Tema dag.

Det var ju tema dag idag också för vi ska ha det alla dessa tre dagarna denna veckan, som nästan är slut nu, så skönt! Idag var det språk tema och på morgonen gick vi tipsrunda där det var olika frågor på spanska,franska,tyska och engelska..efter det gick vi ner till en lokal för att dansa något liknande som street dans, det var super kul såklart! för jag älskar ju att dansa..Sen var det lunch,datorn och sist drama då vi fick spela teater på engelska, haha..Vi slutade lite innan två och då var det några grupper som hade bakat så vi fick fika och sätta oss ute i solen för att lyssna på några 9;or som sjöng och spelade gitarr, det har varit en slapp dag och bra för den delen med faktiskt, Jag kom hem vid fyra och direkt ringde jag Sara så hon kom upp till mig, vi cyklade ner till näset för att ta lite bilder, sen har vi solat och druckit smoothie, skön dag!
Alisa,jag och Isabellé i skolan..Tack för att ni finns! ♥

Jag är ingenting utan er mina änglar.

Vi går bara tre dagar denna veckan i skolan, alltså till onsdag bara..dom dagarna är inga vanliga skoldagar utan tema dagar..idag har vi varit nere vid Mårdslycke på morgonen vid olika stationer för att göra olika saker, sen på eftermiddagen var vi inne i skolan..väldigt slapp dag, sen har det varit jätte varmt också,vilket är ett stort plus!
Här kommer en bildbomb på mig,Alisa,Isabellé,Elaine och Tracey från idag. ♥

Jordgubbspaj.


Mors dag.

Nu har mormor,morfar syster och Markus åkt hem..Det har varit kul att träffa dom idag! Dom kom till oss vid halv 3 idag och sen dess har vi ätit god middag och till efterrätt jordgubbspaj och kringlor, en riktig mysdag!
Mamma och jag nyss, jag älskar dig och du är världens bästa mami! helt klart. ♥



Shopping från igår.

Det var så länge sen jag la upp bilder på vad jag har köpt för nytt, så jag till och med hade tagit bort kategorin 'linnea shoppar' haha..så här kommer det jag köpte igår när jag och mami var i stan.
Vit kofta med spets i ryggen och en midjekjol - Vero moda.
Byxor - Cubus.

Magtröja och en shortsdress - Bikbok.

Blus och en skjorta utan arm - gina tricot.
Två pösiga linnen - H&M

Stan med mami!

Idag har jag varit i stan och shoppat med mamma hela dagen, vi har haft en jätte mysig dag och hittade massa nytt båda två! haha..nu ska jag sitta här en stund och kolla igenom andra bloggar,lyssna på spotify och sådär, sen ikväll blir det väll att äta och titta på tv, mys med familjen då! Imorgon är det morsdag och då kommer mormor,morfar,syster och Markus till oss.
jag för ett tag sen.

Fredag och helg!

Nu är det redan fredag igen, vilket är toppen såklart! Första lektionen i skolan idag hade vi no prov,jag tror att det gick jätte bra,får hoppas! Sen har vi haft engelska, lunch, so och bild, det är bara fyra lektioner på fredagar och det är så skönt! Nu ska vi snart äta hemmagjord kyckling pizza här hemma,mums! vid halv 7 tiden sticker jag upp till Alice och stannar där några timmar, för att kolla på tv och bara mysa med henne! Hon har varit sjuk några dagar denna veckan så vi har inte varit någon gång..men nu är hon frisk iallafall! Imorgon åker jag med mamma upp till stan, för det behövs köpas in lite nytt, men så är det ju alltid egentligen, haha.
Jag har inga nya bilder, så det får bli en gammal bild på mig och Alisa. ♥♥♥

JAG ÄLSKAR DIG.

Jag är hemma hos Alisa nu, vi har precis ätit mat och massa choklad. Om en timme ska vi gå till kulturverkstan där det är uppvisning, folk som sjunger,spelar gitarr osv. Så det ska bl kul! Jag stannar hos Alisa till 8-9 ikväll, så vi kommer ha det lika bra som alltid!
Jag och Alisa i skolan för några månader sen, du är bäst!



Passat min underbara brorson idag.

Mamma och jag åkte till min bror idag på morgonen för att vi skulle passa Linus hela dagen idag, så det har vi gjort idag och det har varit lika roligt som vanligt med den goa ungen! Vi har väll gjort det mesta man kan göra... cyklat,gungat lekt i sandlådan, lekt kurragömma,spelat bandy och bara sprungit runt och busat! Det har verkligen varit en toppen dag idag!
Här kommer några bilder från dagen ♥





Milo, min andra underbara brorson!


MIN ÄNGEL OCH JAG.

Jag har precis kollat på 'kvällen är din' med mamma och pappa,jag tycker om det programmet, väldigt bra är det faktiskt! nu när det är slut tänkte jag att jag kunde blogga lite..Igårkväll åkte jag och Alice ner till Sara, sen sov vi över där..vi hade en super mysig kväll! Alice åkte hem rätt tidigt idag för att hon skulle till sin sommarstuga, men jag stannade hos sara till halv 6, eftersom det har varit så varmt hela dagen, låg vi mest och solade hela dagen och drack smoothie. Imorgon ska jag och mamma passa Linus, det ska bli lika roligt som alltid!
Två bilder från dagen med min underbara Sara idag! (bilderna från igår får ni se någon annan dag)




Simply the best.

Här kommer några bilder på mig, Alice och Sara som vi tog för någon vecka sen. ♥

en kväll med tjejerna!

Nu har jag precis packat klart för jag och Alice ska åka ner till Sara för en myskväll och sova där, det kommer bli lika bra som vanligt! min kamera åker med så det kommer särket komma upp lite bilder någon dag..jag har varit i skolan innan idag med såklart, sista gången för denna veckan så jäkla skönt! det är inte längre kvar nu, fyra veckor ungefär..sen är det äntligen sommarlov! nu ska jag hjälpa mamma med maten, efter det äter vi sen sticker jag och Alice ner till Sara,
ha en bra kväll!

jag för någon vecka sen.


Det här är livet, mys!

Jag och Sara åkte med Alice hem förra onsdagen, vi gjorde dubbelmackor och kladdkaka som vi sen tog med oss ut och satte oss på en filt och åt, mys! Senare cyklade vi en runda och tog några härliga bilder,som ni får se någon annan dag.
detta inlägget skulle kommit upp tidigare, men jag har varit för lat för att uppdatera.

Firat syster och mormor idag.

Idag har vi firat min syster och mormor, min syster fyller år idag och mormor gör med det snart..så släkten har varit hos mormor och morfar idag, ätit god mat och god jordgubbstårta, mums! det var roligt att träffa släkten och min dag har varit super bra!
Grattis till min underbaraste syster idag! ♥♥♥
finaste!
mina finaste brorsbarn, ni är för bra för att vara sant!


Mormor och Markus!

Jag och min morfar!


En mysig söndags morgon.

Här kommer några bilder på mig och Alice från förra söndags morgonen, vi åt frukost ute, lyssnade på musik, solade och hade det såklart jätte mysigt!

Grattis världens bästa bror! ♥

Idag fyller min älskade bror år.. jag,mamma och pappa har varit hos honom idag, vi kom precis hem nu.
här får ni tre bilder sen kvällen! jag fick ingen bild på Milo, men vi ska fira min syster och mormor på lördag, så jag ska ta massa bilder.
bror idag!  ♥
Linus - ( Ta kort på mig och blomman) så söt!



En toppenhelg.

Jag kom hem från Sara för någon timme sen, jag och Alice åkte med henne hem idag när vi slutade skolan, det har varit så himla skönt väder idag, så vi var ute hela tiden! Jag bloggade ju senast i torsdags och det var ju några dagar sen nu, men i fredags åkte jag,elaine tracey och alisa med isabellé hem..vi åt pizza och senare fixade vi oss och så..Vid 6 åkte vi till Hilda där Emma också var, där var vi till halv 8 och sen åkte vi med bussen till balders, där vi sen dansade till halv 12, vi hade det hur bra som helst, det var så kul! ni är bäst tjejer! i Lördags var det öppet hus så jag mamma och pappa var där, min bror,Maria,Linus och Milo kom med,härligt att träffa dom! På kvällen sov jag hos Alice och på söndagen låg vi mest ute och solade eftersom det var så varmt,åt ananas och lyssnade på underbar musik..Min helg var var hur bra som helst, så det är synd att den är över, haha.  Nu är det måndag igen, snart tisdag förstås men denna veckan ska nog gå lika snabbt som alla andra!
Här kommer några bilder på Milo sen i lördags, fick ingen bild på Linus.

Min gullunge! ♥

Milo och Mamma. ♥

5:e maj 2011.

Ligger i soffan,lyssnar på musik och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan kolla på Off the map som vi missade i onsdags..så det blir mys framför tven ikväll! Jag har såklart varit i skolan innan idag med, vi hade dom gamla vanliga lektionerna och dom gick lika bra som vanligt! haha, jag kom hem vid fyra och någon timme senare gick jag ut för att gå en långrunda, när jag kom hem så tog jag ansiktsmask och en varm dusch med hårinpackning..så skönt! Igår var vi hos min syster och Markus en sväng också,blev inte så länge,men det var ju roligt att träffa dom! Imorgon är det äntligen fredag och jag,Elaine,Tracey och Alisa åker med Isabellé hem och sen drar vi till balders och det kommer bli så bäst!
Världens bästa mamma! ♥

ny design.

Idag har jag varit med Alice hela dagen, inte träffat henne sen i fredags så jag har saknat henne! det blev en massa prat som vanligt och sen har vi kollat på resor till Paris med, hade varit så kul att åka dit med min familj och hennes. älskar att kolla på resor, och älskar att åka utomlands! förra året denna månaden kom min och Alice familj hem från Grekland, redan ett helt år sen..saknar verkligen det! I lördags så var jag hos min syster och Markus hela dagen, jätte mysig dag..jag, syster och mamma gick en runda på stan och åt glass, medans pappa och Markus var i huset och kaklade, haha! senare grillade vi och så, verkligen en toppen dag!
Som ni nog se så har jag ny design, tröttnade på den gamla så Alice fixade allt nytt idag, tack bästavän!


Grekland förra året, vill tillbaka nu på en gång!

RSS 2.0