Heldag på stan!

Hemma efter en grym dag med mina fina vänner inne i stan. Vi har haft det så kul! Och mysigt. Åkte på morgonen och kom hem nu runt åtta tiden. Hittade en hel del fina kläder och smycken som jag säkert visar någon dag. Nu får ni njuta av några bilder från dagen. Puss på er! 

Something Borrowed

Igår tittade vi på something borrowed som gick på tv. Det var en romantisk drama/komedi film. Den var ju inte överdrivet bra, men den är sevärd. Även om man räknade ut hur den skulle sluta när den precis hade börjat, haha. 
 
Nu har jag gjort mig i ordning och är klar för en heldag på stan med mina fina vänner. Det ska bli så himla kul! Och det blir perfek nu sista dagen innan en ny vecka med skola drar igång.  Ha en fin dag, puss!
två bilder från filmen

Lördag!

Har haft en skön lördag hemma! Varit ute och sprungit en långrunda, tittat på life unexspected och sådär. Lyssnar nu på underbar musik från One Tree Hill. Så grymma sångare därifrån! Imon åker jag in till stan för en shoppingdag med isabellé,tracey och elaine. Det ska bli så sjukt kul! Mina bästa tjejer. ♥ Vi åker vid 11 på morgonen och är hemma någon gång under kvällen. 

29:e september 2012

Nu har jimmie,linus och milo precis åkt hem. Vi har busat tills nu. Ska plugga lite matte nu hade jag tänkt, och senare ska jag ut och springa. Mer har jag inte planerat! Så tar dagen som den kommer. Puss!
Milo sitter vid datorn? Haha, han tittar på bilder...♥

It's time for weekend!

Väldigt slapp fredag i skolan! Vi bakade jättegoda kanelbullar på hemkunskapen och på sista lektionen så fikade vi bara. Saknar att sluta halv två på fredagar som vi gjorde i åttan, det var så jäkla skönt...Min bror och killarna är här idag, vi busade massor ute i det fina höstvädret när jag kom hem. Och nu ikväll har vi myst här inne. ♥ Har inget planerat för helgen, men är så sugen på att åka in till stan och shoppa. Får se om någon fin vän vill också, annars får det bli en annan dag. 
glass & jag med bästa elaine på so:n  ♥

Aerobic-träning!

Idag efter skolan var jag med alisa och ajla innan vi gick till aerobicen. Kul hade vi såklart! Aerobicpasset gick toppen! Vi körde halva tiden dans och halva styrketräning även idag. Känns jäkligt bra! & imorgon tar vi äntligen helg! 
ajla och jag idag ♥

Zumba ikväll!


 
Hemma från skolan! Skönt att onsdagen är avklarad nu. Ska äta och sen läsa bloggar och bara slappa, tills sju för då ska jag och mamma dansa zumba. Ska bli sjukt kul! Hörs senare eller imon. Puss!

Tv-kvällar!

jag idag
Skoldagen rullade på ganska snabbt och efteråt träffade jag alice och sara tills nu. Vi har snackat i mängder, bakat kladdkaka och bara slappat. Snart är det dags för tven, det är det bästa med hösten att alla tv serier börjar igen. Fast mina favorit program har inte dragit igång än...Längtar tills dom kommer!

Dagens

Skjorta med guldiga nitar från vero moda, tröja från h&m och jeans crocker

Life doesn't get easier, you just get stronger

Nyduschad efter att jag har varit ute och gått/sprungit. Tycker det är skönast på hösten att springa! Svalt men ändå inte kallt. Skolan har gått jätte bra och dagen har gått väldigt fort. Det kändes som att spanska provet gick toppen med, så jag får hoppas på det bästa. Har so prov imon och sen är alla prov äntligen avklarade. Dagens outfit kommer upp lite senare ikväll. Var så längesen jag visade upp vad jag hade på mig.
jag idag

Söndag!

Efter att alice gick hem idag så har jag hunnit med att gå ut på en powerwalk, pluggat lite och tittat på one tree hill. Får se vad det är på tv ikväll, snart börjar ju solsidan igen. Längtar!
underbara serie ♥♥♥

Nyslingad!

 Såhär ser jag ut i mina ljusa slingor! Och nya hårfärg då. Jag är jätte nöjd och trvis i det! Skönt med en förändring för jag tyckte det behövdes. Så nu vill jag veta vad ni tycker om det? 

Älska mig igen

Hann inte blogga igår för Alice kom till mig på eftermiddagen och sov över. Våra föräldrar var iväg tillsammans så vi hade en myskväll! Vi gjorde enchiladas och bakade choklad och kokosrutor. Blev jätte gott alltihop! Och herregud vilken jäkla överenergi vi hade! Vi tittade på filmen "Älska mig igen" som vi har velat se länge och den var bra! Fast sorglig. Den var verklighetsbaserad också. Vi såg sen efteråt att en av huvudpersonerna i filmen var Regina George som är med i Mean Girls, haha! Alice sover fortfarande, men morgonpigg som jag är kunde jag inte sova mer. Hörs senare med bilder på mitt hår. Kramar!

Fredag!

Ni ska få se bilder på håret imorgon, för dom jag tog nu ikväll blev inte så bra. Min bror, linus och milo kom lite innan jag åkte i förmiddags och ska sova här tills imon. Mys! Vi har ätit god mat och sådär. Ikväll blir det antagligen någon film och bara slappa på soffan. Hörs av imon!
Milo nyss! finaste,älskade gosunge ♥

H&M

Fick hem en ny h&m katalog med fina kläder i för några dagar sen. Har suttit och bläddrat i den flera gånger redan, så mycket fint. Skulle egentligen beställt igårkväll men det jag ville ha va såklart slutsålt i min storlek, så tråkigt! Men får gå in och kolla på hemsidan ibland och slå till om det kommer in igen. 
 
Har sminkat mig men jag har inte klätt på mig än, ska ju in och slinga håret om några timmar. Ligger på soffan och slappar lite. Sjukt skönt med en ledig fredag! Hörs senare idag, pussar!

Tränat aerobic!

Hemma från ett roligt men jobbigt aerobic pass! Har precis kommit ut ur duschen och nu ska jag och mamma ha strax äta. Pappa är iväg med jobbet, så vi ska ha myskväll själva! ♥ Imon är jag ledig för vi har lovdag och behöver jag berätta hur UNDERBART det känns? Sova ut och slippa skolan för en dag. Ha en fin kväll, puss!
hann en snabb spegelbild innan träningen

KISS

Vad tycker ni om Carly Rae Jepsens nya album kiss? Jag tycker det är jätte bra! Hon sjunger ju så sjukt bra! Lyssnar på det samtidigt som jag pluggar inför so provet som vi har efter helgen. 
 
Idag åkte jag hem direkt efter skolan, tog den tidiga bussen. Men jag ska in till byn om en timme igen för att träna aerobic. Nu ska jag försöka fokusera på plugget innan det är dags att byta om och åka. Hörs!
62583_10151049681416048_1638346381_n_large

ZUMBA!

Hemma från ett sjukt roligt zumba-pass! Med härlig musik. Längtar till aerobicen imon ännu mer nu. Haha! Dans är lätt den roligaste träningen enligt mig. 
 
Ska äta något nu och slappa på soffan tills jag ska gå och sova, inte än på ett tag. Men säger godnatt ändå, så hörs vi imon. ♥
Tumblr_lrjf7j2qa11qjoleso1_500_large
har detta zumba fitness till wiiet här hemma, tips, tips, tips!

Ljusa slingor!

Jag ska göra ljusa slingor på fredag och jag tror det blir ungefär som på bilden. Vad tror ni? Tunna och många slingor. Tror det kommer bli riktigt bra. Var mörk (kopparbrun) typ förra hösten men nu vill jag bli något ljusare istället. Alltid kul med en förändring och det kan behövas ibland. Nu väntar jag bara på att håret ska växa ännu mer! Är så trött på det...haha! 

Ska testa zumba ikväll!

Vi hade bara två lektioner idag i skolan! Jäkligt skönt. Vår skola har en sån grej att varje år går/springer vi 1 mil, löjligt egentligen. Men jag,bella och tracey hade det kul ändå med en massa snack.
 
Vi har precis ätit nu och jag ska försöka plugga lite även idag. Vid sju ikväll ska jag dansa zumba! Har inte testat det innan, men jag tror att det är sjukt kul! Alla säger det iallafall och jag älskar ju verkligen att dansa. 

18:e september 2012

Hemma efter ännu en bra dag. Vi har det så sjukt kul! På musiken rappar alla en egen låt, i grupper då. Jag och tjejerna (alisa,tracey,isabellé och elaine) kom rätt långt idag och sen ska vi göra vår egen musikvideo också. Tror det kommer bli helt grymt! Nu ska jag börja plugga, hade tänkt bli helt klar med souppgiften idag och ikväll blir det svenska hollywoodfruar!
jag och mina favvisar idag ♥

Good Monday!

Idag har det varit en såndär riktigt bra dag! Vi har skrattat åt precis allt och så att tårarna har runnit. Haha, livet är allt bra! Min älskade syster och systerdotter var hemma hos oss när jag kom hem från skolan, så vi träffades även idag. Så himla mysigt! Goasade massor med min finaste systerdotter ♥ När dom åkte hem vid 6 ungefär satte jag mig vid datorn och skrev en inlämningsuppgift till so:n. Har lite kvar, men inte alls mycket. Så det känns verkligen bra att jag har fått undan lite. 

jag idag, skjortan med nitarna och den senapsgula tröjan är storfavoriter hos mig just nu!

16:e september 2012

Idag har jag haft en väldigt mysig dag med familjen! Vi har varit på "barnens lekland" och busat i flera timmar. Godingarna hade såklart hur kul som helst! Innan jag lägger mig ikväll så har jag lite att plugga till. Imon är det måndag igen och jag tar mig nog till skolan fast jag inte är på topp.
jag med världens underbaraste idag ♥♥♥

Mysig dag!

Haft en hel-mysig dag här hemma! Med brorsan och killarna. ♥ Vi var ute ett bra tag tidigare ikväll och lekte! Halsen känns lite bättre efter att jag har ätit alvedon,halstabletter och druckit te med honung. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll och hoppas att jag är piggare imon. För då ska vi åka in till stan till ett lekland för alla 3 små busungar! Där träffar vi jennie,markus och ellie också. Härligt! Är säker på att det kommer bli en toppen dag med familjen. 
Älskade milo idag

15:e september 2011

Känner mig lite hängig, har haft ont i halsen både igår och idag. Så är lite tröttare än vanligt, men ska ta det lugnt. Har lekt med killarna nu hela morgonen. Vi har tittat på film och lite. Nu har jag pluggat engelska och hade tänkt göra klart no uppgiften idag också. Hörs nog ikväll, ha det så bra!

såhär såg jag ut igår

Fredagsmys!

Känns verkligen skönt med helg nu! Och nästa fredag har vi en lovdag. Så då går vi iallafall en dag mindre än vad vi brukar göra. Mina älskade killar till brorsbarn är hemma hos oss nu och vi passar dom tills söndag. Så kul att ha dom här! Vi har ätit tacopaj och lösgodis, fredagsmys. ♥ 
 
Nu hade jag tänkt att plugga, ska skriva en inlämningsuppgift i no. Vi har 2 prov och 1 inlämningsuppgift samma dag näst nästa vecka plus denna uppgiften då. Dumt att ha det samma samma vecka. Så ska göra klart denna i helgen så jag får det något lugnare med plugget i veckan. 
Världens bästa killar på bild ♥ och godis, haha!

Aerobicen har börjat igen!

Igår efter skolan åkte jag med alice och hennes föräldrar in till stan. Vi gick på en föreläsning om språkresor. Var kul att se hur det är att åka och sånt. Sen var vi kvar någon timme inne i stan efteråt, vi skulle tittat på skor men när vi stod utanför var det stängt. Lite tråkigt, men vi får åka in en annan dag i stället. Var en mysig kväll iallafall!
 
Idag efter skolan stannade jag och tjejerna kvar i byn. Åt och sen en timmes svettigt aerobic pass. Herregud vad jag har längtat efter dansen igen! Det är ju så sjukt roligt! Sån jäkla kick och man blir så glad av det. Vi körde mycket stryka men även dans. 

jag och bästis igår ♥

mina tjejer idag ♥

Hemma från träning!

Var inte hemma igårkväll så jag hann inte blogga heller. Jag fixade prao plats och sen var jag och mamma hos jennie och ellie ett tag. Har saknat dom så det var kul att ses igen. ♥ Sen innan vi körde hem var vi någon timme hemma hos min morbror. Mysigt!
 
Idag kom brorsan och killarna hit, vi har busat en massa som alltid! Jag var ute och sprang en lång runda och kom hem för en liten stund sen. Det hade regnat och då tycker jag det är extra skönt att springa. Nu taggar vi onsdag imon då, nej...eller inte! Men det går snabbt till helg.

Tränat

Har precis tränat! Var ute på en löprunda och gjorde lite strykeövningar sen. Gick riktigt bra! Och nu efteråt känns det toppen. Är svettig så ska hoppa in i duschen på direkten. Ikväll ska jag nog ge x-factor en chans.
Idol var mitt favorit tv-program och jag tror inte detta kommer slå idol. Men vi får se! 
glad tjej innan träning i höstas

Life is short, too short to live it as a bad person



8:e september 2012

Vaknade sent idag...vid halv 11. Händer typ en gång om året så blev lite förvånad när jag vaknade. Haha, men det var skönt att sova ut för en gångs kväll. Åt frukost och sen gick jag ut på en powerwalk. Tog en varm dusch och nu har jag tagit på mig myskläder. Har lite att fixa så ska gå ifrån datorn nu, kram!
jag vid havet för några veckor sen

Fredagsmys med mina favoriter!

Jag och alice gick med sara hem direkt efter skolan idag. Vi har ätit tacos och sen laddade vi upp med godis och chips framför svenska hollywoodfruar och big brother. Inspelade avsnitt såklart. Kom precis hem nu, perfekt dag/kväll med mina älskade favoriter. ♥

6:e september 2012

Torsdagen i skolan är också över nu! Men det har inte varit så mycket lektioner idag. Jag,alice och sara gick till vårdcentralen innan bussen gick hem och vaccinerade oss mot livmoderhalscancer. Gick bra! Ska ut med mami på en powerwalk om en stund. Och sen blir det tv ikväll. Puss!

jag nyss

Don't worry!

‎"You can’t worry about what everybody else thinks, because there are always going to be haters. You have to do things for yourself, not for anybody else." - Vanessa Hudgens



5:e september 2012

Hemma efter ännu en bra skoldag! Så kul att träffa alla underbara vänner. ♥ Blir snart käk, efter det ska jag lägga mig på soffan och titta på life unexpected som jag missade igår. Och senare blir det nog en promenad med pappa, fast har sån jäkla träningsvärk i låren, haha. Men det känns bra! 

i skolan idag med mina tjejer

Brorsbarnen är här!

...Och vi har såklart busat för fullt tills nu! För nu sover dom. Saknat mina godingar så det var kul att ses igen! ♥ I skolan gjorde vi cooper testet på idrotten och om ungefär 10 veckor ska vi göra om det och se om vi har blivit ännu bättre. Idag så fyller min underbara vän Tracey år. Grattis igen och hoppas du har haft det toppen hemma nu. Jag älskar dig! 
jag och tracey i somras ♥

3:e september 2012

Igår kom Sara till mig vid 2 och stannade till halv 10 på kvällen. Vi hade det super mysigt! Tittade på film och åt glass bland annat. Det blev ingen tråkig söndag för mig själv ändå, tur det! Gillar måndagarna i skolan, rättså bra på vårt schema! Dagen har alltså rullat på bra, spelade innebandy med mina tjejer på idrotten, galet kul! Och dagen slutade med spanska. Har pluggat lite engelska så ska koppla av nu och titta på mina favoriter. ♥

2:e september

Har tränat och när jag kom hem tog jag en lång och varm dusch. Vädret är skit tråkigt idag! Så jag ska mysa här inne. Var ju ute innan och då blåste det kallt. Både alice och sara kan inte ses idag så jag får hoppas att vi kan träffas imon istället. Mamma och pappa är iväg och kommer inte hem förens senare så jag kan inte åka någonstans heller. Men jag har lite att pyssla med ändå. Kram på er!

Just Girly Things

409725_395357090521431_502477347_n_large
313933_461855410494230_742253757_n_large
Tumblr_m62tyrg0ym1r7769mo1_500_large
Tumblr_m5tr6pcus81r7769mo1_500_large
Tumblr_m50ypj8rus1r7769mo1_500_large
Close-friends-friends-friendship-girly-just-girly-things-favim.com-362277_large
Tumblr_m1cmd3n1mv1r7769mo1_500_large
Tumblr_m0mun8fnz11r7769mo1_500_large
Girl-girls-hair-just-girly-things-justgirlythings-favim.com-323723_large
C98e772f02d0_large
35acc66b7a1d_large
Tumblr_lxrlghcewj1r7769mo1_500_large

Tränat & kört bil!

Mamma och jag gick ut på långrundan i förmiddags, powerwalk och så sprang vi lite också. Känns toppen som alltid! Och nu ikväll, håll i er...har jag faktiskt KÖRT bil, med pappa. Haha. För första gången i mitt liv! Det gick faktiskt bra även om det var lite krångligt i början. Bara till att öva. Kul var det verkligen!

1:a september 2012

Första september idag? Redan? Ja, snart är det vinter igen...haha. Usch! Nejdå, det är ett tag till som tur är. Har inget planerat idag mer än att sticka ut på en skön runda om en stund. Sen får jag se! Ha det fint!
knasig bild på mig och mina galna tjejer igår ♥

RSS 2.0