hemma.

jag gick till skolan idag även om jag inte är helt frisk, men det är iallafall bättre, fast halsen gör hur ont som helst..skolan gick ändå riktigt bra, hade ju en timmes håla så jag och världens bästa Isabellé bara satt och pratade, härligt! nu är jag som sagt hemma, ska snart äta och sen ska jag försöka gå ut en runda med mamma om jag orkar..imorgon är det dans, ska bli lika kul som vanligt! i mitten på april så är det uppvisning med, så jäkla kul! nu ska jag plugga lite engelska, kramar!

jag just nu.


hemma från skolan.

jag stannade hemma från skolan idag, mådde egentligen inte bra igår heller men då gick jag dit ändå..så idag har jag legat på soffan hela dagen och tittat på one tree hill,älskar serien, helt beroende! får hoppas att jag mår mycket bättre imon! snart ska jag hoppa in i en varm dusch, sen ikväll ska jag titta på tv och äta muffins..mums!
förörvrigt så har min dator kraschat, allt är borta..åhh! stackars mig, bara jag får fram alla mina bilder,annars blir jag galen...
vi hörs nog imon, kramar! ♥





ni är världens bästavänner.

idag var det måndag igen då, en ny vecka framför sig..det är tur att vi slutar halv två på måndagar iallafall, så dom är inte alls jobbiga! varit hos Alice idag med Sara också, vi var ute och tog lite bilder, som ni ser här under..härlig dag! har tittat på tv med pappa nu, så tänkte att jag kunda lägga upp ett inlägg nu, skola imorgon med sen på onsdag har vi studiedag så vi slipper skolan då, yes, så skönt! annars så är veckan som vanligt..den blir särkert bra! har det bra, kram! ♥

några bilder på oss sen idag.

en mysig söndag.

mamma och jag var ute och gick en långrunda för en stund sen, skönt var det..hoppas bara att all snö försvinner snart, så det blir vår på riktigt! annars idag så har jag varit hos min bror och Maria, träffade ju såklart Linus och Milo då med, så underbara är dom ♥! var mysig dag hos dom, vi var ute och grillade korv och så där! ikväll är det solsidan som gäller sista avsnittet..kommer sakna det! haha..så sjukt är det, men så bäst! får hoppas att det kommer en tredje säsong, vi hörs imorgon tror jag,kramar!

två bilder på Milo och Linus sen idag, jag älskar er! ♥♥♥

härlig dag.

jag har precis ätit pizza med familjen..äter nästan aldrig det, men det är ju rättså gott..fast nu mår jag illa,usch! haha..vi kom hem för någon timme sen, vi har varit hos mormor och morfar en sväng idag, åt våfflor, pratade och så..senare kom min syster och Markus också, verkligen en mysig dag! imorgon åker vi till min bror,Maria Linus och Milo,ska bli hur kul som helst, som vanligt! nu ska jag snart gå ner och titta på körslaget, brukar inte tycka det är så kul, men får väll se detta året..vi hörs nog imorgon, kramar! ♥



har inga bilder från idag, så lägger in en bild från älskade Egypten istället, var där med mamma,pappa och min syster 2008..underbart ställe, vill tillbaka varje dag..åhhh' ♥


fredag igen.

nu har jag precis ätit, jättegott var det! alisa åkte inte med mig hem sen idag, gick inte sen.. så det får bli någon annan helg, med Isabellé, Elaine och Tracey också! det är så skönt att det är helg nu iallafall, när jag kom hem så la jag mig direkt i soffan och tittade på one tree hill, det är världens bästa serie helt klart..älskar den! imorgon åker nog jag och mamma en sväng till mormor och morfar, kommer bli kul isåfall, ett tag sen nu..nu ska jag titta lite på tv, se om det är något kul att se ikväll..ha en bra kväll, kramar! ♥


förövrigt så saknar jag min Alice, hur mycket som helst..hon har varit sjuk hela veckan, du får krya på dig, I ♥ U


snart till skolan.

nu ska jag snart klä på mig och sticka ut till bussen..har haft skinnjackan hela veckan, men idag få vinterjackan åka på igen..jävla snö! ska den aldrig försvinna? det är ju possitivt att det äntligen är helg igen iallafall, slapp fredag så det ska nog bra! alisa följer nog med mig efter och sover hos mig, vi får se, tror det blir så..men nu måste jag sticka ut till bussen, vi hörs nog när jag är hemma, kram!

jag idag.




tack för att ni finns.

jag älskar er så obeskrivligt mycket! ♥

bilder på mig, Elaine och Isabellé sen onsdags,haha!

Onsdag.

Nu är denna onsdagen också slut, det är tur att veckorna går så snabbt som dom gör! skolan var väll som alla andra dagar, vi har 1 och en halv timmes håla efter spanskan, det är det bästa med onsdagar! så jag, Isabellé och Elaine gick ner till börjes och åt mjukglass..mums! mysigt med mina bästa tjejer! när skolan var slut så åkte jag och Sara med Alice hem,bakade muffins där och så..nu har jag varit hemma några timmar, jag ska snart gå ner och titta lite på tv..vi hörs, kramar! ♥

gammal bild på mig,Elaine och Tracey sen innan jullovet någon gång,det kommer nog upp någon bild på mig,Isabellé och Elaine från idag lite senare.




världens underbaraste syskonbarn.

jag har ingen lust till att skriva något långt inlägg idag..men jag kan skriva lite iallafall, har varit hos min bror, maria,linus och milo idag..alltid lika roligt! har såklart myst och busat med linus och milo då, underbart! lägger upp några bilder från idag här under.
Imorgon är det måndag igen, upp tidigt och en lång skolvecka framför mig..inte lockande precis, men det går nog bra,dom brukar gå rätt snabbt till nästa helg..
vi hörs kanske imorgon, kramar!


mamma och Milo. ♥

Linus! ♥

Milo! ♥


Hjärtat mitt..

Jag har skrivit massor av texter, men inga kan beskriva allt.
Man kan inte beskriva en tjej som faktiskt får mig att orka le.
Jag behöver någon som alltid alltid alltid finns där, och det har alltid vart du.
Du har vart den som torkat mina tårar och alltid haft en ledig axel.
En vän som är obetalbar, det finns inga pengar i världen att köpa dig för.
När jag ser dig blir jag så glad, för det är du som gör mig lycklig varje dag.
Jag verkligen menar det, jag kommer ALDRIG hitta en sån person som du.
Ingen är perfekt, men för mig är du oslagbar och helt fantastisk.
Man behöver inte vara snyggast, smalast över huvudtaget.
Jag tycker om min Linnéa precis som hon är, bara den Linnéa..
Du har gett mig så j*vla mycket igenom alla år & jag vill bara säga tack.
Jag älskar dig och jag hoppas du förstår att det finns en dröm och den lever jag i.
Alla mysiga stunder i livet, det är du som gör dom!
Det är älskvärda stunder att få se dig skratta och att få se dig le.
Utan dig skulle jag vara helt borttappad, men du gör mig hel.
Du är mitt liv och min bästavän, vad som än händer ska jag aldrig släppa dig.
Du kommer när jag mår dåligt och sen är alla såren läkta.
Du är min och jag är din, du är hela mitt fucking liv..
Du är en ängel, ena halvan av min kropp.
Du är den bästa vännen jag någonsin kunnat fått.
Du är den jag alltid önskat att jag skulle haft.
Du är min styrka att överleva, du ger mig inre kraft.
''let it rain let the wind blow, for as long as im with you i'll be allright
take my hand couse i wont let go, and i promise you the rest of my life''
För precis allt jag behöver hittar jag hos dig, ja.. all i need is you
Du vet halsbandet du fick av mig? det är sakerna du har gett mig.
Du har gett mig tro, du har gett mig hopp och du har gett mig kärlek.
Att jag aldrig kommer lämna dig, det är någonting jag verkligen svär på.
Man ska aldrig säga aldrig men jag stannar med dig.
Och om du skulle falla så lovar jag att jag bär dig.
Jag skulle aldrig nånsin släppa taget för jag skulle bära dig tills dagen jag dör.
Du vet att du alltid kommer vara mitt sunshine, min ängel och mitt liv.
Utan dig vore jag bara en av miljonen, du får mig att känna mig speciell.
När man inte har träffat dig på ett tag och sen får höra din röst,
Jag blir så glad, att få höra dig och veta att allt är bra.. då mår jag bra.
Du har gett mig så mycket och jag kommer aldrig kunna ge tillbaka.
Jag kan inte beskriva allt jag känner för dig, bara det här får mig att gråta.
Jag är så glad att vi passar så bra ihop och har lyckats vara vänner så länge.
Nu är det solsidan, vårat absoluta favoritprogram.. det måste jag bara se.
Men som sagt vännen, tack för att du finns.. lämna mig aldrig.
Jag älskar dig, mer än alla miljoner stjärnor på himlen!♥
/ Din sara
http://sassis.devote.se

2 Mars 2011.

jag vet inte vad jag ska göra med den här bloggen? det går ju inget bra med den iallafall, antagligen får jag lägga ner den eller så kan jag ju alltid starta en ny och börja om? eller fortsätta med denna som jag har också..jag har ingen aning så vi får väll se vad som händer, haha! Iallafall så har över halva veckan i skolan gått, veckan började nyss och nu är den snart slut igen, men det är ju toppen! dessa tre dagarna i skolan har bara varit bra, härligt att träffa alla igen! saknat endel under lovet ju..idag hade vi bara tre lektioner så himla skönt var det..vi missade en hel del lektioner mitt på dagen eftersom det var fotbollstunering, vår klass kom 2:a härligt! 7D ♥ annars har det inte hänt något mer i skolan, under sportlovet så var jag mest med Alice och Sara, ni är världsbäst tjejer! sen åkte jag till min syster och Markus också.. var där två dagar,mysigt och såklart jättekul! det var väll det jag gjorde på lovet, sjukt bra lov, helt klart! nu ska jag gå ner och packa till kaskad för vi ska dit med klassen imorgon, sen kolla på tv eller sätta på någon film..har det bra, kramar!

Jag är så trött på den här vintern nu, längtar till sommaren hur mycket som helst, så därför lägger jag upp en härlig bild på mig och min underbara Alice sen förra sommaren!


RSS 2.0