Lovely friday!

Och nu var denna "skolvecka" äntligen slut. Tog på mig myskläderna direkt när jag kom hem och tittade på One Tree Hill. Helt perfekt! Nu har vi ätit tacos här och sen blir det tv-mys resten av kvällen. Ha det bäst fina ni, puss!

Hemma från skolan

Hemma från en bra dag i skolan. Inte så mycket lektioner och vi har ändrat så vi slutar kvart i två varje torsdag. Vi hade spanska sista lektionen och då tittade vi på criminal minds. Tog den tidiga bussen hem. Pluggar just nu lite engelska medans jag lyssnar på musik. Fredag imon och då har jag sovmorgon till halv 10!


haha, bilder från skolan på mig och mina fina vänner!

29:e augusti 2012

Efter skolan var jag hemma hos alice ett par timmar. Hon har varit sjuk så har inte sett henne varken i måndags eller tisdags. Jag fick mina naglar målade i en jätte fin färg,korall som skimrar i guld. Inte sett något sånt nagellack innan så det var kul med något nytt. Har pluggat här hemma nu och som jag saknar sommarlovet. Bara vara ledig...underbart! Aja, ny dag imon och då slutar vi iallafall tidigt. 

jag idag. Älskar mina boyfriend jeans. Så sköna och snygga!

Hemma från en springtur!

Hemma från en springtur med mami. Underbart! Ligger just nu på soffan och tittar på en serie. Mamma hade bakat äppelmuffins innan när jag pluggade så jag ska nog smaka en sen. Så gott! Nu: Tillbaka till tven!
 

Fika med bästavän!

Idag hade vi skolfoto och jag hoppas att jag iallafall ser okej ut. Håret blev såklart inte alls bra idag.  Fotografen tog bilder på mig och tjejerna tillsammans med. Vi har inte gjort det innan men ni ska få se dom när vi har fått dom. Dom såg ganska bra ut på datorn iallafall. När vi slutade tog jag och bästavän en fika innan bussen gick hem, så mysigt. ♥ Satte mig direkt framför datorn när jag kom hem och PLUGGADE. Vi har ett stort arbete i so (en jämnförelsestudie) som vi skulle gjort klart innan sommarlovet i 8:an men ingen i klassen hann så vi håller på att göra klart det nu. Det är väldigt stressigt och på måndag ska vi bli klara. Behöver komma ut nu! Så jag och mamma ska ut och gå en runda snart. Sen blir det life unexspected på tv 11. Puss!
min finaste idag

27:e augusti 2012

Varit ute och gått och sprungit nu ikväll, lika skönt som vanligt. Nu blir det tv-mys i soffan! Något roligt måste det ju vara på tven. Måndagarna är ganska slappa i skolan och därför har dagen varit bra! Fast jag tycker inte om att vi inte slutar halv 2 någon dag, som vi gjorde både i sjuan och åttan. Det var det bästa på hela veckan ju! 
jag vid sjön för ett litet tag sen

Dagen

Nu ikväll tog jag äntligen tag i paris bilderna och så beställde vi hem dom. Har en stor fotoram som står upp (på golvet) men det har inte blivit av att jag har satt i några bilder i den än, fick den i julas, haha. Men nu när lite nya bilder kommer så ska jag fixa med det en dag. Kommer bli så fint! Mammis och jag har även varit ute på långrundan både gick och sprang. Sen har jag slappat här hemma. Och lite depp är jag ju såklart över att det är måndag,ny vecka och skola imon.
spegelbild på hotellet i paris i april

Tjejkväll med mina favoriter!

Igår hade jag tjejkväll med mina favoriter och vi hade det såklart hur bra som helst. Vi åt tacos och kladdkaka, pratade och skrattade massor. Vi kom fram till att vi skulle kunna sitta och prata i dagar och ändå ha lika mycket att prata om. Och visst ser det mysigt ut på bilden? Det var det iallafall. ♥

25:e augusti 2012

Morgonmys på bilden. 
Tittade på film med killarna efter frukosten och vi var ute och lekte en stund också. När dom hade åkt hem så stack jag ut och gick och sprang. Plus lite styrkeövningar eftråt. Känns jäkligt skönt nu! Ikväll ska jag ha myskväll med bästavännerna. Vi äter nog tacos till middag och kladdkaka till efterätt. Så enkelt men hur gott är det inte!? Hoppas ni med har haft det lika bra som jag och ska ha!
 

Helg!

Nu är äntligen helgen här! Ska bli så skönt med två dagars ledigt. Mina brorsbarn är här idag också fast dom åker hem imon förmiddag. Vi har busat några timmar nu ikväll och imon hinner vi med träffas lite.♥ På kvällen ska jag och alice ha en riktig myskväll. Kanske sara med om hon kan. Kommer bli perfekt som vanligt!  

23:e augusti 2012

Skolan gick toppen idag med! Jobbade på på varje lektion och har kommit in i plugget igen. Tråkigt men bra, haha. Dagarna går fort och idag slutade vi redan klockan två. Vi ska nog ändra så vi får sluta kvart i två sen istället. Ännu bättre! Stack ut och gick en runda direkt när jag kom hem och en stund efter kom min bror och killarna hit. Så vi har lekt och busat såklart. Myste med dom och läste sagor och nu sover dom. Tagga fredag och helg imon då! Yeeeeees! 
nyduschad tjej

One Tree Hill kväll!

Efter en långrunda med mamma så har jag haft det skönt och tittat på min favoritserie. Precis lika underbart som vanligt! Har gjort mig i ordning så jag kan gå och lägga mig när som. Men är uppe ett tag till för jag känner mig inte så trött än. Ska sitta här och läsa några bloggar och kolla runt lite på datorn. Torsdag imon och då slutar jag vid 2! Bussen hem går kvart över så jag kommer hem någon timme tidigare än dom andra dagarna iallafall.  Vi hörs imon igen, godnatt på er! ♥
två bilder på mig från idag

Home from school!

Kom hem från skolan för en stund sen och hoppade i min one piece direkt. Bor seriöst i dom på hösten. Bästa mys plagget! Vi hade lektioner idag och jobbade endel men dom var ju slappare än vanligt. Typ höst ute så ska mysa här inne ett tag sen äta. Och lite senare ut på en kvälls runda. Ha det bäst, puss! 
två bilder från skolan idag på mig och mina fina vänner ♥

Grattis på din 1-årsdag!

She smile, I smile and everyone smile. ♥
Idag fyller min underbara systerdotter 1 år! Herregud, känns som hon föddes typ igår. Tiden alltså...som den går! Du är verkligen en solstråle som får alla att skratta. Grattis på din första födelsedag! Vet att du kommer få en toppendag även idag. Moster älskar dig massor ♥

Första skoldagen

Idag var det ju första skoldagen på typ 9 veckor och det var så kul att träffa alla igen! Endel har jag ju inte sett sen skolavslutningen i juni. Vi hade inga lektioner idag men vi gick på föreläsningar,fick våra skåpnycklar, schema och annat. Imon blir det en "vanlig" dag med riktiga lektioner. Vill inte tänka på läxor,prov och allt plugg som snart kommer. Det är ju det värsta...Alice och Sara åkte med mig hem efteråt. Vi åt ute på altanen i solen, gick en runda och sådär. Nu ikväll ska jag titta på life unexpected. Inte sett den serien innan men jag hoppas att den är bra, jag älskar verkligen amerikanska serier!
bild på oss tre när vi fotade i höstas ♥

Sista sommarlovsdagen

Idag är det sista dagen på sommarlovet och jag vet att det kommer kännas förjävligt imorgonbitti när klockan ringer. Men jag spenderade dagen på bästa sätt! Med mamma, min syster och systerdotter. Vi har haft det så himla mysigt! Vi åkte en runda till byn där vi fikade och gick runt i dom butikerna som finns. Sen åkte vi hem hit igen och åt lasange till middag. Dom har precis åkt hem nu och jag ska strax hoppa in i duschen. Hoppas ni också har haft en fin dag ♥
mina nyfixade naglar som jag gjorde igår och fikat från idag på bilderna
 

19:e augusti 2012

Egentligen har jag inget roligt alls att blogga om. Jag vet inte alls vad jag ska göra idag heller, tror det få bli en skön hemmadag. Det är soligt och jätte varmt ute iallafall! Var ute på en morgonrunda innan och det var väääääldigt varmt kan jag säga. Vi hörs senare idag eller imorgon!
jag igår innan kalaset

1-års kalas!

Nu har vi firat finaste ellie! Vi har haft det jätte mysigt med god mat och god tårta. Vi kom hem runt halv åtta och då gick jag och mamma ut på en kvällsrunda. Det är två dagar kvar av sommarlovet nu och sen börjar skolskiten igen. Mår lite dåligt känner jag, haha åh. Nejdå men hej ångest! Lyssnar på nicki minaj och får upp humöret lite. Här under kommer några härliga bilder från idag ♥
paketöppning!
ellie fick en docka som hon blev så glad för! det såg så kul ut när hon pratade med henne, haha! 
glada tjejen!
finaste nalle puh tårtan!

18:e augusti 2012

Nu är jag hemma fran Sara! Vi hade det verkligen toppen igår! Tacomys och godis framför en sjuk men rolig film,. Vi pratade om massa gamla minnen sen dagis och fritids, herregud vad man kommer ihåg mycket. Såna roliga minnen därifrån! Men nu ska jag sminka mig och fixa håret och senare åker vi på kalas och firar världens sötaste tjej ♥
tre bilder från igår

Vara med min honey boney!

Började morognen med en powerwalk som nästan alltid då. Hehe! Men det är så himla skönt fast idag var de så jäkla varmt. Har legat lite ute i solstolen nu och stekt. Blir nog inte så mycket mer såna här dagar nu. Ska åka till Sara sen runt 2 idag och sova hos henne inatt. Perfekt! Och sen imorgon blir det 1-års kalas för min systerdotter. Hon fyller på onsdag men vi ska fira henne imon. Så vi hörs nog där på lördag kväll när jag kommit hem tror jag. Ha det bäst!
bästavän & jag förra sommaren ♥

Myskväll

Vi hade det så himla mysigt igår jag och mina bästavänner. Det blev tacos (såklart) vi älskar ju det, haha. Och godis med. Massa snack om allt, vi kan prata i timmar alltså, skrattade så vi fick ont i magen. Vi gick ut en liten runda i mökret med och sen la vi oss ute på balkongen under alla stjärnor. Herregud så stjärnklart det var igårkväll. Vi skulle tittat på en film men vi hann inte det sen och idag vaknade vi ganska tidigt och nu är alla hem oss sig igen.
mys ute på balkongen igårkväll ♥

GIRLNIGHT!

Ikväll ska jag, alice och sara ha en riktig myskväll hemma hos alice. Vi har det alltid lika roligt tillsammans! Och  även om lovet snart är slut så mår jag toppen ändå! Vi hörs någon gång imorgon igen. Ha det bäst!
vi tre i höstas ♥

PW!

Nu ska jag ge mig ut på en powerwalk! Vädret ser för en gångs skull ganska fint ut, det är sol och inte så mycket moln. Har inget planerat för dagen så jag tar den som den kommer. Ha det fint ♥
jag nyss

Navelpiercing och shopping!

Idag har det varit en väldigt bra dag! Har varit inne i stan tills typ nu med mina bästavänner. Jag och alice piercade ju oss idag, det gick bra för oss båda men jag mådde rättså dåligt precis efteråt men det gick över ganska snabbt igen. Sen shoppade vi för fullt! Vi har haft det jätte mysigt som alltid och skrattat så vi fått ont i magen, underbart! ♥
Sjukt vad jag älskar er!

Varit hos bästis!

Jag kom precis hem från Alice nu för hon skulle snart iväg och träna. Hon fixade mina naglar och sen har vi bara haft det mysigt och pratat om en massa. Imon ska vi pierca naveln och Sara ska följa med oss. Kom ihåg när vi tre så gärna ville göra det för några år sen, haha. Sen blir det shopping efteråt! Kommer bli så bra med mina bästavänner. ♥
jag idag

Snart slut på sommarlovet...

Imon är det en vecka kvar av mitt älskade sommarlov, kan inte fatta det. Hur har det gått så här snabbt? Det är likadant varje år, sen är lovet bara slut och man är tillbaks i skolan igen med allt plugg. Usch! Haha. Idag hoppas jag på att vara med alice och sara om dom inte har annat för sig. Ska iallafall gå ner och göra mig i ordning nu, kram!
jag bakade morotskaka igår, var jätte länge sen jag åt det sist, hade nästan glömt bort hur otroligt gott det är!

Powerwalkat!

Nyduschad efter rundan nu. Stack ut efter frukost på en långrunda med musik i öronen, regnade lite men det slutade sen. Om någon timme kommer min bror och linus och milo hit. Så idag ska jag busa och gosa med mina brorsbarn. ♥
bild på mig från igår

Ute på Aspö!

Idag har jag,mamma,pappa och min syster,markus och ellie varit ute på Aspö som ligger utanför Karlskrona. Vi tog färjan över och var där några timmar mitt på dagen, gick runt lite. åt middag, fikade och bara en massa mys.  Sen gick jag,mamma och jennie en runda på stan efteråt med. Såklart vi gjorde...haha! Vi har iallafall haft en jätte härlig dag och nu är vi hemma.
några bilder från idag ♥

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM!

Om ni inte redan gör det, heter sanliev där. (sanna linnea evelina) 

Eclipse

Var ute på en härlig morgonpromenad med vovven för en stund sen, brorsans hund som är här. Så himla go är han. Idag har jag inget planerat men jag ska titta på eclipse strax. The twilight saga är mina 4 favorit filmer och dom kan jag alltid titta på. Älskar verkligen bella och edward tillsammans.  Nu ska jag gosa ner mig i soffan, underbart! Ha det toppen ♥

LOL

Jag och alice har varit hemma hos sara idag, vi tittade på filmen lol. Har velat se den och den var verkligen sevärd! Min syster och systerdotter kom innan vi åkte ner dit så jag hann träffa dom någon timme, dom var kvar när jag kom hem med så det var mysigt att träffa dom lite till. Det öser ner ute nu men sen när det är över ska vi gå ut på en promenad.
bild från filmen

6:e augusti 2012

Jag har varit hos alice med sara hela dagen och vi har haft det toppen. Vi fotade sara lite och sen har vi bara pratat om allt. Blir nog en dag med mina favoriter imon med, men jag känner mig inte riktigt på topp så ska lägga mig på soffan nu. 
en bild på mig som sara tog igår

Varit med min älskade bästavän!

Träffade sara några timmar hos mig idag, det var så kul att ses igen och vi hade såklart massor att prata om. Vi gick bland annat en runda ner till sjön där vi fotade lite. Det blir nog både en fotodag och en spakväll med alice och sara i veckan. Nu ska jag gå ner och lägga mig på soffan, film väntar!
jag och min älskade bästavän ikväll ♥

Hemma-dag!

Började dagen med en skön morgonpromenad med mami och idag hade jag tänkt att bli hemma. Titta lite på one tree hill och ha det skönt för mig själv bara. Imon hoppas jag på att vara med alice och sara nu när dom äntligen är hemma igen. Inte varit med dom på länge och sen vi tre var är ännu mer längesen. Jäkla sommar! haha nejdå, men det blir ju så när man är på olika ställen. Ha det så bra fina ni ♥
fotade lite i spegeln innan

Dagar i Skåne!

Nu är jag hemma igen efter 5 dagar i Skåne och vi har haft det hur bra som helst. Jag,syrran,markus och ellie hos markus föräldrar. Vi har hittat på en hel del och bland annat har vi varit i Danmark, vi har shoppat och på kvällarna har vi ätit massa gott och spelat kubb.  Brorsbarnen är hemma här så vi har busat och myst sen jag kom hem!
några iPhone bilder från dom härliga dagarna ♥

Barnens gård

Förra veckan var vi ju på barnens gård med familjen. Ungarna tyckte det var så kul och vi hade det jätte mysigt. ♥
 

RSS 2.0