Åker till skåne idag!

jag och jennie för något/några år sen ♥
Idag ska jag åka till skåne med min syster,markus och ellie. Vi ska vara där några dagar och jag är säker på att det kommer bli toppen. Jag har nästan packat klart allt nu, men vi åker inte förens om några timmar så det är lugnt ännu. Var ute och powerwalkade efter frukosten, kom lite regn men sen blev det fint igen. Svensk sommar! Haha, men skönt var det. Hoppas att det blir bra väder nu när vi ska iväg också. Det har ju inte varit så många varma dagar denna sommaren. Kommer upp ett tidinställt inlägg annars hörs vi när jag kommer hem.

Kanon dag/kväll igår!

Det var en kanon dag/kväll igår med mina fina vänner. Träffade många som jag inte sett sen skolavslutningen så det var jätte kul. Vi var mest runt tivolit, åkte karuseller men vi gick runt lite också.  Nu ska vi snart äta frukost och sen gå ut på en långrunda. Ha det toppen, kram!
jag och alisa igår ♥

Träffa tjejerna!

Ska åka in till byn runt 2 idag och träffa tjejerna och gå runt lite på marknaden. Vi har säkert hur mycket som helst att prata om nu när vi inte har setts på ett tag. Ska bli så kul! Hade hoppast på kanonväder idag men det kan jag ju bara drömma om nu. Det är helt igen mulet ute...Men skitsamma, vi kommer ha det bäst ändå!

Sweet little girl

Jag och mami passade ellie i fredags och det gick jätte bra, och att lägga henne med. Det var sånt himla fint väder så vi var ute och gungade,badade och massa annat. Lite härliga bilder här under.
Hur söt är hon inte? Mosters lilla prinsessa ♥

29:e juli 2012

Nu har mina små älsklingar till brorsbarn precis åkt hem, dom har sovit över hos oss några dagar och vi har haft det så himla mysigt. Massa lek och bus hela dagarna. ♥ 
 
Imon är det marknad i byn som jag och tjejerna ska gå på, det ska bli så roligt att träffa dom igen, har inte sett dom på ett bra tag nu. Annars när vi går i skolan träffas vi varje dag och hela tiden. Men så blir det på sommaren när alla åker på semester och på olika håll. 
killarna igår när vi bakade chokladmuffins

Bad!

Underbart väder idag också! Har varit ute hela dagen i solen. Busat med brorsbarnen. Vi har badat i poolen och när dom badar går det knappt att få upp dom ur vattnet sen, haha.  Nu kom jag nyss hem från en skön kvälls runda och tittar på hawaii five - 0. Imorgon ska syrran och markus på bröllop och då ska vi passa ellie. Hon är så snäll och alltid så glad, så det ska nog gå bra även denna gången!  Nu tillbaka till tven!
världens sötaste killar idag ♥

Mysig dag med familjen!

Idag har vi varit på barnens gård med syskonen och syskonbarnen. Ungarna hade så kul och vi har haft det hur mysigt som helst! Lekt och badat för fullt. Kunde inte ha blivit bättre bättre väder heller, jätte varmt och skönt. Linus och Milo är hemma hos oss och har precis somnat nu, blir väl full rulle hela dagen imon med, haha. Underbara ungar!
sötaste kusinerna idag ♥

Ut i solen!

Igår var vi hela dagen på ullared med min och alice familj. Var några år sen jag var där nu, men kul är det! Alltid kul att shoppa, haha. Hittade en hel del saker jag ville ha. Vi var hemma runt 9 tiden på kvällen. Packade ut allt från husvagnen och upp allt från kassarna, skönt att ha det klart. Det är grymt väder idag! Så vi har såklart ätit frukost ute på altanen i solen och nu ska jag sticka ut till solstolen.
bild på mig från halmstad

Kvällspromenad

Igår gick jag och pappsen ut på en kvällspromenad. När vi kollade upp i himmlen så var det en som körde något i luften, vet inte vad det heter? Typ som en fallskärm fast man styr själv iallafall. Och det var en super fin solnedgång också. Åh, vad jag älskar sommaren och havet! 

Ullared

Idag har vi legat och solat på tylösands underbara strand! Det är ju så himla fint i Halmstad. Har varit här flera gånger, men det var några år sen. Nu är vi framme i ullared och ska sova här inatt och imorgon blir det en heldag på gekås med shopping. Ska bli så kul! Vi ska träffa alice och hennes familj nu ikväll, äta middag och en massa prat. Har inte träffat alice på ett tag,över en vecka sen om inte mer. Vi brukar inte vara ifrån varandra länge så det ska bli så kul att träffa henne snart! Min älskade bästavän ♥ 
tre bilder från stranden idag, kommer fler bilder när jag är hemma igen

Havet!

Vi har haft det jätte härligt idag! Med bra väder då såklart. Vi shoppade inne i stan, lunchade och när vi kom hem gick jag och mamma ut och powerwalkade. Efter det gick vi ner alla till havet och badade. Så jäkla härligt var det! Varmt i vattnet, jag plaskade runt där länge som en delfin, haha. Åh vad jag har längtat efter fint väder och bad. Om vädret blir bra imorgon med så blir det en heldag på fina stranden. Under får ni se några bilder från stranden idag. ♥

In till stan!

Nu har vi precis ätit frukost ute och ska strax köra. Vi ska in till stan för lite shopping, kanske blir ett dopp i havet senare idag också.  Ha en fin dag! ♥
tog en snabb cambild

Halmstad

Nu är vi framme på campingen i Halmstad! Vi skulle varit på en annan fast den var fullbokad, men vi har varit på denna innan. Så det blir toppen! Mamma och pappa åkte iväg för att handla nu, så när dom kommer tillbaka så blir det käk. Går nog en promenad senare, måste ju ner till stranden. Älskar havet, bland det finaste som finns! Fast pågrund av den svenska sommaren har vi knappt legat vid havet alls. Hoppas att det ändras imorgon. Ha en fin kväll för det ska jag ha! ♥
två bilder från igår

Mysig torsdag!

Igår hade vi en super mysig dag hos jennie,markus och ellie. Vi lunchade inne i stan och tittade lite i butiker. Sen köpte vi med oss fika till dom och sen kom mormor och morfar. Sen på kvällen passade jag och mamma goaste ellie. Idag har jag packat ut lite i husvagnen, vi ska åka iväg några dagar med den.  Ska bli skönt att åka iväg lite. Hoppas att det blir varmt med, så vi hade kunnat sola och bada. Datorn hänger med så jag kanske bloggar något, får se. Annars får ni ha det så bra!
några söta bilder på ellie från igår ♥

Åka till syrran!

Har gjort mig i ordning och om en stund ska jag och mamma åka till min syster. Vi ska vara där hela dagen. Ikväll ska vi passa ellie, lägga henne och så. Ha en fin dag ni också ♥
jag idag drömfångarhalsband från ljuvali.se

Helmysig dag!

Mina syskon och syskonbarn har varit hemma hos oss hela dagen. Det har verkligen varit mysigt! Vi har ätit massa gott och jag har såklart lekt för fullt med mina älsklingar till syskonbarn. Nu har dom åkt hem och vi ska nog snart gå ut på en promenad. Tog knappt några bilder idag, men här är en mobilbild på underbara ellie ♥
 

17:e juli 2012

 Har haft en toppendag med brorsan och små killarna. ♥ Mamma och jag var ute på långrundan innan, då var det ganska härligt väder faktiskt. Precis tittat klart på säsong 2 av solsidan nu, längtar till den nya säsongen som kommer i höst. Vid 9 ska jag titta på sista delen av livet utan dig. Såg första delen förra tisdagen, bra och spännande film! Ska bli kul och se vad som händer ikväll. Nu ska jag hitta på något annat. Och inte sitta här framför datorn. 
detta var i maj och då var det mycket bättre väder än nu i JULI!?

MY ANGEL

 
 mitt hår ser helt fult ut på denna bilden eftersom jag har en klämma i håret, men jag älskar bilden ändå. Sån härlig känsla!

Världens bästa ungar!

Ska åka och passa mina älsklingar till brorsbarn nu. Var en vecka sen jag träffade dom igår, har saknat dom jätte mycket! Vi kommer hitta på en massa skoj som alltid. Ska bli så himla kul med en heldag med dom. Bloggar nog mer när jag kommer hem, hoppas ni också får en bra dag!
Älskar denna bilden på milo och linus, lycka ♥♥

I Love My Girls!


14:e juli 2012

Min farfar,farbror,faster och mats har varit hos oss några timmar idag. Vi har suttit ute i lushuset och fikat och pratat. Mysigt har det varit! Annars idag så har jag dansat zumba och bakat cupcakes. Tänkte ta och titta på något avsnitt av solsidan nu. Senare blir det grillat, mums! Ha en fin kväll ♥

Things To Love In The Summer

8a3e12b62ef9_large
8d3418b1debd_large
Fff87d09c5d1_large
Tumblr_m2dmd4x3so1rtcuhpo1_500_large
Tumblr_m2f1ci217d1rtcuhpo1_500_large
Tumblr_m2eymdlgh11rtcuhpo1_500_large
Tumblr_m2dx575ftr1rtcuhpo1_500_large
Tumblr_m2ewvn1rp61rtcuhpo1_500_large
Tumblr_m2djuwuf2u1rtcuhpo1_500_large
Tumblr_m2d17o5foj1rtcuhpo1_500_large
Tumblr_m2d3lv1yqf1rtcuhpo1_500_large
Tumblr_m2d60mqd5c1rtcuhpo1_500_large

Varit hos frisören

Jag och mamma satt 2,5 timmar inne hos frissan idag. Mami färgade håret och vi båda klippte oss, så det tar ju lite tid. Men fina blev vi! Haha. Läste solo när jag kom hem, bella som tipsade om den tidningen och när hon var här bläddrade jag lite i hennes. As bra var den! Såg en hur fin bikini som helst där, men den fanns inte på h&m:s hemsida. Så jag antar att den är slutsåld. Nu har vi iallafall haft en mysig fredagsmiddag precis ♥
två bilder från ikväll

ME AND MY BEAUTIFUL FRIEND


Fredagsmorgon!

Vaknde redan innan nio idag så jag har varit uppe ett tag nu. Det gick ett gammalt avsnitt av desperate housewives på tv innan så det fastnade jag framför. Kommer bli konstigt nu till hösten när det inte kommer några nya avsnitt av det. Det är en sån störd serie, haha. Men så jäkla bra! Ja, det är väll vädret som gör att man tänker på hösten. Det var fint igår, men idag känns det som höst igen. Åh! Ska åka och klippa mig idag iallafall. Var ett tag sen, så jag känner att det är dags att få bort allt slitet igen. Ha en fin dag! 

The amazing spider-man

Igår åkte vi ju och tittade på bio och det blev the amzing spider-man. Fanns inte så många att välja på men den var bättre än vi trodde att den skulle vara. Overklig ibland, men både rolig och sorglig. Allt på samma gång typ, haha. Men den är sevärd och den var bra.  Jag sov hos alice igårkväll sen var jag hos henne till eftermiddagen idag. Sen jag kom hem har jag varit ute och gått och så sprang jag en hel del med. Så nu är jag nöjd! Låg ute i solstolen med och såg nu att jag fått lite färg. 
jag igårkväll

Bio ikväll

Varit hos alice sen morgonen runt 11 ungefär. Vi tittade på gamla kort, pysslat lite, lagat mat och sånt. Ikväll ska vi åka och titta på bio. Ska bli super mysigt! Men det är några timmar till, nu ska vi snart äta middag och sen ska jag nog ut på en powerwalk. 
bästis och jag idag

Mina fina tjejer!

Lite bilder på tracey och isabellé som jag tog när vi var förra veckan ♥
 

Sämst väder!

Igår var det ju jätte fint väder, men idag är det sämst igen...Vart är denna sommaren påväg egentligen? Blir det inte varmt sommarväder i flera,flera dagar i rad snart så vet jag inte vad jag gör. Jag och alice har även idag legat nerbäddade i sängen. Haha, spelat tv-spel och tittat på film. Men jag har faktiskt varit ute med, mami och jag gick och sprang idag på morgonen. Så det känns bra! Nu har jag precis slängt på mig min gosiga jumpsuit så nu ska jag bara mysa runt här hemma.
jag igår 

Kalas

Vi har varit på kalas för milo idag, kom hem för en stund sen nu. Det har varit jätte mysigt som vanligt ♥ Så roligt att träffa alla igen. Här under får ni se lite bilder från milos födelsedag.
milo blåser ut ljusen
ellie är glad som vanligt :)
paketöppning
min lilla prins!
sötaste!
goaste linus kör fyrhjuling

Grattis på din 2-års dag!

Idag fyller min lilla prins till brorsbarn 2 år! Massor med grattis till min älskling ♥
Även du börjar bli stor nu, idag ska du firas och få en toppen-födelsedag! Du är så underbar och jag älskar dig så himla,himla mycket.

Satt upp poolen

Pappa och jag har satt upp lilla poolen idag, äntligen! Alice kommer bli glad iallafall, haha :) Vi brukar bada där utan att överdriva nästan varje dag på sommarloven. Men det har varit sånt himla dåligt väder nu, så det har inte blivit av. Idag är det jätte varmt iallafall! Svettas ihjäl så fort man går ut. Sommar! Har varit hemma idag och fixat lite. Hjälp pappa i trädgården och annat.
glad tjej förra året

Film hela dagen

Vädret blev inte riktigt som vi ville idag. Jag och alice hade tänkt att sola och bada. Men det har regnat hela tiden så vi har varit inne och tittat på film. Men vi har haft det jätte mysigt ändå! Tittade på bring it on again och sen några avsnitt av solsidan. Hahah, längtar tills den tredje säsongen kommer. Bring it on again var också bra, tips! Om ni inte redan sett den.
en bild från filmen & så bästa bethany joy lenz till höger

GINA TRICOT

Inne på gina tricot i onsdags hittade jag dom här dösnygga shortsen. Tycker dom är så häftiga! Dom satt helt perfekt så dom fick bli mina, och dom var rea på dom också.

Skåne nästa!

Jag ska åka med alice och hennes familj till deras sommarstuga nere i skåne idag. Vi stannar där bara för dagen. Ska bli kul! Hoppas att det är soligt bara så att vi kan bada i havet. Vi åker om ungefär en halvtimme så jag ska gå ner och fixa lite nu. Ha en fin lördag ♥
jag idag

Bring it on

Jag och alice har legat nerbäddade i sängen och tittat på bring it on och ätit chokladbollar. Filmen är ju ganska gammal, men det har inte blivit av att jag har tittat på den. Cheerleading ser ju så jäkla kul ut! Hade önskat att det fanns här där jag bor, då hade jag lätt gått på det. Filmen var iallafall as bra! Vi ska dom 4 andra med någon annan gång.

GIRLS IN THE FOREST

Detta är några bilder som vi tog i skogen när tracey och isabellé var här. Lite oseriösa bilder också, men det är bara roligare eftersom det är mycket mer vi! Kommer massor med fler bilder! 

6:e juli 2012

en bild på mig från söndags
Mamma och jag tog en lång morgonpowerwalk idag, så himla skönt! Nu har vi precis ätit middag och jag gå till alice snart. Får se vad vi hittar på idag, det ska ju regna och åska lite senare. Så vi får väll stanna inne och slappa. Ha en fin fredag! 

TORSDAG

Idag har vi varit iväg hela dagen och träffat mormor och morfar, jennie och ellie. Så kul att ses igen och vi har haft det mysigt. Ätit massa gott, gått lite på stan också. Nu ska jag gå ner och göra mig iordning och sen slappa på soffan. Imorgon har jag inget planerat och det känns ganska skönt. Ni får 2 söta bilder på underbara ellie som är tagna idag. ♥

Kuvertväska

Igår hittade jag den perfekta kuvertväskan på bikbok. Den är svart och enkel, men har ändå mönster och guldig dragkedja. Inte så stor och det är axelremsband till så den kan bli som en "vanlig" väska också.

Bilder från dagen

vi åt en jätte god gyrostallrik
tog lite egobilder, där vi inte såg så glada ut...
egentligen var vi såhär glada, haha :)
alice köpte en svart långklänning som hon var jätte fin i
vi tog en glasspaus ute i solen
sen shoppade vi lite till innan vi tog bussen hem

Shoppingdag med bästis!

Idag har jag och alice haft en heldag på stan med shopping då såklart. Vi har haft det så himla mysigt! Tittat i alla butiker, ätit gyros på en mysig restaurang och glass i solen. Skrattat så mycket att vi inte har kunnat andas, men det är bara härligt! Kom hem med en hel del fina saker som ni nog får se framöver.
jag och alice på stan idag, tack för att du finns och gör mig lycklig ♥

Grymma dagar

Nu har mina underbara vänner åkt hem till sig, vi har haft det så grymt bra! Igår var vi ute och fotade i skogen och vid sjön. På kvällen hade vi en riktig myskväll med massa gott framför den senaste american pie filmen. Haha, vi skrattade så att vi höll på att dö. Idag var vi ute och powerwalkade på morgonen, så skönt! Efteråt bäddade vi ner oss i soffan och tittade på sex and the city. Så kul att bara träffas och bara vara. Här under får ni se en av bilderna, resten kommer framöver.
vi på bryggan igår, bästaste ni ♥

2:e juli 2012

Idag kommer dessa fina tjejer på bilden till mig, tracey och isabellé. Elaine och alisa är inte hemma, tråkigt att vi inte kunde ses alla 5. Men det får bli när dom har kommit hem istället. Ska bli så kul att dom kommer idag! Vi har ju inte setts sen vi fick sommarlov. Vi ska ha myskväll med massa gott framför filmer ikväll och sen sover dom här. Perfekt! :) Annars så kom jag precis ut duschen, jag och mamma har varit ute och powerwalkat innan på morgonen. Jätte härligt väder ute! Hoppas att det blir ännu bättre nu idag. Vill ha värme! 

Hemma

Kom hem för bara en liten stund sen. Vi har det mysigt idag ♥ Var så trött påväg hem att jag somnade i bilen, men har piggnat till nu. Haha. Jag har verkligen alltid haft lätt för att somna när jag åker bil. Fattar inte hur, inte så bekvämt precis. Lyssnar på musik nu och ska läsa lite bloggar. Vid 9 hoppas jag att det börjar någon bra film på tv 11.  Ska i vilket fall lägga mig på soffan och slappa. 
min ängel till systerdotter idag. Älskar dig ♥

Ny header

Vad tycker ni om min nya header? kände att det var dags för en ny och jag är super nöjd med den. Tack till finaste  tracey som fixade den åt mig. :) Igår kväll var jag hos sara ett par timmar. Inte setts på ett tag så vi bara pratade och hade det bra. Skönt att ses igen! Idag vaknade jag av något som hördes ute och jag kunde inte somna om så jag gick upp istället. Idag ska vi träffa mormor,morfar,syster och ellie. Åker typ i eftermiddag och är nog borta hela dagen.
Ha en fin söndag ni också!
finaste mormor och jag sist vi var hos dom ♥

RSS 2.0