28:e februari 2013

Slutar ju som alltid tidigt på torsdagar så jag och mamma åkte direkt ner till min syster,markus och ellie. Vi lunchade på bästa restaurangen, gick lite på stan och bara hade det mysigt. Alltid lika kul att träffas. ♥
 
Nu ikväll har jag tittat på sofias änglar och pluggat no imellan åt. Det är lite mycket i skolan just nu och jag får lite panik ibland. Men jag ska klara det. Älskar sofias änglar, det är ett sånt fint program. Även om tårarna rinner.
Nu ska jag fixa lite innan jag ska sova. Kram!
en bild på världens underbaraste systedotter från idag

I Just Wanna Live A Life I'm Gonna Remember

One Tree Hill 2x08 Truth, Bitter Truth
One Tree Hill 2x03 Near Wild Heaven
One Tree Hill 2x08 Truth, Bitter Truth
 Quotes season 2

HOWIE DAY - LONGEST NIGHT

 
Tycker verkligen om denna låten! Ritkigt bra.
 
 

Pluggar no

Ville bara säga hej! Medans jag pluggar no, vi har prov på fredag och hade inte ens tittat på det. Men det går bra! Kollar igenom det lite bara. Ikväll är det dags för ett svettigt zumba pass och jag är lika taggad som vanligt! Det är sjukt att man kan bli så glad av att dansa egentligen. Vi hörs, kram!
1_back-fly_large
 

SEASON NINE MOMENTS- PART 2

 
 
 
 

Bästa

"My favorite kind of pain is in my stomach when my best friends make me laugh too hard"
 
Galet vad jag älskar er. Världens mest fantastiska bästavänner. Ni är allt. Det absolut bästa som finns. ♥

25:e februari 2013

Måndagen är avklarad i skolan. Planerna för lördagen är klara. Imon köper vi biljetter till balders. Vi blir ett gäng tjejer som drar dit och det kommer bli så kul! Björn Rosenström är även där och sjunger.
 
 
Ville bara säga hej innan jag ska plugga, försöka iallafall. Nyss hemma från en skön powerwalk med mami. Top model klockan nio då! Antar att det inte är någon som missar det? Det allra bästa med måndags kvällarna ju. 

RUNNING

Efter att jag hade varit ute och sprungit idag så körde jag och pappa ett tag med bilen. Ner till farfar sen och nu är vi hemma igen. Hade tänkt att titta på en film. 
Tumblr_mic51n5ms11rwftn0o1_500_large
Tumblr_mhgb5kahks1ryp7jko1_500_large
 
 
 

Near Wild Heaven

One Tree Hill 2x03 Near Wild Heaven

23:e februari 2013

Hade en toppen dag och kväll igår inne i stan med bästis! Vi gick i butikerna, åt god mat, var på bio och bara hade det mysigt. 
 
Nu är det bara två dagar kvar av lovet och det känns inte helt bra. Precis som en vanlig helg...Började dagen med en lång springtur i vilket fall. Mamma kommer hem klockan ett, får se vad jag hittar på tills dess. 
Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Och det kommer jag alltid att göra. 

Shopping & Bio

Runt 12 åker jag och alice in till stan för några timmars shopping och sen bio på kvällen. Kommer bli en himla mysig dag.
Vi hörs nog när jag är hemma igen!

Idag var det en bra dag!

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Så det känns toppen. Vi hade det mysigt inne i byn, fikade och handlade lite. Ikväll kom min bror hit också, kul att träffa honom igen! Mami och jag kom nyss hem från en powerwalk nu. 
 
Imon ska jag åka in till stan för shopping och antagligen bio med alice. Vi får se vad det blir för bio isåfall, det gick inte så många som såg ut att vara bra direkt. Men vi får se. 
3 bilder på mig och min solstråle från idag

21:e februari 2013

Snart kommer min syster och systerdotter hit, känns länge sen sist så det ska bli så kul att träffas igen. Sen ska vi åka in till byn och möta upp mormor och morfar. 
jag och sötungen för ett bra tag sen ♥

20:e februari 2013

Har varit duktig och städat hela övervåningen idag, så nu känns det rent och fint igen. Ska strax äta och sen ska jag titta på one tree hill. Har inte varit ute idag, men herregud vad det snöar. Vill ha vår! Vid sju ska jag dansa zumba! Det har inte varit på några gånger nu för vår tränare har varit sjuk. Men nu är det iallafall dags igen. 

Happiness Come In Many Forms

Sometimes happiness doesn’t come from money or fame or power. Sometimes happiness come from good friends and family. And the quite nobilty of leading a good life. - Peyton Sawyer ♥

6x24 - Remember Me As A Time Of Day

Sarah Jessica Parker

Gjorde ett litet collage av Sarah Jessica Parker med bilder från sex and the city där hon spelar Carrie Bradshaw. Hon är så himla fin! Inspireras av hennes snygga outfits, jag skulle också vilja springa runt i klackskor och vara sådär fin varje dag som hon är. 

TISDAG

Har varit hos alice hela dagen och vi har haft det sådär himla bra som vi alltid har. Vi tittade på sex and the city 2, bakade kladdkaka och bäddade ner oss i sängen. Nu ska jag köra lite styrkeövningar. För jag känner inte alls för att gå ut i snöstormen igen. 

FEMMAN

Igår kom min iPhone 5. Glad tjej här! Valde en svart denna gången. 
Nu har jag precis klätt på mig och ska gå upp till alice. Vi får se vad vi hittar på, ska bli kul att ses iallafall!
Ha en fin tisdag ni också. ♥

Sjunger lite


Sjunger lite

Här får ni se två videor från idag. Haha. Kungar är vi!

 


Häng hemma hos saris!

Åkte hem till sara vid halv två idag och kom precis hem nu. Vi har varit lite sega idag, låg på soffan och bara va. Massa snack, spelade in lite fula videos som jag kanske visar. Haha. Nu ska jag bara mysa här hemma resten av kvällen.
Top model ikväll ju! Åh. Ska bli så kul att kolla!
två lite mindre seriösa bilder på oss från igår

GIRLSNIGHT

Två bilder på mig och tjejerna från i fredags kväll. ♥

18:e februari 2013

Igår
Har inget planerat idag så jag får se lite vad som händer. Har hunnit med en lång springrunda plus styrketräning efter.
Så det känns riktigt bra! Behöver städa rummet, jag tror jag ska göra det lite senare iallafall.
Ha det så bra, så hörs vi igen! 

Fotat lite

Haft en fin söndag! Med min fina bästavän. Vi var ute och tog endel bilder, både enskilda och på oss båda. Fikade och pratade i massor. Känns skönt att slippa ha söndagsångest idag, ingen skola på en vecka! 
fler bilder kommer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bästis kommer!

Började dagen med en 8 km powerwalk. Lika skönt som alltid! Nu kommer sara strax hit. Vi får se vad vi hittar på, antagligen ska vi fota lite. Men det kommer bli en jätte mysig dag vad vi än gör. Nu ska jag ta på mig något, Pusshej!

Haft det toppen!

Medans jag har varit borta från bloggen igår och idag så har jag haft det väldigt bra! Hade det toppen med tjejerna igår! Badade i badtunnan, var ute i byn mitt i natten och så en massa tjejsnack på det såklart. 
 
Min bror, linus och milo hämtade mig på morgonen och så åkte vi hem till oss. Mysigt att träffas igen! Sen har jag även hunnit med kalas hos bästaste farfar ikväll. ♥

Simply the best, fuck the rest

Idag fick vi våra efterlängtade klasströjor i skolan. Så himla fina! Med alla våra namn på ryggen. Tänker spara den tills jag dör! 9D ♥
 
Har styrketränat nu och ska strax hoppa in i duschen. Imon åker jag och tjejerna med Isabellé hem efter skolan och sover där. Ska bli så kul att bara vara med dom! Var länge sen vi var nu, utanför skolan då. 
tre bilder från skolan idag

GLAD ALLA♥DAG

Hoppas ni har haft och kommer att ha en fin alla hjärtans dag! Det tänker jag ha!
Vi ska äta lite extra gott här hemma och bara mysa.

A walk to remember

Filmen var precis som jag trodde. Underbar. ♥
 Även fast jag hatar sorliga och dåliga slut...Nicholas Sparks kan verkligen göra riktigt bra filmer.

13:e februari 2013

Kom precis hem efter en långrunda med pappa. Och nu hade jag tänkt att titta på a walk to remember. Jag har velat se den i flera år så jag antar att det är på tiden nu. Den verkar så himla, himla bra! 
 
Skoldagen var bra! Och imon ska vi få våra klasströjor som vi gått och väntat på, plus att vi slutar tidigt. Härligt!
jag och världens underbaraste vän idag. ♥

Maybe I should try this next time...

398123_319417454824854_1396804530_n_large 
WE♥IT

Life is better when the sun shines

Jag och mamma var ute på en powerwalk nu ikväll. Längtar tills snön är borta och när det har blivit varmare. Det är iallafall ljusare lite längre nu. Det går inte att beskriva hur mycket jag vill ha sommar nu. Allt blir så mycket roligare då och jag blir mycket gladare. Alla blir gladare. Livet blir bättre.
jag idag

12:e februari 2013

Badade sista lektionen idag och för sista gången i 9:an, haha. Känns lite sjukt att vi faktiskt snart slutar högstadiet. Tror inte att jag har fattat det än. Men vi hade det sjukt kul iallafall! Som småbarn på nytt. 

SEASON NINE MOMENTS

 
 
 
 
 
 

11:e februari 2013

Ska inte klaga på måndagarna i skolan alltså, dom är faktiskt riktigt bra! Förrsten så har vi röstat om skolresan och det blev en skidresa. Det hade vi aldrig trott i 7:an, vi var helt säkra på att vi skulle komma utomlands. Just nu känns det inte sådär kul, men jag är säker på att det kommer bli bra, för vi är världens bästa klass och har alltid så himla kul tillsammans. ♥
 
Gick ut och sprang en lång runda direkt när jag kom hem. Helt underbart! Nu har jag duschat, hoppat i one piecen och ska strax äta. Och sen ska jag titta på one tree hill. 

Klar för kalas!

Brorsarn hämtade killarna för en stund sen och om en halvtimme ska vi åka på kalas. Har haft en jätte bra helg iallafall! En vecka kvar i skolan innan det är lov, åh vad jag längtar! Ha en fin kväll ni med nu. <3


Höstas

Tre bilder från i höstas på mig och mina fina vännner. ♥

Vinterdag!

Haft en mysig dag och kväll! Mina brorsbarn är här tills imorgon. Bland annat så har vi varit ute i pulkabacken och åkt. Nu blir det tv resten av kvällen. Imon när killarna har åkt hem så ska vi till min faster och hennes man för kalas.
lite bilden från dagen

A cindrella story

Tittade på A cindrella story nu ikväll. Har tänkt se den hur länge som helst pågrund av att Chad Michael Murray är med i den. Så det var på tiden. Fin film iallafall. ♥

Quizkampen

Börjat spela quizkampen igen. Det är ju rättså kul! Vi satt flera från klassen och spelade i typ en timme, haha. Blev överlycklig när det kom upp en fråga om One Tree Hill. ♥ Aja, underhållande app i vilket fall som helst.


Driving!

Började dagen med nationella, skriftligt. Vi fick välja mellan tre saker att skriva om och jag tog skönhetsoperationer.
Det kändes som det gick bra idag med iallafall! Har kört lite bil nu, kom precis hem igen. Åh vad kul det är! Längtar tills jag har min egna lilla pärla. 
Tumblr_mhr58how5a1r5063yo1_500_large
om två år så...↑
 

Kväll...

Haft en mysig kväll för mig själv. Kan behövas ibland. I soffan framför the last song. Underbara film. ♥ Nu ska jag tvätta bort sminket och se om det är något roligt på tv innan det är dags att sova. Kram på er!

Come on summer...

 Kom hem tidigt idag som alla andra torsdagar. Körde lite styrkeövningar en stund och nu har jag ätit och hoppat i min one piece. Mamma har bakat nybakta bullar så jag ska gosa ner mig i soffan och titta på en film nu.
Imon är det dags för den andra och sista delen i nationella i svenska.
 
Åh, jag är så trött på vintern. Det får gärna bli sommar nu på en gång! Vill sola, bada, vara brun, ledig från skolan och bara ha kul. ♥
4fcd55721a_91095659_u_large
1557351-7-1356175703260_large

Nationella

Idag hade vi nationella i svenska. Det kändes som det gick riktigt bra, så nu är det bara att hoppas på det bästa. Sen hade vi bara tre lektioner kvar och då tittade vi på film.  Hemma från en härlig powerwalk med mami nu.
Vi ska strax äta och sen ska jag koppla av framför favoritserien.
Quote - Haley James Scott ♥

Life is good

bilder sen i höstas nån gång.
Haft det bra i skolan även idag! Alice och Sara smade påväg hem att dom har fått tag i Justin Bieber biljetter till oss tre. Vi har kämpat för fullt med att få tag på dom och det känns helt stört att vi nu ska få se han i april. Åh, gud vilken lycka! Nu ska jag plugga lite spanska och sen ut på en powerwalk. Ha det bäst, puss på er!

Bio

Hemma från bion. Den var riktigt bra faktiskt! Över mina förväntningar. En snygg kille som sjunger väldigt bra är ju ett plus! Hoppas ni har haft en fin dag och kväll. 
 

EGO

Denna filmen ska jag, alice och sara se nu vid sju ikväll. Vår lilla by har ju trots allt en bio salong så man får passa på. Hoppas på att den är bra! I vilket fall ska det bli väldigt mysigt med mina favoriter. Hörs nog när jag är hemma igen!

The last song


Tumblr_mbulh3o6a21rhef4io1_500_large
Min absoluta favoritfilm är nog the last song. Jag älskar den verkligen! Även om det är svårt att hålla tillbaka tårarna flera gånger...Ronnie och Will åh, kärlek. ♥ 

4:e februari 2013

Hemma från en bra skoldag! Har precis gjort spanskan helt klar. Vi ska redovisa på torsdagn så det känns bra. Vi ska snart äta och lite senare kommer brorsan och jenny till oss. Bjuder på en bild på mig och bella från idag. ♥

3:e februari 2013

två bilder på mig från i höstas
Har varit ute på en skön powerwalk och nu har jag hoppat i mys kläder. Ska plugga lite och städa lite. Mer har jag inte planerat. Tråkigt, men sånt som måste göras. Hörs sen!

Citat från sista avsnittet

 ♥
 One Tree Hill 9x13 One Tree Hill
Älskade när Haley talade till oss fans...Tack för världens bästa serie! 
One Tree Hill 9x13 One Tree Hill
One Tree Hill 9x13 One Tree Hill
One Tree Hill 9x13 One Tree Hill
One Tree Hill 9x13 One Tree Hill
One Tree Hill 9x13 One Tree Hill

Training

Har hunnit med lite idag. Sprungit en långrunda plus styrke övningar efteråt. Brukar köra mage,lår,rumpa och rygg en gång i veckan. Och nu har jag kört bil med pappa i över en timme. Gick riktigt bra! Nu ska jag lägga mig på soffan och
titta på one tree hill. 
 

Bag

Nya väska från h&m. Den är lite lik min andra från chicy, svart skinn och guldig med nitar. Men äsch, en helt annan modell iallafall. 

2:a februari 2013

Lööööördag! Ska strax sticka ut på en lång powerwalk/springrunda. Även om det har kommit mer snö så är det iallafall inte så kallt. Sen ska jag köra lite bil med pappa, städa om jag orkar vill...Sen har jag inte mer planerat. Tar dagen lite som den kommer. Det kan bli bra! Ha det bäst. ♥
glad tjej! för ett litet tag sen

En shoppaholics bekännelser

Tänkte bara tipsa om denna filmen. Vi tittade på den en spanska lektion i 8:an. Den var verkligen bra! Måste se den snart igen. Var länge sen nu, men gillar ni att shoppa antar jag att detta är en film för er, haha. 
 
 
 

G-STAR

Hittade ett par perfekta jeans i onsdags som fick bli mina. Ett par sjukt snygga g-star. Dom var så himla sköna! Älskar jeans! Går ju runt i det varje dag och då vill jag ha en hel del att byta med.
 

1:a februari 2013

Första februari idag då! Bara två veckor kvar tills sportlovet. Har sökt in till gymnasiet idag så nu är det bara att hoppas på att jag kommer in. Känns så skönt att ha det klart nu! Ikväll blir det tacos och massa mys framför tven.
bjuder på två bilder på mig och mina killar igår ♥

RSS 2.0