Nyårsafton

Ville önska er alla ett Gott Nytt År! Jag har lika svårt att förstå hur 1 år kan såhär snabbt varje år. Det är ju helt galet! Ska fortsätta att njuta av de små stunderna i livet, det är dem som är dem största! 2014 har varit ett bra år och jag hoppas verkligen att 2015 blir ännu bättre. 

31:e december 2014

Alice egengjorda present till julklappsspelet. Hemmagjord choklad, marshmallows och polkagrisar. Sån kul grej!
Kvällen igår var kanon!
Vi bjöd hem bästis och hennes familj för middag, julklappsspel och massa mys. Älskar att våra föräldrar är så bra vänner! Vi har gjort så mycket resor och annat kul ihop genom alla år. På tal om det ska vi till Göteborg över helgen nästa vecka. Alice och jag bokade ett eget hotellrum. Hur bra? Vi ska äta god mat, shoppa, strosa runt på Göteborgs gator och bara njuta. 

Las Vegas - del 2

Eiffeltornet och frihetsgudinnan
Venedig! Vill så gärna dit under 2015. 
Vårt hotell på baksidan
Vi körde på road 66 till Las Vegas
Lake Mead som vi körde förbi på väg till Vegas

Our corner

Baley 9x13

Plugg och styrketräning

Min körlektion gick bra, körde inne i stan bara. När jag kom hem gymmade jag tillsammans med Alice. Vi körde mage, rumpa och ben. Älskar det!
Så kul att träna ihop också. Jag pluggar inför körkortet för fullt när jag är hemma. Om jag inte klarar provet vet jag att mitt självförtroende kommer sjunka till botten. Ska göra allt för att klara det! Jag vet att det inte är hela världen annars, men kan tänka mig att det blir hundra gånger värre andra gången. 
Lite träningsinspo från Janni Delers blogg

Some quidance

Clay Evans 9x09

29:e december 2014

Bild från Las Vegas
Hej på er! Jag har gjort mig klar och om ett tag ska jag ta mig till körskolan för en körlektion. Förra blev inställd för min körlärare var sjuk, så det var ett litet tag sen nu. När jag kommer hem ska jag till gymmet med bästis. Imorgon kväll kommer hennes familj över till oss för att köra julklappsspelet. Vi gjorde det förra året och hade så jäkla kul! 

We are all struggling

 "We are all struggling with something. So today, be a light of positivity and love to those around you today". - Shantel Vansanten

Just Watch Me - Kate Voegele

Jag hoppas verkligen att jag får se Kate Voegele år 2015. Det är inte helt omöjligt egentligen eftersom hon turnerar. Om hon inte kommer till Sverige hoppas jag hon kommer till London åtminstone. Det finns alltid en låt jag fastnar för hos varje artist. Just Watch Me är en av dem. Kate sjunger den här och den är från hennes nya album som kom ut i höstas. 

I wished for you and our family and this

Brulian 9x13

Las Vegas

 När vi kom fram till Las Vegas stannade vi på ett outlet. Himmelriket för mig såklart! Det var Black Friday och det fanns hur mycket som helst att köpa. Las Vegas var väldigt annorlunda mot alla andra ställen. Sjukaste staden någonsin! Men den var jätte häftig och det var så kul att få se den.
Det går inte att beskriva för någon som inte har varit där, men det var som en fantasti stad. Det kändes inte verkligt. New York, Paris, Egypten och Venedig fanns uppbyggt längs strippen. 
Vi stannade till för att fota den kända Vegas skylten
 Det var pappas födelsedag och pastan jag åt var underbart god
 Efter middagen åkte vi på sightseeing längs strippen (gatan) för att få se allt
Caesars Palace
 New York 
 Bästa pappa 
Hotellfrukosten i Vegas var den bästa! Så mycket gott
 Fick se pyramiderna för andra gången (6 år sen nu) 
 Fångade mamma och pappa på bild
Caesars Palace (Baksmällan spelades in där)
 Inne på det hotellet. På gatan träffade vi Alan från Baksmällan, eller?
 Lite senare gick vi förbi igen och då var tigern där också
 New York igen. Vårt hotell låg precis mittemot 
 Här bodde vi
 Åt hemmagjorda biffar och potatismos en kväll
Det var massvis med folk på strippen hela tiden

Victoria's Secret Fashion Show

 Tittade precis på Victoria's Secret Fashion Show. Älskar det! Dessa vackra modeller. Kan inte annat än le när jag ser dem. Det måste vara en sån kick att gå där! 

Take care

"Take care of yourself, be healthy and always believe you can be successful in anything you truly want". - Alessandra Ambrosio

Get Back To Gold

Ni måste lyssna på Bethanys nya låtar. Hennes nya album heter Get Back To Gold och finns på spotify. Fantastiska människa! 

Unforgivable

Brulian 9x07

Empire State Building

 I New York var vi uppe i Empire State Building (en skyskrapa på 449 meter). Det var så mäktigt! Vi gick upp på kvällen och jag är så glad att vi gjorde det. Det var så coolt med allt som lyste. New York är världens häftigaste stad. Ville tillbaka innan vi ens hade lämnat den. Det fanns så mycket att se och gud, underbara stad. 

Family is not an important thing, it’s everything

Mina älskade syskon. Tack för att ni finns! Är så lycklig över att vara er lillasyster. ♥

The Holiday

Jag tittade på The Holiday igår kväll och oj vad bra den var! Kan inte säga att den slår The Last Song (min favoritfilm) men jag undrar om den inte kommer på delad plats, nästan iallafall. Jag älskade den! Det är ett måste att se den. Otroligt mysig film! Skrattade högt helt för mig själv flera gånger också, haha. Underbart! Blev helt kär i Cameron och Jude tillsammans som spelade två av huvudpersonerna i filmen. 

Juldagen

Åt en god frukost tillsammans med mamma och pappa imorse. Det blev såklart risgrynsgröt även idag. Därefter sprang jag en härlig runda följt av styrketräning. Nu har jag fixat mig och gjort ett teoritest på datorn. Det gäller att ligga i nu! Vid tre ska vi ner till farfar för att fira jul med släkten på pappas sida. Ser fram emot att träffa min faster. Hoppas ni får en mysig juldag ♥

Grand Canyon

Vi bodde i Grand Canyons nationalpark en natt när vi var där. Den var jätte stor! Massor med stugor, några resturang och annat. 
Vi åkte helikopter över Grand Canyon och det var helt galet häftigt
Ni ser ju själva hur coolt det var! (Bilderna är tagna från rutan som dessutom var väldigt skitig)
Vi fick se solnedgången och den var helt magisk
Morgonen efter gick vi upp för att titta på soluppgången innan vi åkte mot Las Vegas

Min julafton

Vilken underbar julafton! Jag har haft det precis lika mysigt som alla andra år. Detta är helt klart bästa dagen på hela året. Är så tacksam över att ha världens finaste familj. ♥ Bjuder på lite halvbra bilder från idag. Det blev lite blandade bilder med blixt och utan. Det är finare utan, men dom blir alltid suddiga då eftersom ungarna inte sitter still en sekund, hehe. 

God Jul

God jul på er! Ha en fantastiskt fin julafton och njut ordentligt. Skäm bort era nära med massor av kärlek. ♥
Mamma och jag framför julgranen i San Francisco

Dagen innan julafton

Fattar ni att det är julafton imorgon? Det känns som vilken kväll som helst. Risgrynsgröten är klar till frukosten imorgon. Det är inte julafton utan det till frukost. Det ska bli så gott! Jag har haft bästis här idag. Vi har bakat två sortes julgodis som vi ska ha till julklappsspelet med våra familjer.
Vi provsmakade det framför Ensam hemma. Julmys på högsta nivå! Farfar och min farbror har varit här ikväll. Vi har ätit lite gott, bytt julklappar och tittat på Bingolotto. Vi ska fira julafton hos farfar med min faster och dem på pappas sida den 25:e sen också.

A little faith

One Tree Hill, quotes season 9

I WANT TO MARRY HER

James & Nathan 2x01

Phoenix - Scottsdale del 2

Vi gick en morgonpromenad runt floden en dag 
Påväg till mataffären
Kan inte få nog av palmerna 
Utsikten från vår balkong
 Påväg till Grand Canyon stannade vi till för att titta på dessa växterna i Arizona
Här gjorde vi också ett stopp för att titta på den fina naturen

Dan före dan före dopparedan

Två dagar kvar till julafton! Alla julklapparna är inslagna och maten är inhandlad. Vi ska fira jul hemma hos oss. Mina syskon med familjer plus mormor och morfar kommer. Det ska bli så mysigt. Idag är jag hemma och fixar. Lagade ostsoppa med bacon till mig och mamma till lunch. Den är så god! Klockan sex ska jag träna body pump, men innan dess har jag lite att göra. Hoppas allt är bra med er! ♥ 

Julgodis

I år bakade vi wienernougat, polkabräck och vanilj och ingefärskolor. Polkabräck (smält mörk och vit choklad med krossad polkagris över) har vi gjort i flera år nu. Jätte goda och hur enkla att göra som helst. Allt julgodis är i för sig jätte lätt att göra. Har ingen bild på kolorna som ni ser. 

21:e december 2014

Dagen har spenderat med bästis. Vi har lyssnat på julmusik samtidigt som vi har julbakat. Hur mysigt? Det finns inget bättre än att bara få umgås med henne. Vi gjorde Roy Fares cupcakes "Rudolf med röda mulen". Visst blev dem fina? Det var så kul att göra dem. Vi hade inte alla saker, men vi gjorde dem lite på vårt sätt. Jag kom hem vid halv sju ikväll och har pluggat teori sedan dess såklart. Lyssnar på Bethany's nya låtar samtidigt som jag har längtat efter så länge. Hennes underbara röst och låtar får mig på så bra humör. ♥

Julmys

Mina favorit killar kom i förmiddags och stannade tills ikväll. Vi klädde julgranen och bakade tre sortes julgodis ihop. Dem tyckte det var jätte kul att klä granen och fin blev den. Vi körde på guld och rött i år (tror vi alltid gör det) men jag tycker det är allra finast. Kom precis på att vi måste lägga dit alla julklappar under granen. Imorgon ska jag träffa Alice. Vi hade tänkt att julbaka och boka spa. Kommer bli så bra! 

Phoenix - Scottsdale

I Phoenix var vi på ett ställe som heter Scottsdale, en stad i delstaten Arizona. Det var så himla fint där! Fullt med palmer längs vägarna och fina berg. Allt kändes så lugnt och härligt där. Jag njöt verkligen! Skulle absolut kunna tänka mig att åka tillbaka hit igen. 
Det var så fina blommor överallt
Har en stor kärlek till palmer
 Det fanns massa mysiga hus
 Och massor med växter
En liten del av bergen
Pool området vid vårt hotell
En kväll promenderade vi i Old Scottsdale och där fanns flera mysiga butiker 
Därefter åkte vi buss till en Cowboy restaurang och solnedgången var underbar
Restaurangen var väldigt mysig, verkligen cowboy stuk. Servitriserna hade cowboy hattar, vida jeans och boots. Vi fick dansa linedance och det var sån härlig stämning där.
Lax och bakad potatis till middag 
  Utsikten var det inget fel på
 Vårt hotell

They deserved this

"You should know that I plan on making every one of your dreams come true." - Julian to Brooke

Julklapparna är klara

Jag har haft en mysig dag med julshopping. Älskar det! Nu är alla julklappar klara och det känns jätte skönt. Det känns verkligen inte som att det är julafton på onsdag, snarare om typ en månad. Jag längtar iallafall! Julafton är min favorit högtid. Enligt mig är det den absolut mysigaste dagen på hela året. Fylld med kärlek ♥ 

Maybe

"Maybe it's a good time to start accepting yourself the way you are. Maybe you're already really awesome." - Bethany Joy Lenz

His grandchildren

"When Lydia asks about her Grandpa Dan, we will tell her how much he loved his grandchildren." - Haley to Dan 9x11

Jullov

Nu har jag tagit jullov! Det känns helt underbart. Det går alldeles för snabbt bara och jag har massor med saker att göra hela lovet. Mitt i allt ska man hinna med att njuta av det också. Imorgon ska jag in till stan för att köpa julklappar. Har bara köpt en än så länge så jag har några kvar. På lördag kommer mina brorsbarn hit och då är det tänkt att vi ska baka julgodis. Har inte ens hunnit med det än, men lussebullar och pepparkakor har vi bakat. Glöm inte bort att njuta av julen nu. ♥

Washington D.C - del 2

Andra och sista delen med bilder från Washington D.C. Det var en fin stad och jag är jätte glad att jag har fått se den. Det är ingen stad jag kommer åka tillbaka till, en gång är bra. Det var häftigt att få se Vita huset, Arlingtonkyrkogården och alla monomenten. New York var verkligen min stad och dit tror jag att man kan åka tillbaka tusen gånger och aldrig tröttna. 
På sightseeing

Arlington National Cemetery (Arlingtonkyrkogården där John F. Kennedy ligger begravd bland annat)
Utsikten från kyrkogården
Åt världens godaste revben med hela rese-gänget 
Promenerade i Georgetown och lite överallt
 Vårt hotell. Det var så lyxigt att bo på fina hotell i två veckor. Älskar det!

Sista skoldagen imorgon

Tänk att det är sista skoldagen för detta året imorgon. Känns helt galet att jag har gått halva 2:an. Det kommer gå så himla snabbt till studenten nu. Vi ska stanna kvar till klockan sex i skolan imorgon för att lyssna på när dem på musikskolan uppträder. Vi blir lediga på fredag istället och det är faktiskt bättre!
 
Idag har jag sprungit, styrketränat, pluggat teori och tittat ett avsnitt på Chicago P.D och ett på Desperate Housewives. Och pluggat ännu mer teori. Det är det jag gör nu för tiden. Vill verkligen ha mitt körkort nu! 
Vid Grand Canyon. Åh vad jag saknar USA! Bästa någonsin ♥

To my brother and my little sis in-law

"You’re a part of this family, and you always will be." - Haley to Lucas

Washington D.C

Parken mittemot Vita huset
Vita huset
Kapitolium (en av USA:s regeringsbyggnader) på vänstra sidan av bilden
Korean War Veterans Memorial och bilden till höger är från museet på bilden nedanför
National Gallery of Art
Washingtonmonumentet
Det flög flygplan över oss hela tiden
Hittade dessa juicerna och föll pladask 

Risktvåan

Idag gjorde jag min halkkörning. Var faktiskt inte så nervös som jag trodde att jag skulle bli. Det gick riktigt bra och var ganska kul. Sladdade med bilen något varv, fick väja för älg och stanna framför en lastbil bland annat. Det var ju såklart ingen riktig lastbil, haha. Känns skönt att det är avklarat nu! Var tillbaka vid körskolan lite efter ett och då lunchade jag inne i stan innan jag tog bussen hem. Älskar att äta ute! Italiensk pasta är ju aldrig fel heller. Vid sju börjar sista zumba passet för i år. Tur det går snabbt tills det börjar igen. 
Älskade Alva och jag i fredags ♥

Kate & Courtney

Två klipp där Kate sjunger julsånger. I det första klippet sjunger hon tillsammans med sin syster. Är säker på att ni kommer gilla det. Kate Voegele är helt fantastisk! ♥

Banken med vårt företag

Idag var vi på banken för att fixa lite med vårt företag. Det kändes vuxet om något! Resten av dagen flöt på bra. Inte mycket kvar att göra nu eftersom vi snart tar jullov. Åt middag för en stund sen och nu ska jag byta om till träningskläder. Ska till gymmet för att köra body pump med Johanna. Imorgon ska jag upp tidigt för att göra risktvåan/halkutbildningen. Ska bli spännande! Får hoppas att det går bra. 

14:e december 2014

Var ute på en härlig springtur idag på morgonen och körde även styrketräning. Därefter läste jag i teori boken och städade övervåningen innan jag gick upp till bästis. Blir så glad när vi hinner ses! Det är verkligen guld värt. Så jobbigt när man inte kan träffas alls lika ofta som man skulle vilja.
Såg precis senaste pll avsnitet. Det var en lång väntan, men som tur var det ett riktigt bra avsnitt. Imorgon börjar en sista vecka i skolan innan jullov. Vi slutar redan på torsdag, fast vi måste vara kvar till klockan sex på kvällen. 
Önskar jag kunde få se New York i december, när allt är pyntat och så otroligt fint!

New York - del 2

Rockfeller Center
 Skridskorbanan på Rockfeller Center
Det var fint dekorerat i skyltfönstrena
 Times Square
 På båten på väg ut till frihetsgudinnan och Ellis Island
Frihetsgudinnan och ute på "ön" där hon står
Ellis Island
Bron 
Central Park och den fina skridskorbanan där
 Times Square igen, fast på dagen
 Tittade upp och såg Katherine Heigl på en skylt
En kväll åt vi hemmagjorda hamburgare
Och träffade på Mimmi och Hello Kitty

Det årliga pepparkaksbaket

Idag har vi bakat massor med pepparkakor. Mamma, min storasyster och jag har bakat ihop i alla år. Sån mysig tradition! Nu är små tjejerna också med såklart. Vi har lyssnat på julmusik under tiden och efteråt fikade vi på pepparkakorna.

Tjejerna är här

Idag var det Lucia i skolan och vi tittade på ett fint Luciatåg. Det känns verkligen inte som jul! Första lektionen gjorde vi några nya flaskor handsprit. Känns så kul att det är folk som vill köpa. När jag kom hem var min syster och systerdöttrar här. Tjejerna ska vara här tills imorgon och just nu sover dem. Vi har haft det så mysigt idag och ikväll. Min syster kommer imorgon igen och då ska vi baka pepparkakor ihop som vi alltid gör. Ha en härlig helg för det ska jag ha. ♥

11:e december 2014

Skolan flyter på bra trots att jag var borta i två veckor. Inte alls mycket att ta igen, bara ett prov nästa vecka. Tränade på gymmet efter skolan med Josefine och Elin. Därefter träffade jag min saknade Sara. Åh vad jag har längtat efter henne! Hon flyttade innan jag åkte så har inte hunnit se hur dem har det. Det är alltid så skönt att prata ut med henne. Blir så glad när vi ses och får extra energi! Vänner alltså. ♥

LOVELY FAMILY

Bethany, Wes & Maria ♥

New York - del 1

Åt frukost på Kastrups flygplats innan flyget
Fotade alla skyskrapor och frihetsgudinnan från flygplanet
 Första hotellfrukosten
Inne i Central Park
Ett stopp på Starbucks 
World Trade Center
Pappsen och jag
Har alltid gillat dessa gula bussar
Att bara gå på gatorna i New York var så häftigt

Körlektion

Åh vad det var skönt att sova ut idag! Har dock vaknat runt fyra varje morgon sedan vi kom hem, men har kunnat somna om efter ett tag. Det är väl tidsomställningen antar jag. Sprang en runda efter frukosten och efter lunch tog jag bussen till min storasyster. Hann träffa henne och tjejerna en liten stund innan min körlektion. Vi ses på fredag och lördag igen som tur är! Ikväll har jag kört cx på gymmet. Älskar grupp pass!

Nytt från vs

Alla kläder från Victoria's Secret är så sköna! Älskar underkläderna, sport bh:n och träningstightsen som jag köpte. 

9:e december 2014

Ganska lugn tisdag i skolan. På idrotten började vi på vår egen dans. Det gick riktigt bra och vi kom en bit på vägen. Nu ska jag plugga inför provet nästa vecka och om ett tag ska jag till zumban. Har verkligen längtat! Imorgon har jag körlektion. Ska bli kul! Börjar få lite ångest över teori provet bara, men jag blev ju nervös redan när jag bokade. Så typsikt mig!

Tillbaka i skolan

Det gick faktiskt bra att gå till skolan idag, antagligen för att det bara är två veckor kvar till jullov. Min storebror, Jenny och killarna kom till oss idag. Saknat dem! Vi åt gott och hade det så mysigt. Nu har jag läst i teori boken och ska läsa lite bloggar. Har sovmorgon imorgon så det känns skönt. 
Tröja från Abercrombie & Fitch och skinnkjol från Forever 21

Bath & Body Works

Två body lotions, en duschkräm och en handkräm fick följa med mig hem från Bath & Body Works. Dem luktar underbart!

Julskyltning

Det gick bra med försäljningen på julskyltningen. Känns kul! Mina fötter domnade helt bort i kylan, men nu börjar känseln komma tillbaka lite. Nu ska jag plugga teori och sen vill jag hinna med ett avsnitt av OTH. Det skulle behövas! Skola imorgon igen. Jag behövde verkligen komma bort ett tag och inte tänka på något, bara leva. Det fick jag verkligen göra nu i USA. Har alltid så mycket i huvudet och stressar alldeles för mycket. Hade tur och fick komma hem lagom till jul. Inte länge kvar i skolan förens det är lov. Underbart!

Andra advent

I vackra Central Park
Igår träffade jag min saknade Alice! Det var så kul att ses igen och vi hade såklart mycket att prata om. Vi tittade även på Ensam hemma. Älskar dem filmerna! Har sett dem varje år sedan jag var liten. Idag är det redan andra advent! Ska verkligen njuta ordentligt hela december månad. Det är ju klart den mysigaste månaden på hela året! Började dagen med en härlig springtur precis som igår och klockan tre ska jag sälja vår egna handsprit på julskyltningen. Perfekt tillfälle! Ha en fin söndag ni också. ♥

BEAUTY

En liten del av shoppingen från resan. Bas, topp och nagellack från Essie. Nars sheer glow foundation och mascaran Define A-lash. Mascaran använde jag innan, men den finns inte i Sverige längre. 

Hemma i gråa Sverige

Igårkväll kom jag hem efter 16 helt fantastiska dagar i Usa! Jag har levt drömmen varje dag, bokstavligt talat. Det går inte att beskriva hur mäktigt allt är i Amerika. Allt är så otroligt häftigt! Jag är tacksam att jag har fått uppleva allt. Det har varit min dröm så länge jag kan minnas! Vi började våran resa i New York, sedan vidare till Washington D.C, Phoenix (Scottsdale), Grand Canyon, Las Vegas, Los Angeles och avslutade i San Francisco.
Det kommer ta tid att smälta allt, tur jag har så mycket bilder att blicka tillbaka på. Jag kommer berätta mer om allt i inlägg tillsammans med bilderna. Det blir lättast så. Hoppas allt är bra med er. Nu är jag tillbaka i bloggen!

RSS 2.0