HÅR INSPIRATION

Lite hårinspo! Är kär i uppsättningar med flätor, gillar när det är romantiskt och lite slarvigt. Finns så mycket fint man kan göra. Önskar jag var duktig på uppsättningar och kunde göra lite själv. Kanske dags att ta tag i det snart!

JUST NICE


LONDON, WE'RE COMING FOR YOU

Nu börjar det närma sig London ordentligt! Jag har packat klart allt och lagt ner i resväskan. Ska köra till Alice senare i eftermiddag och sedan ska vi åka tåg till Kastrup inatt. Väderappen visar sol och 14 plusgrader alla dagar så jag hoppas det stämmer. Är glad om vi klarar oss från regn! Vi kommer hem lördag natt, så det blir fyra härliga dagar borta! Jag ska njuta som bara den av resan, tid med bästis och allt däremellan. ♥
Bjuder på en bild på mig och Klara på Brooklyn från i fredags!

SUMMER THING

Amber Fillerup tar världens finaste bilder. Hon slutar aldrig förvåna en! Ni måste följa henne på instagram, youtube och hennes blogg

28:e mars 2016

Idag har jag varit hemma själv tills mamma slutade jobbet. Jag har tränat, suttit ute i solen och packat inför London. När mamma kom hem gjorde vi vita kroppkakor till middag. Vi tycker mest om gråa så vi gör alltid det, men jag har inte ätit vita sedan jag var liten så det var väl på tiden. Det var såklart gott, men absolut inte lika gott som gråa! Nu ska jag slappna av framför Grey's. Serier är det enda som får mig att varva ner. Tankarna snurrade igårkväll så kunde inte somna på flera timmar.
 
Nedanför är några av Alice bilder från en lördagsbrunch hos henne förra månaden. Denna veckan ska vi verkligen njuta av många frukostar och middagar ihop!

BEACH INSPIRATION


BROOKLYN

Studentfesten blev riktigt lyckad på Brooklyn i Karlshamn! Aldrig varit där innan, men det får bli ändring på det nu! Vi fick drinkbord gratis, antagligen för vi tar studenten. Så vi satt där och dansade massor också! Det var sån himla bra musik att dansa till, så det var typ omöjligt att inte ha roligt! 
 
Igår på var vi (jag, mamma och pappa) och mina syskon på påskmiddag hos mormor och morfar. Väldigt gott och trevligt som vanligt! Det var så härligt väder så jag gick ut med killarna till lekparken en sväng efter middagen. Hoppas er helg har varit bra ♥

LÅNGFREDAG

Vad skönt det är att sova ut och inte behöva vakna av en väckarklocka. Man behöver verkligen det! Klockan är halv fyra och jag har hunnit med lite idag. Tränat, städat, bakat bröd och skrivit ut recept. Har fem fulla pärmar med recept på middagar, efterrätter, bröd och mellanmål, kan säga att jag inte testat så mycket av det.
 
Snart kommer Josefine hit. Ska bli härligt att ses igen! Vi ska köra till byn vid sjutiden för förfest med ett gäng innan bussen går mot Karlshamn. Blir säkert en toppenkväll med dessa tjejer nedan och alla andra!

Just Right

 

24:e mars 2016

Haft en härlig dag med barnen! Dem hade klätt ut och målat sig till påskkärringar och gubbar. Idag har vi tittat på film, gjort kvastar så de kunde flyga till Blåkulla och eftersom det är våffeldagen imorgon fick dem våfflor till mellanmål. Långfredag imorgon och då är jag ledig. Josefine kommer framåt kvällen. Vi tänkte äta middag och fixa oss ihop innan studentfesten. Hoppas på en grym kväll!

The Intern

Vi tittade på The Intern förra helgen här hemma. Jag hade inga höga förväntningar och trodde inte det var en film för mig, men där hade jag fel. Jag tyckte faktiskt den var riktigt bra! Anne Hathaway är en av huvudpersonerna.
 
Filmen handlar om Jules som driver ett stort företag och Ben som är pensionär blir hennes praktikant. Man får följa deras liv och relationer. En väldigt lättsam och roligt film som passar de flesta skulle jag säga!

23:e mars 2016

Praktiken rullar på som vanligt och vi leker och gör påskpyssel. Denna vecka blir kortare eftersom vi är lediga på långfredagen. Känner att jag behöver en extra ledig dag så det ska jag ta vara på. På kvällen är det dags för studentfest vilket ska bli roligt! Nästa onsdag bär det av till London så där är mina tankar just nu. Funderar på packningen, letar efter goda restauranger osv. 

BOOTS & SKIRT

Älskar stövlar till bara ben. Det är så snyggt! 

HOW LUCKY WE ARE

"Peyton and I used to build snow forts. We’d sit inside and worry about what our worlds were gonna be like. It’s like we’d hide from it all. But I think if we could have seen what our lives were gonna be, we wouldn’t have believed it… How lucky we’d be. How lucky we are. All of us." - Brooke Davis

SHE'S ALWAYS MY INSPIRATION


Kvalitetstid med mina hjärtan

Som varje måndag var jag i skolan på eftermiddagen igår. Vi hade muntligt prov så jag kunde sluta redan klockan två. Jag hämtade upp mina systerdöttrar på dagis och passade dem. Vi var ute i trädgården ett tag och sedan gick vi in och lekte. Vi hann med både pyssel, film, saga och såklart dansa till musik. Det är typ det bästa dem vet! Hade en jättemysig dag/kväll med mina tjejer. Behövde det ♥

MOCKA IT IS

Jag är helt kär i mocka! Tycker det är fint på allt verkligen - kläder, skor, väskor osv. Jag har redan en tight poloklänning och en väska i det. Letar för fullt efter ett par ljusrosa slip-ons i mocka.

THIS WEEKEND

Vilket underbart väder vi har haft denna veckan! Att vakna upp till solsken gör ju hela dagen! Igår var jag hemma och fixade med allt möjligt. Städade övervåningen, lagade lasagne till middag och gjorde dessa nyttiga bars. Kvällen avslutades i soffan med mamma och pappa framför en film. Vi brukar aldrig titta på film ihop utan de tittar på sitt och jag på mina serier. Så det var väldigt mysigt! 
 
Denna söndag började med frukost och därefter träning. I eftermiddag har jag och Alice planerat inför vår London resa. Det mesta är klart, men det är alltid skönt att prata och bestämma mer. I veckan bokade vi Afternoon Tea och en frukost. Kan knappt bärga mig tills vi ska åka! 
Åh vad jag längtar efter jordgubbar! Levde på det förra sommaren, utan att överdriva

TIME TO RELAX

Tog helg klockan ett idag, det känns att helgen blir lite längre när man slutar så tidigt. Jag var hemma ett par timmar innan jag körde till gymmet för nya realisen av cx. Den var som vanligt grym! Det gick jättebra och övningarna kändes verkligen. Så peppad på att fortsätta köra den nu! Nu är det dags för fredagsmys med mamma och pappa. Vi ska äta pizza så jag gjort tomatsås och sallad och förberett alla tillbehör, mamma fick stå för degen. Ha en härlig kväll vad ni än gör ♥
Salamipizza som vi åt en sommarkväll förra året

BRAID

Jag tycker det är så fint med en fläta på huvudet, som på bilden. Amber Fillerup har alltid perfekta frisyrer. Inspireras av henne som bara den!

CREATE THAT

Idag hade jag en liten sovmorgon, nästan till klockan åtta. Började senare för jag var med och stängde förskolan idag. På morgonen fick barnen titta på film och äta popcorn sedan var vi ute resten av dagen och njöt av solen. Innan fem hämtades sista barnet så när vi ställt upp stolar, städat undan och släckt ner då körde jag hem. Så skönt att det är ljust längre nu! När jag kom hem åt jag middag med mamma och pappa. Nu tänkte jag gosa ner mig i soffan framför One Tree Hill. Japp, jag kollar fortfarande om min serie. Bättre vägledning finns inte! 

LONDON WITH BESTIE

I söndags bokade jag och Alice en resa till London helt spontant. Vi har bara pratat om det litegrann för någon månad sedan, men i lördagskväll kom vi in på det igen och vi båda ville dit så gärna. Jag brukar inte vara så spontan, men det är ju verkligen roligt att vara det! Vi åker helt själva, bara vi två och det kommer bli helt underbart. Vi blir borta i fyra dagar och tre nätter och det känns faktiskt lagom. Vi ska bara njuta av resan och äta god mat, shoppa, promenera runt och utforska staden. Det var ju inte ens ett år sedan jag var där, men jag har velat åka tillbaka sedan jag kom hem därifrån. 
Tre bilder från London senast

Vårkänslor

Vilket vårväder det har varit idag! Åh jag får sådan energi när solen skiner, blir som en ny människa! Jag påverkas så mycket av vädret. Barnen har varit ute mycket och lekt och det har varit så skönt att vara ute. Jag gjorde mitt gymnasiearbete på morgonen och då höll jag i en idrottslektion. Jag hade två lekar som uppvärmning, en hinderbana som huvudmoment och avslutade med avslappning. Barnen lyssnade hela tiden och tyckte det var jätteroligt så det kunde inte gått bättre! Min lärare var med och tittade såklart så han kunde bedöma mig. Nu ska jag bara skriva en utvärdering och sedan är det helt klart. 
Bjuder på härlig vårinspo

ONE BLACK & ONE RED


15:e mars 2016

Igår passade jag och mamma mina brorsbarn. Vi hade det lika mysigt som alltid! Jag får sån energi av att umgås med dem. Glömmer allt annat, när vi ses är det bara vi. Det är så härligt! Jag nattade lillgrabben och läste en saga och sen somnade han så gott. Visst är det något speciellt med att läsa sagor för barn? Tycker det blir en sådan mysig stund! 
 
Idag slutade jag halv två vilket var jätteskönt. Tog en springtur i vårsolen och en stund senare körde jag till gymmet för ett styrkepass. Nu tänkte jag gå ner och beställa hem två par skor. Ett par Nike och ett par pumps till balen.

13:e mars 2016

18-års firandet hos Alice var såklart inget att klaga på! Hon bjöd på massa gott som åt till tjejsnacket. Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi har våra tjejmiddagar om 10 år och att vi är lika nära då. Idag har jag haft en lugn dag hemma följt av träning, matlagning och en hel del annat. Imorgon går jag in på min tredje vecka av praktiken. Veckorna rullar verkligen på!
Förrätt, huvudrätt och efterrätt hos Alice igår

JUST LOOK AT HIM


Utgång och födelsedagsfirande

Fredagen firade vi in med utgång! Vi var först hos Elaine innan vi tog bussen in till stan. Vi dansade ett par timmar och hade kul. Det blev en toppenkväll med både tjejsnack och utgång! Idag låg jag var i sängen till klockan elva, fast jag vaknade såklart tidigt. Efter frukost tog jag en powerwalk i solen. Åh vad det var härligt med vårsol! Vid sex ska jag och Sara fira Alice som fyller år imorgon. Ser fram emot att äta gott och timmars prat med mina två. Ha en härlig lördag ♥

JEANS & SHIRT

Älskar skjortan! Så snygg instoppad till ett par jeans!

SPADAG

Igår var jag ledig från praktiken och var på spa med mamma och syster. Vi hade varsin chokladbehandling på 1,5 timme inbokad. Det var både peeling, inpackning, ansiktsmassage samt rengöring och till sist en helkroppsmassage. Det var så härligt att få skämma bort sig själv lite! Vi njöt verkligen, men dagen gick alldeles för fort. Vi badade bubbelbad ute, simmade, bastade och bara va. När vi kände oss klara gick vi till en restaurang och åt middag. Vilken toppendag på alla sätt ♥

KVINNODAGEN

Jag var med och öppnade imorse på förskolan. Halv sju var jag där så det blev en tidig uppstigning hemma, redan klockan fem. Tycker det är mysigt att vara där tidigt för det blir en härlig stund med barnen. Vi hade mystund i soffan och jag läste sagor. Jag var hemma innan två och sen dess har jag tränat, lagat middag och pluggat. Nu ska jag titta på Grey's och efter det skicka in min novellanalys. 
 
Idag är det internationella kvinnodagen så bilden nedanför kändes passande. ♥

SOMETHING GREAT


BRA MÅNDAG

Jag har haft en väldigt bra måndag måste jag säga! Härlig dag på praktiken med ungarna och i skolan fortsatte jag med min novellanalys som i stort sett är klar. Ikväll tränade jag bodypump på gymmet. Utmanade mig lite extra idag och helt ärligt var det mitt bästa pump pass någonsin. Älskar känslan när man kämpar det mesta man kan! Det blev valnötsscones med morötter till kvällsmål med mamma och pappa. Så goda att dem måste göras snart igen. Ska upp klockan fem imorgon, så nu är det läggdags. Kram ♥

MEXICAN NIGHT

Igår körde jag till Alice i Kristianstad. Hon fyller 18 år nästa helg så hon hade ordnat en födelsedagsfest med mexikanskt tema. Det bjöds på mexikansk mat, friterat till efterrätt och drinkar. Hon hade till och med införskaffat sig en pinata! Vi var ett härligt gäng som dansade och hade roligt till sent på natten. Idag vaknade vi upp till en lägenhet av kaos så vi städade undan innan vi åt belgiska våfflor till frukost. Tack älskade bästis och ni andra för en lyckad kväll. ♥

Ledighet

Nu har det redan gått en vecka på praktiken. Jag har haft lite varierande tider vilket är skönt. Även om det är roligt ser jag fram emot att vara ledig nu! Slutade halv ett så gav mig ut på en springtur när jag kom hem. Vid fem ska jag till gymmet för ett pass och ikväll kommer min storebror med familj på middag. Kan inte bli annat än en riktigt bra fredag! Hoppas ni mår bra ♥

COLD

Vilket ruggigt väder det har varit idag! Igår kändes det som vår trots iskalla vindar, men idag var det vinter igen. Tog sovmorgon till åtta idag vilket behövdes! Dagen har rullat på och jag har lekt med alla barnen, spelat spel, läs sagor osv. När jag kom hem sprang och styrketränade jag. Inget som ger mig så mycket energi! Ikväll är det Grey's night! Nya avsnitt är helt underbart! Bokade spa idag åt mig, mamma och storasyster nästa onsdag. Ska bli så härligt med en heldag ihop med dem. ♥
Längtar efter sommar och att springa runt i klänningar

WORKDAY

Det blev en lång dag på praktiken från halv åtta till fyra, men det har varit roligt! Körde direkt till gymmet när jag slutat för ett styrkepass. Perfekt att matcha in det! Nu har vi precis ätit middag och det är dags för soffläge resten av kvällen. Ett avsnitt av Grey's väntar och sen tänkte jag fortsätta med min novellanalys. 

RSS 2.0