NEW OUTFIT

 Toppen och kjolen köpte jag på Bershka i London. Älskar den butiken så mycket! Finns massor av fint. Skorna är från Vagabond.

COLOUR IT IS


31:e augusti 2015

När vi var hos Sara igår klippte hon mina toppar litegrann. Är inte så glad för att klippa mig, men tar man jättelite så gör det inte så mycket.
Perfekt att ha en bästa vän som går frisörlinjen ju! Plattade håret igår så självklart har det regnat idag. Det har hållt sig platt i alla fall. Efter en lång dag i skolan kom jag hem och lagade middag. Potatismos och fiskgratäng med hummersås blev det. Det lät smarrigt va? Det var det!

Time takes it

Lucas Scott, 2x19

JUST SO NICE


30:e augusti 2015

Det fanns inget att klaga på igårkväll! Massa god mat och trevligt sällskap. Kräftskivor är verkligen härligt på alla sätt! Vi promenerade den lilla biten hem lite efter midnatt. Nu har jag tränat klart, gjort mellanmål och snart kommer mormor och morfar. Hinner träffa dem lite innan jag och Alice kör till Sara. Ska bli så skönt att träffas alla tre idag! Det var alldeles för länge sedan nu. Behöver alltid bästispepp! Dem är verkligen mitt allt. Mina tjejer ♥
Detta goda bjöds det på igår plus lite till

LOOKING GOOD IN HAT


SUNSHINE & A PRETTY WOMAN


LILY'S STYLE


KRÄFTSKIVA

Igårkväll var jag på kräftskiva hos Isabelle med ett stort gäng tjejer. Isabelle hade fixat allt så fint och festligt! Det var en riktig kanonkväll! Vädret var på vår sida så vi kunde sitta ute och äta. Sen dansade vi flera timmar till sent på kvällen. Ahh, vad det är härligt att äta gott, prata, dansa och umgås. Såna här kvällar behöver man mycket mer av! 
 
Idag har min storebror och killarna varit här. Vi har spelat kubb och ätit middag. Mys! Ikväll blir det kräftskiva nummer 2 med min och Alice familj. Hoppas ni har det toppen ♥

Everyone is leaving

Peyton Sawyer, quote 3x08

27:e augusti 2015

Idag var det vår första riktiga skoldag denna veckan, alltså en heldag med vanliga lektioner. Man förstår ju verkligen varför man inte har saknat skolan överhuvudtaget när man sitter där i klassrummet med nya uppgifter att skriva. Endast en dag kvar och sen är det helg! Ska på kräftskiva hos Isabelle imorgon med ett helt gäng tjejer. Ska bli så himla roligt!

ALBA


Just as good as always


THE BEST

"My goofy counter part from back in tree hill days... #Leyton #HilarieBurton". - Chad Michael Murray

Gymnasiearbete

Elaine har tagit körkort så vi åkte en tur i byn. Kan knappt fatta att jag har haft mitt körkort ett halvår nu! Vi var i skolan idag för att få information om gymnasiearbetet vi ska göra nu sista året. Det kommer vara praktiskt och vi kommer utföra olika aktiviteter med barnen vilket bara är roligt! Det kommer bli lite skriftligt såklart, men det är ingenting mot andra linjer. Det känns redan nu att detta året kommer bli annorlunda mot de senaste två. Det är mer praktik och mer ansvar, tycker om det!

Some nice outfits


Like it was yesterday

 "Reunited. 5 years of playing this woman's mom. A little red wine and catching up w @sophiabush #iloveher #onetreehill #fwtm". - Daphne Zuniga ️ 

BACK IN SCHOOL

Idag ringde klockan och det var bara upp och köra till skolan. Alltid tråkigt när sommarlovet är slut, men det går ju inte att vara ledig jämt heller. Det var en lugn dag med information om allt, en föreläsning om entreprenörskap och inspiration. Var hemma klockan halv två igen. Sprungit en runda och nu ska jag äta middag. Ska till gymmet senare för ett styrkepass. Så taggad! Älskar verkligen gruppassen på gymmen. Grymma!
 
Bion var bra igårkväll förresten! Det var verkligen mysigt att avsluta lovet med bio. Det började regna sen så det passade perfekt. 
Hela klassen samlad igen

STILL SO CLOSE

"Big Girls Do Cry when they haven't seen each other in waaaay too long @SophiaBush #loveyoulongtime". - Bethany Joy Lenz, on instagram

Sista sommarlovet någonsin

I London med Josis ♥
Vet ni vilken dag det är idag? Inte bara måndag utan även sista dagen på mitt sommarlov. Detta var mitt sista sommarlov någonsin. Ofattbart!
När blev jag stor och hur hände det? Ingen aning! Jag börjar 3:an och sista året på gymnasiet imorgon. Ett år kvar i skolan och sen får jag själv välja vad jag ska göra med mitt liv. Skrämmande på ett vis, men också väldigt roligt! 
 
Avslutar lovet med bio ikväll ihop med Josefine. Vi tänkte strosa och kika lite i butikerna innan bion. Det kommer bli kanon! 

That's just it

One Tree Hill, quotes season 3

Mina prinsessor

Igår firade vi dessa tjejerna! Mina systerdöttrar som jag älskar så mycket ♥
Ellie fyllde 4 år igår och Alva fyller 2 år imorgon. Förstår inte hur de kan växa upp så snabbt, mitt framför ögonen på mig! Dem firades ordentligt med paket, tårta och massor av kärlek. 
 
Idag körde jag och mami till havet några timmar. Det blev ett dopp i havet och sen njöt vi av solen. Åh vad jag kommer sakna dessa härliga dagar. Ledighet och sol är inte mycket som slår!

CAROLINA INSPO


LONDON - DAY FIVE

Detta är de sista bilderna från London. På vår femte dag turistade vi en sista gång innan vi åkte till flygplatsen på eftermiddagen. En helt underbar semester med nya upplevelser, sevärdheter, shopping, konsert, god mat och bästa sällskapet. ♥
Toast, äggröra, avokado och lax till frukost
Vi tog bussen till Knightsbridge som är ett lyxigare område där det finns lite finare butiker bland annat
Ni ser ju själva vilka hus det var där!
 Vi gick in på Harrods (ett väldigt lyxigt varuhus) och kikade på allt! Julsakerna var redan på plats där

En tur till havet

Vid tio idag körde Josefine och jag till havet. Vi har legat på klipporna och solat och badat hela dagen. Det har varit så fint i flera dagar nu så eftersom vi båda kunde passade vi på! Jag älskar vackra sandstränder, men det är helt underbart med klippor ute vid skärgården också. Går det ens att klaga en dag som denna!? En toppendag med min fina vän. ♥

MISS BUSH


I could

Peyton Sawyer 2x10

LONDON - DAY FOUR

 Afternoon Tea på bästa Le Pain! Belgisk våffla med bär och smält choklad
 Vi tog bussen till Liverpool Street där vi strosade runt
 Senare tog vi bussen till...
 Tower Bridge!
Vi tog varsin drink på "London Riviera"
 Var bara tvungen att fota detta fina bröllopsparet
När vi hade gått runt där ett tag gick vi över Tower Bridge och tog sedan tunnelbanan till Piccadilly Circus
Middag på Prezzo! Jag åt en calzone med kyckling, köttbullar och tomatsås. Gudomligt god!

Doing the best

One Tree Hill quotes, season 2

Mysdag med killarna

Körde till mina brorsbarn idag efter frukost. När det har gått två veckor så klarar jag inte mer, behövde verkligen träffa dem! Solen har varit framme hela dagen så vi var ute och lekte. Dem cyklade, hoppade studsmatta och ja vi bara myste. Läste saga och spelade spel, lite av allt helt enkelt.
Nu ikväll har jag kört bodypump med Josefine. Lika svettigt och härligt som alltid!
Storebror och Milo på Liseberg detta året ♥♥

Picknick och soldagar

I måndags kväll tog jag tåget till Alice för att stanna där till tisdag. Det var så fint väder så vi bestämde oss för att ha picknick i parken. Det var så härligt i kvällssolen! Dagen efter gick vi upp och fixade frukost innan vi tog bussen till hennes stuga och havet. Vi gjorde en jättegod sallad till lunch, åt jordgubbar, lyssnade på podcast och njöt i solen. Åh vad jag kommer sakna sommaren. Mår så bra av värme och att vara ledig! 

THIS IS PRETTY DAMN GOOD


Shantel Vansaten for Regard magazine 2015

I'll try

Brooke Davis 2x13

TRAVEL

Vilka länder har du besökt?

England, USA, Spanien, Frankrike, Grekland och Egypten

Bästa shoppingstaden du varit i?

New York, San Francisco och London

Vilket land besökte du senast?

England

Städer du skulle vilja besöka igen?

New York och Los Angeles är jag långt ifrån färdig med, om det ens går? Det är så mycket mer jag vill se i båda städerna och jag hoppas verkligen jag får göra det. London vill jag också tillbaka till!

En stad du varit i som du inte skulle besöka igen?

Ingen än så länge

En speciell plats du skulle vilja besöka igen?

 Egentligen har jag ingen "speciell" plats, men det mest magiska jag någonsin sett var utsikten uppe i Empire State Building i New York. Utsikten där ifrån var verkligen något alldeles extra. Att få stå där uppe och bara titta ner på allt...det var obeskrivligt!

Dröm-destinationen?

Listan är lång, vart ska jag börja? Australien, Dubai, Italien och Barcelona står näst på tur i alla fall

Vart ska du åka näst?

London besökte jag förra veckan som sagt. Det blir ingen mer resa detta året, men jag hoppas på Italien nästa år

Vart i världen skulle du vilja bo om du inte fick välja Sverige?

Californien! Vart vet jag inte i med att jag inte varit överallt, men jag tror verkligen LA skulle vara underbart

Bilder från Spanien, Grand Canyon, San Francisco och London

16:e augusti 2015

Glass i parken förr förra helgen ♥
Sista veckan av sommarlovet nu. Varför går det lika snabbt varje år? Hinner inte blinka förens man är tillbaka i plugget igen. Mitt lov har verkligen varit bra så jag är helnöjd! Har njutit och hittat på en massa roligt med mina nära. Imorgon ska jag köra ner till min storasyster och tjejerna och senare tar jag tåget ner till bästis. Vi har inte setts på ett tag nu så vi har mycket att prata om. Kommer bli en bra dag! 

LONDON - DAY THREE

Startade upp dagen med en pangfrukost på Le Pain Quotidien! Yoghurt, äggröra och såklart engelska scones (Och nej jag orkade inte äta upp allt haha)
Mamma och Jennie
Efter frukosten promenerade vi och njöt av solen i Hyde Park
Kensington Palace 
Vi gick till Notting Hill (ni vet där den filmen spelades in) och fotade den blå dörren från filmen
Notting Hill var verkligen mysigt med alla färgglada hus
Det var så vackra blommor överallt i London i alla färger
 Vi strosade omkring på Portobello Market! Tyvärr var marknaden inte öppen denna dagen, men det var kul att få se ändå
Sis ♥

It's all about happiness and love

"There are people who try to lift you up and make you feel good, or people who are so miserable they have to bring others down. Be the first kind of person. Let others know how special & amazing they are. Make someone's day better, not worse. You all deserve happiness & love". - Lauren German

THE CONCERT

 Konserten i London...vilken kväll! Det var helt magiskt och ofattbart. Levde i en dröm! När dem kom ut på scenen, alltså jag höll på att smälla av. Sjuk känsla! Galet vilken kärlek jag känner till dessa två! 
 
Kate sjöng först själv, sedan sjöng Tyler själv och dem avslutade konserten med att sjunga ihop. Det var helt perfekt och jag var så lycklig! Stod på andra/tredje raden och det var helt fantastiskt. Kate och Tyler pratade om One Tree Hill under konserten också, om hur dem var vänner innan serien och att Mia och Chris aldrig hade haft en scen ihop så att det måste bli en säsong 10. Tyler frågade hur många som hade sett OTH och hela publiken bara skrek, haha! Dem sjöng When The Stars Go Blue ihop och det kom så mycket känslor. Ni fans vet att Tyler och Bethany sjöng den ihop i serien. Ahh, nu får jag sluta skriva för jag kan inte förklara hur jäkla lyckligt lottad jag är över att ha fått se dem på riktigt!!! ♥

YOU ARE STRONG


ONE PRETTY GIRL

Troian Bellisario

15:e augusti 2015

Lunch i Malmö tidigare i somras
Det verkar som augusti blev sommarmånaden i år! Är glad över att det blev varmt, inte någon självklarhet direkt. Sov ut idag och det behövdes! Tränat, solat och tagit det lugnt är vad jag har gjort. Nu tänkte jag gå ut i solen igen och prata lite med mami. Ha det bäst ♥

LONDON - DAY TWO

Nästa morgon gick vi för att titta på Big Ben och London Eye
Jag och pappa
En kyrka och byggnaden brevid Big Ben
London Horse Guards
Storasyster, mamma och jag
Buckingham Palace
En fin byggnad (ingen aning vad det är) och minnesplats från Andra världskriget
Efter att vi tittat på sevärdheter gick vi i Hyde Park
Kvällen innan bokade vi bord på Jamie Olivers restaurang 
Min lunch blev en väldigt god skaldjurspasta

LONDON - DAY ONE

Här kommer bilder från första dagen i London. Vi kom dit på eftermiddagen så vi gick upp med våra väskor till rummet och sedam gick vi ner till Oxford Street. 
Vi hittade en mysig restaurang vid ett hörn på Oxford
Det blev Fish and chips för oss alla
Därefter kollade vi i några klädesbutiker och sedan gick vi till Piccadilly Circus
Min fina syster!
Jag och Josis

PAELLA

Kvällens middag blev paella med räkor och kräftstjärtar. Aldrig testat paella innan, men risälskare som jag är blev jag inte besviken! Hur mår ni annars? Med mig är det bara bra! Eller ja, kanske inte riktigt lika bra som förra fredagen då jag var i underbara London. Sista jobbdagen är avklarad och jag ser fram emot en veckas ledighet innan skolan drar igång igen. Ska njuta! 

13:e augusti 2015

Detta är min sista vecka på sommarjobbet, jobbar endast tre dagar så det har gått snabbt. Sista dagen imorgon! Det har varit fint väder och ska tydligen fortsätta så till helgen också. Underbart! Tränade när jag kom hem idag och nu ikväll har jag bakat hallonbrownies som jag ska bjuda alla på jobbet imorgon. 

BEACHGIRL


HOME FROM LONDON

Sent igår kom vi hem från fem helt underbara dagar i London. Vilken stad! Älskade den på direkten och jag stormtrivdes! Shoppingen på Oxford Street var grym, Piccadilly Circus hade massor med restauranger och Hyde Park var så mysig att promenera omkring i. Konserten på lördagkvällen var magisk, ska berätta mer om den! Jag njuter av varenda sekund när jag är utomlands. Att få uppleva ett nytt land är helt fantastiskt! Önskar jag kunde resa vart jag ville när jag ville. Bilder kommer senare och där skriver jag vad vi gjorde alla dagarna. 

GET TO KNOW ME

Födelsedag? - 4 januari
Ålder? 18 år
Stjärntecken? - Stenbock
Singel/förhållande? Singel
Yrke? - Inget än, men tar studenten nästa år och då är jag utbildad barnskötare.
Längd? - 161 cm
Ögonfärg? - Gröna
Piercing? - Öronen och naveln
Tatueringar? - Nej
Höger/vänsterhänt? - Högerhänt
Favoritfilm? - I stort sett alla av Nicholas Sparks 
Favoritserie? - One Tree Hill
Favoritlåt? - Den är svår, har så många jag verkligen älskar, men Feel This med Bethany Joy Lenz och Need med Gavin DeGraw står mig nära.
Favoritfärg? - Rosa
Favoritaffär? - Forever 21
Favoritbok? - En jag läste förra sommaren, men kommer inte ihåg vad den hette nu
Favorittidning? - Veckorevyn 
Favoritskor? - Mina svarta låga sneakers
Favoritplats? - Havet
Vart befinner du dig om 10 år? - Då är jag 28 år, herregud! När jag är så pass gammal hoppas jag att jag är gift med mannen i mitt liv, har två barn och bor i ett hus ute i skärgården. Och att jag driver ett café ihop med min storasyster. 
Stationär eller bärbar dator? - Stationär! Jag är väl den enda som tycker det, haha
Känsla just nu? Glad och förväntansfull inför London och konserten
Idol? - Bethany Joy Lenz, Sophia Bush och Hilarie Burton är mina största förebilder. Bethany är även min favoritartist och Gavin DeGraw också! 
Vad tänker du på just nu? - Jag tänker väldigt mycket på framtiden. Vad jag vill göra efter studenten, hur mitt liv kommer se ut och om jag kommer få vara lycklig. Jag vill vara lycklig. Det är det viktigaste i livet och jag ska göra allt jag kan för att få vara det.
Vad kollar du på? - Inget just nu
Vad har du på dig? - Träningskläder. Ska snart till gymmet
Vad vill du bli när du blir stor? - Är väl "stor" nu, men jag drömmer om att öppna upp mitt eget café.
Hund eller Katt? - Hund
Coca Cola eller Pepsi? - Dricker aldrig läsk. Loka är min favoritdricka!
Vad köpte du senast? - Hm, kommer faktiskt inte ihåg 
Språk? - Svenska och engelska är de enda språken jag kan tala. Läste spanska tre år på högstadiet, men kommer tyvärr inte ihåg något alls.
Smsa eller ringa? - Smsa

SUCH A GIRL


PINK LIPS & WHITE DRESS

Bethany Joy Lenz 

LONDON SOON

Solen har varit framme hela dagen. Så himla härligt! Skönt att jag är utomhus hela dagarna på jobbet. Tränade när jag kom hem och nu tänkte jag packa lite smått inför London. Tar alltid för mycket kläder med mig oavsett hur länge jag ska vara borta, men det gör inte så mycket! Har sett endel videos från konserten och åh vad jag längtar! Den kicken man får under en konsert är helt obeskrivlig. Helt fantastisk!
Kate & Tyler ♥

A home like this


3:e augusti 2015

Det var lite varmare att jobba idag än det har varit innan. Det gick bra ändå, men åh vad jag önskar att jag kunde vara vid havet! Har endast badat i havet två dagar denna sommaren och så lite stranddagar har jag aldrig haft. Tränade bodypump ikväll vilket var jättekul! Det har varit uppehåll i två veckor så det var ett tag sedan sist. Nu ska jag krypa ner och sova. Ha det så bra ♥

Serietips - Chicago Fire

Längtar ni efter att bli helt förälskade i en ny serie? Ge Chicago Fire ett avsnitt och ni är fast! Inte trodde väl jag att en serie om brandmän skulle vara såhär bra, men där hade jag fel. Helt underbar på alla sätt och vis! Den handlar om så mycket mer än bränder. Så mycket känslor, fina scener och för att inte tala om kärleken dem delar på stationen. 
 
Chicago Fire ligger på min topp tre serielista. Och då förstår ni att den verkligen är värd att se!

IN RED

Alexandra Park 

Myshelg med de bästa

I helgen har jag varit hos min storasyster. Vi har haft det så mysigt! Umgåtts med mina systerdöttrar och bara haft det skönt. Igårkväll gick jag och min syster ner till stan för att äta ute. Vi tog en drink, beställde in mat (världens godaste burgare) och pratade i timmar.
En toppenkväll verkligen! Bara vi två. ♥ 
 
Idag åt vi en god frukost ihop och när vi gjort oss i ordning promenerade vi ner till parken allihopa. Efter middag ute på altanen körde jag hemåt igen. Tränat och packat upp har jag hunnit med och nu ska jag varva ner inför en ny jobbvecka. Ha det bäst!

RSS 2.0