2. Så.Jäkla.Bra. 
Efteråt gick vi i några butiker innan dom stängde och åt på kina. En toppen dag/kväll med världens bästa bästavän. ♥ 
innan bion

Slutat tidigt!

Idag spelade vi in vår låt i skolan och det gick faktiskt rätt bra ändå, haha. Vi slutade halv 2 idag och det gör vi imon med. Kom hem lite innan 3 iallafall. Om ett tag är det dags för ett aerobicspass. Ska bli skönt! Nu har jag lite annat att fixa med. Ha det så bra, kram på er!
snygga med idominsalva på läpparna,haha! Vi tog på det för att skämta lite!

Where there is love, there is life

Har precis ätit och nu sitter jag här med fysikboken framför mig, kanske det tråkigaste man kan göra. Men om 2 timmar dansar jag zumba! Längtar! Det ska bli sjukt kul. När jag kommer hem blir det grey's anatomy. Det var ju uppehåll förra veckan så jag är glad att det är tillbaka igen. 
 

Smycken

Bilderna visar inte riktigt den ljusrosa färgen på smyckerna men det får duga. Tycker att ringen och öronhängerna passar så bra ihop, dom har precis samma färger. (ljusrosa&guld) Köpt på glitter.

Pluggar

Väldigt slapp i skolan nu när vi har temavecka. Känns meningslöst att ens gå dit, men skönt att slippa vanliga lektioner ändå. Just nu pluggar jag no litegrann och senare ska jag och pappa ut på en långrunda. Kan behövas så att jag piggnar till lite, känner mig rätt seg. Beror nog på att det är så jäkla mörkt ute hela tiden. Helt svart. Hoppas ni har haft en fin dag, puss!

Fikat

Min fina storebror och hans flikckvän har varit här en stund nu ikväll. Vi har fikat mammas nybakta bullar&muffins. Hur gott som helst! Och haft det mysigt och pratat. Hösten är verkligen mysig, även om sommaren är klart bäst.
mina rosa mjukisbyxor från onepice kom idag, kan visa bättre bilder en annan dag

Temavecka i skolan

Denna veckan har vi ingen vanlig vecka i skolan, utan vi har en "temavecka" då alla får välja mellan olika saker att göra. Jag och tjejerna fick vårt andrahandsval, språkval och musik. Så idag har vi översatt en låt till det språket vi läser då. Det har gått bra, men det har varit lite segt. Vi ska sjunga den och kanske spela in en musik video till den. Hade utveckligssamtal också, det gick bara bra! Nu ska jag in i plugg-världen ett tag...Känns allt annat än bra.
 

Victoria Secret

Fick två parfymer från victoria secret av bästis idag. Dom luktar hur gott som helst! Blev så himla glad, inte bara för sakerna utan för att hon är min bästavän och är så underbar. ♥

Mysig fars-dag!

Jag och alice var hos sara ett par timmar tidigt idag, var så himla kul att ses alla 3 igen. Vi pratade massor och bara hade det så himla bra. ♥ Senare hämtade pappa mig och då åkte vi till farfar. Där var min farbror,faster och mats också. Vi åt god mat och kladdkaka till efterätt. haha. Gissa vem som gjorde efterätten!? Var jätte mysigt iallafall! Åkte hem vid 6 tiden och nu har jag,mamma och pappa precis varit ute på en runda. Tittade förresten på gamla kort hos farfar, älskar att göra det!
 
jag med världens bästa faster på julafton ♥
farfar och jag, denna bilden är grym! Detta är verkligen vi, haha. Han har alltid tagit fram godispåsen när jag kommit, sen har vi suttit och ätit massa godis! Älskade farfar ♥
 

Paljettlinne

Mitt nya paljettlinne har jag på mig idag, köpte det på new yorker. 
 
Idag är det ju fars-dag, så jag har gett pappa lite presenter som han blev glad över. ♥ Jag och alice ska åka till sara runt 11 tiden. Ska spendera några timmar med mina favoriter idag. Sen ska jag och pappa till farfar, där min faster och mats också är. Äta gott och så. Ha en fin dag!

Quicksand

 
- Början av säsong 7 i One Tree Hill
Kär i låten som spelas. ♥

Från village

På höstlovet tog jag mig äntligen tid att sätta in alla bilder i fotoramen som står på golvet. Det tog några timmar att välja alla bilder och alla var inte i rätt storlek, så fick klippa lite i kanterna på endel kort. Men fint blev det! Har en sida med familjen och en med vännerna. ♥ Plus lite paris-bilder, har inte så mycket stående bilder så det var lite svårt men det gick tillslut. Får ta lite stående och sätta in nya!

10:e november 2012

Min fina bror och killarna kom till oss idag på morgonen. Vi åt frukost och hade det mysigt tills mamma åkte till jobbet vid 12. Just nu är jag hemma själv, pappa ska hämta alice och hennes familj vid tåget senare idag. Min bästavän är snart hemma igen. ♥

Halsring

Denna guldiga halsringen köpte jag sist jag var inne i stan på gina tricot. Köpte ett guldigt paljettlinne som det passar särskilt bra till. Måste ha det någon dag!

FRIDAY

Hemma efter en bra fredag i skolan. Jag och tjejerna har alltid så jäkla kul, haha. Herregud :) Men även om vi har det kul i skolan ser jag verkligen fram imot helg. Och imon kväll kommer bästis hem igen, jag längtar ihjäl mig ♥ Jag har saknat henne så mycket, ska bli så sjukt kul att ses igen!
Att ha världens finaste vänner ♥

8:e november 2012

Har inte haft någon tid till att sitta vid datorn idag och därför inget blogginlägg tidigare heller. Min syster och systerdotter har varit hemma hos oss idag, så kul att ses igen! Hann träffa dom ett par timmar innan det var dags för aerobicen. Vi körde uppvärmning, styrka och övade på dansen som vi ska ha på uppvisningen. Grymt kul som vanligt! Får bli en bild på mig och ellie från den veckan jag var hos dom. Världens sötaste ♥

Dansat zumba!

Hemma efter ett roligt zumba-pass! Är helt slut i kroppen nu. Men nu ska jag gå ner till mamma och pappa, äta bakelser och mysa framför tven. ♥
glad tjej!

Grattis till min mami!

Idag fyller världens underbaraste mamma år. ♥ som vanligt när någon fyller år så blev det frukost på sängen, så himla mysigt! Vi ska strax äta, och när jag och mamma tränat zumba så blir det myskväll med fika framför tven. 
mami och jag framför eiffeltornet i april, saknar paris!

Mys framför tven!

Tittat på min favoritserie. ♥ 

New in!

 Super nöjd med min nya tröja från h&m! Den är verkligen mysig och jag tycker den har sån härlig rosa/lila färg.

Tillbaka i skolan!

Första dagen i skolan efter lovet var bara bra! Kul att träffa alla i klassen igen! Var mörkt ute innan vi ens slutat sista lektionen, märks att det är november nu, haha. Är hungrig som vanligt efter skolan så ska gå ner och äta. Vi hörs med iallafall ett inlägg till senare! 
jag idag

Boots

Dessa snygga boots fick jag med mig hem igår! Dom är från ella of sweden. Provade en hel del olika modeller men jag tyckte att dessa var både skönast och snyggast. 

4:e november 2012

Efter frukosten gick/sprang jag och mamma den långa rundan på 8 km. Skönt när det är helg så att man kan gå ut när det är ljust, nu kommer det ju vara mörkt när man kommer hem från skolan. Sen har jag mest myst i min one pice, bor seriöst i den under hösten och vintern. Så skön! Nu ska jag fixa med lite annat. Puss!
jag i somras, åh saknar sommaren och värmen ♥

That moment...

 
 

Mysig lördag!

Igår var jag och mami inne i stan och shoppade. Vi hittade massor med fint! Och jag hittade skorna som jag letat efter, så snygga! Ska visa er dom sen. På kvällen åkte jag till bästa brorsan och hans flickvän, vi åt hemlagad pizza, tittade på filmer och bara hade det mysigt. Söndag idag och sista dagen på lovet, känns allt annat än bra. Avslutar kvällen framför solsidan iallafall, hoppas på ett riktigt bra avsnitt ikväll. 

2:a november 2012

Har haft en riktig toppen lördag! Vi har passat linus och milo, sen har även jennie och ellie varit här. Busat för fullt med gosungarna! Imon ska jag åka in till stan med mamma, behöver köpa nya skor. Och om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog hem med en hel del annat nytt också. Hehe, men det är bara kul! Nu är det snart dags för x-facor. 
några bilder från dagen ♥

Aerobic time!

Precis tittat på raise your voice med hilary duff, har sett den filmen många gånger och jag tycker den är så himla bra. Men nu är det snart dags för träning! Ett aerobic pass med dans tjejerna, och jag är taggad! Ska bli sjukt kul! Och idag ska vi antagligen fortsätta på dansen med. Ha det bäst!
hoppat i träningskläderna!

PHOTO OF ME


RSS 2.0