firat våran bästavän.

Kom hem för en timme sen ungefär, jag och Alice har varit hos Sara ikväll och firat henne..hon fyllde år förra fredagen, men eftersom hon har varit sjuk och så så fick det bli idag istället..men det gick lika bra det! vi har haft det så bra, som man bara kan ha det! ätit massa gott,tittat på film..pratat,skrattat och bara myst!
här kommer lite bilder sen ikväll, jag älskar er mest av allt annat! ♥





hestra imorgon.

jag har inte bloggat på ett bra tag nu, en hel vecka sen imorgon..dåligt av mig! men jag har faktiskt inte tänkt på det alls,imorgon är det iallafall onsdag och som jag skrev sist så ska vi till hestra då, för att åka skidor..vi får väll se hur det går! haha..men det ska bli super kul! det som är mindre kul är att bussen går vid 06:10 så jag får gå upp jättetidigt..en mardröm! kommer väll inte somna ikväll heller, det brukar vara så..men det kommer nog vara värt det! annars så är allt bra..dagen har bara varit bra med! har nyss ätit, pluggat lite engelska och så..så nu ska jag kolla på tv, eller spela just dance, blir bra vilket som! vi hörs imorgon eller på torsdag,
ni får ha det så bra..kramar!

jag och Isabellé idag, du är bäst hjärtat, jag älskar dig! ♥


onsdag.

nu har nästan hela första veckan i skolan gått, snart är den över..det känns riktigt skönt, behöver helg nu! men det känns inte lika bra när man tänker på morgondagen, då det är torsdag..den värsta dagen på hela veckan,det är 5 minuter mellan precis varje lektion och en halvtimmes lunch..men vi ska nog klara av det. annars så har dagen varit helt okej idag, trots att vi slutade sent...efter skolan åkte jag och Sara med Alice hem, mina älskade tjejer! vi gjorde inte speciellt mycket, pratade mest om allt. men det är lika härligt det! nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok... eftersom vi ska göra det till svenskan och skriva vad den handlar om osv..
vi hörs imorgon eller någon annan dag, kramar!

jag för någon dag sen.
.

måndag.

trots att skolan började idag, och jag hade velat ha ännu mer lov, mycket mer! så var dagen ändå rättså bra, det var så härligt att träffa alla igen och så! dagen gick riktigt bra, slutade redan vid halv 2 också, vi gör det varje måndag nu..så kan man vara annat än glad över det? vi fick också reda på att vi ska åka till hestra nästa vecka och åka skidor, ska faktiskt bli super kul! efter skolan åkte iallafall Alice med mig hem, kan ni gissa vad vi gjorde? vi spelade såklart wii, lika kul som vanligt! men även, pratade och så..nu är klockan 6, så jag ska väll gå ner och spela just dance, eller något annat! har det bra, vi hörs..kramar!


jag och bästavän innan idag..tack för att du finns och alltid gör mig så glad! ♥

jag älskar dig min bästavän.

jag har inte bloggat på några dagar, det får helt enkelt bli så ibland..för jag har inte alltid lust, ibland ingen lust överhuvudtaget..idag är det iallafall lördag,snart söndag egentligen..imorgon är det sista dagen på lovet då, det känns inte alls kul, men man får göra det bästa av det, det blir närmare till dom andra loven, haha! sen ska det bli kul att träffa alla, som man inte sett på lovet, och komma tillbaka till vardagen helt enkelt, men det hade ju inte gjort mig ett dugg om jag fick lika mycket lov till, verkligen inte! men det får gå ändå som sagt..men nog om det, idag har jag haft en jättebra dag med Alice, vi har skrattat,skrattat och skrattat ännu mer, haha! vi kanske var för trötta tillslut? en aning ja..vi låg i soffan och spelade super mario bros, i timmar..mitt huvud bara dunkade tillslut, så vi bestämde oss för att gå ut och gå en runda..det behövdes kan jag säga, vi mådde bättre efteråt..sen låg vi där i soffan igen och spelade..men vi skyller på vädret, eftersom det regnade..men det var verkligen en mysig dag, med mycket skratt som vanligt! hoppas ni har haft det bra, kram!


jag och Alice på nyår..jag älskar dig! ♥

Firat mig!

nu har släkten åkt hem, eller det var nog över en timme sen, men ändå! haha.. jag har egentligen inte så mycket att skriva, så skriver vad jag har fått nu istället här under..
men tack så jättemycket alla! ♥
 
blixt till systemkameran
hela säsong 3 av one tree hill
the last song
öronhänge
parfym och body lotion
mario kart
- av mamma och pappa. ♥
 
just dance - syster,markus och bror med familj. ♥
 
1000 farfar. ♥
500 mormor&morfar ♥
500 farbror ♥
200 faster&mats ♥
200 morbror&susanne ♥
 
ingen bra bild, men jag idag iallafall.

utan er vore jag ingenting.

här får ni bara några få bilder sen idag, ni är det bästa man kan tänka sig, tack för att ni finns!


14 år.

som ni såg i ett inlägg som Alice gjorde till mig idag på morgonen, så fyller jag 14 år idag..riktigt härligt är det att fylla år! jag väcktes vid halv 7 idag på morgonen av att mamma och pappa kom in till mig med varm oboy,macka och såklart presenter! det blev lite tidigt eftersom dom skulle iväg och jobba, men det gjorde inte så mycket, för jag somnade ändå om direkt efter..vad jag fick av dom skriver jag på torsdag, för då kommer släkten hit också! vid 2 kom Alice och Sara till mig med, och firade mig..vi åt kladdkaka och kollade på the last song, den var verkligen lika bra som alla säger att den är..verkligen en sevärd film..bland den bästa jag sett, helt klart! sen har vi ätit pizza med, skrattat,pratat och bara haft kul! tack för dagen mina fina tjejer, ni gjorde den så bra som den bara kunde bli!
hoppas ni med har haft det bra, kramar!



här får ni bilder på det jag fick av Alice och Sara,så himla söta är ni, tack för allt fint jag fick..jag älskar er! ♥

grattis min underbara bästa vän!

Linnea.. var ska jag börja? Kan börja med att skriva grattis! Hoppas du får en massa fina presenter av dina föräldrar osv. Lite senare idag kommer ju jag och Sara med paket vi hoppas du kommer gilla dom och sen ska vi ju såklart fira dig en massa! Kommer nog bli super.. men nu till själva oss.. jag har känt dig i snart 13 år, alltså så länge jag levt. Vi har nästan varit varje dag sen dess, utan att överdriva. Det är helt sjukt egentligen! Många människor tröttna på varann men inte vi. Vi är nästan som syskon. Vi umgås nästan med varann varje dag, vi tänker nästan likadant och vi känner varann hur bra som helst. Du är en av dom få personerna som jag skulle offra mitt liv för. Du har verkligen allt en vän ska ha. Du är omtänksam, super snäll, glad och allt det där! Jag skulle kunna sitta här i dagar och skriva om hur bra du är ,hur mycket jag älskar dig och om alla våra minnen..Men det orkar jag inte. Nu ska jag avsluta denna texten med att säga grattis världens bästa vän och jag älskar dig! / din aliceemanuelsson.



SNOW


nytt år.

nu var 2010 slut..och nu är det ett helt nytt år! detta året ska bli det bästa av alla, så säger man alltid..men man får väll hoppas att det blir så i år! nyår firade jag hos Alice, med hennes familj..toppen! vi hade det hur bra som helst..härlig kväll/natt! jag sov där till idag då..vi vaknade såklart upp trötta, orkade inte göra oss i ordning men vi kom upp till slut iallafall, åt frukost och gick ut en runda..jag åkte hem vid halv 3, sen dess har jag mest legat i soffan, kollade på rallybrudar innan med..haha! rätt härlig film egentligen..hoppas ni har haft det bra, kramar!

bild på mig och Alice sen nyår kommer nog upp när hon har skickat, slänger in en härlig sommarbild på oss två istället..man saknar det något sjukt! - åhus.



RSS 2.0