tack för dagarna tjejer.

jag har inte haft tid till att sitta vid datorn sen i söndags,så har därför inte bloggat heller..Alisa kom till mig vid 12 i söndags då, vi gick ut och tänkte att vi skulle ta lite bilder, men det blev inte så många..haha! så vi gick in istället, bara tog det lungt, pratade och skrattade..efter en stund kom Alice och Sara också, vi hade hur kul som helst..vi gjorde egentligen inte så mycket, tog bilder..och bara hade kul! vid 6tiden åkte Sara hem och senare kollade vi på twilight..gud vad jag älskar den och dom andra filmerna av dom..helt klart mina favoritfilmer så sjukt bra är dom! så där satt jag helt osocial och istället helt inne i filmen..haha! när filmen var slut så gick Alice hem, Alisa och jag var hungriga så vi gick ner och åt mackor och drack oboy så gott så! sen gjorde vi inte så mycket, tror vi bara la oss och pratade tills vi somnade, över en timme var det..tack för dagen tjejer, den kunde inte blivit mycket bättre! nu idag så vaknade vi vid 9tiden, gick ner och åt frukost..efter en stund ringde Alice, så hon kom också..vi spelade mario kart och gick ut en runda..vid halv 2 skulle Alice till Växjö, och Alisa åkte hem..så jag åkte ner till Sara, och var med henne några timmar..och nu är jag hemma och är jättetrött..jag ska nog gå ner snart och dricka varm oboy och se om det är något bra på tv..hoppas ni har haft det lika bra som jag, kramar!

en bild på mig och Alisa sen i söndags..resten av bilderna kommer en annan dag.




kalas för morfar.

har duschat, klätt på mig, fixat håret och sminkat mig..så nu är jag klar! vid 1 ungefär så åker jag mamma och pappa till mormor och morfar, eftersom min morfar har fyllt år, så då blir det kalas..träffa släkten och så, det blir nog super! kommer inte hem förens ikväll..så ingen mer uppdatering idag, kanske ett mobil inlägg..nu är det ju höstlov med..jag har inte planerat så mycket, men imorgon kommer alisa till mig på dagen någon gång..sen sover hon hos mig..det blir särket hur bra som helst! sen på fredag så blir det spa på ronnebybrunn med mamma och min syster..ska bli så jäkla skönt! sen har jag inte planerat något mer..men lovet blir nog bara bra! ni får ha en bra dag..kramar!

det får bli två bilder på mig och morfar idag, passar ju bra när vi ska fira han!
världensbästa morfar! ♥



nu är det äntligen höstlov.

nu kom jag precis in..jag hade inget för mig så jag stack ut och gick en runda istället, föresten nu är det höstlov, som jag har längtat! det kommer bli så skönt..och skolan har bara varit bra idag, fredagar är ju redan slappa..men vi hade ingen so som vi har i 1 och en halv timme på fredagar annars, så istället kollade vi på film med klassen och åt godis..så bra så! så vi hade bara no, engelska film och bild idag, sen slutade vi vid kvart i 3..bra fredag! nu ska jag bara ta det lungt..äta god mat och så, senare ikväll blir det idol..men alice hoppade av, och linda har åkt ut..vem ska jag nu heja på? får se helt enkelt vem som är bäst ikväll..
vi kanske hörs ikväll, annars gör vi det imorgon..kramar! ♥



bara imorgon med, sen är det äntligen höstlov.

har precis duschat nu..och sen ätit lite med, det var ju dans idag, det var bara jag och alisa där idag, så vi var själva..haha! men det var faktiskt jättekul iallafall! så dansen gick bara bra..efteråt hämtade pappa mig sen gick vi in till börjes, jag skulle köpa godis tills imon för vi ska kolla på film med klassen..och sen kommer det efterlängtade höstlovet! det är helt sjukt vad skönt det ska bli med lov nu..det behövs verkligen, orkar knappt stiga upp ur sängen på morgonen längre, så nu ska jag sova ut..det ska bli så skönt! ja nu vet ni hur min dag har varit..snart kommer mamma hem med, hon har varit på ullared med jobbet, sa till henne att köpa twilight och new moon, och det hade hon gjort igår med..så bra så!ni får ha en bra kväll..så hörs vi nog imorgon, kramar!

jag och alisa innan idag..polkagrisar är mums!

LinneaGöstasson..

En tjej som verkligen har något speciellt..
det där extra bara vissa har..
tänk linnéa, nu är det fyra år vi har varit bästavänner på riktigt..
det är fyra år sen vi sa det där ordet, föralltid.


det är med dig jag har alla fina & oförglömliga minnen,
minnen som alltid kommer finnas kvar, dom allra bästa!
För mig är du min andra halva, som jag delar mitt liv med.
Det är dig jag vill fortsätta mitt liv, utan dig går det inte.
i alla lägen, ända sen jag var mycket liten har du alltid hjälpt mig..
stora som små saker, du håller alltid min hand och säger - Sara, det blir bra.
det känns så skönt att få höra det från dig, för det är från dig det är äkta..
allt du säger är äkta, du är en äkta person.. som jag vet aldrig kommer svika mig.
jag kan lita på dig mer än vad jag litar på någon annan person på hela jorden.
säger jag någonting till dig, vet jag att det till 100% stannar hos dig..
du vet mitt liv utantill, för jag har aldrig varit rädd för att berätta allt för dig..
jag brukar fundera på hur allt hade varit utan dig, hur Sara hade varit..
jag tror jag hade varit en av dom som alla andra är, röker, super osv osv..
du har fått mig in på rätt väg, att meningen med livet inte är att supa bort sitt liv..
jag är så himla glad att jag fick lära känna dig,
för utan dig hade jag varit den personen jag aldrig ville bli.
med dig är jag den jag vill vara, den sara jag verkligen är innerst inne..
med andra blir det helt automatiskt sara, med dig blir det äkta sarabjarnemoljungdahl..
jag är världens lyckligaste människa tillsammans med dig, skrattar & ler hela tiden..
du accepterar inte bara sara, du accepterar hela jag.. hur jag är.
du har fått mig att inse livets mening, vad jag ska kämpa för..
att sluta kämpa & ge upp skulle jag aldrig göra, då skulle jag svika dig..
& det är något jag aldrig skulle göra, aldrig aldrig aldrig..
tack till min lilla ögonsten för att du står ut med mig..
för att du alltid finns där & håller min hand..
tack för att jag alltid kan lita på dig, när jag behöver prata av mig..
tack för att du är min bästavän, andra halva, och ibland som min syster..
och nu till det jag från början ville komma fram till
- jag älskar dig Sanna linnea evelina göstasson..
du måste ta mig f*n ha vingar..




25:e oktober 2010.

jag har inget särskilt för mig..så jag tycker att jag lika gärna kan ta mig tid till att blogga lite, för jag känner att det blir bara mindre och mindre..jag slutade tidigt idag, så jag gick bara i skolan till halv 2..det är hur skönt som helst! så skolan var bara bra..tänk om man fick sluta tidigt varje måndag istället,då hade jag varit helt nöjd..men så lär det väll inte bli,jag åkte med Alice hem efter skolan då, vi la oss direkt på soffan och halvsov..eller jag gjorde det iallafall, haha! har inte sovit bra alls inatt, kan ju vara därför med..men efter ett bra tag kom vi på att vi var hungriga och bestämde oss för att steka pannkakor, så det gjorde vi..vid 4tiden gick jag hem..sen dess har jag pluggat lite på  noprovet som vi har imorgon..kan allt jag ska nu tror jag faktiskt! vi hade föresten soprov idag med..det kändes som om det gick riktigt bra! så får hoppas på det bästa..nu ska jag gå er och se om det är något bra på tv, fast det är det väll inte..för när man har sån lust att kolla på tv, så finns det inget bra..vi hörs, kramar!

ni får en härlig sommarbild på mig och Alice..vad jag saknar det när jag ser bilder,man vill tillbaka.


storebror med familj.

min bror, maria, linus och milo åkte hem för en stund sen nu..dom kom vid 10 idag på morgonen ungefär..det var kul att träffa dom! jag har sprungit runt och busat med linus, och myst med lilla milo..så härligt så! annars har jag inga planer för dagen, får se om jag träffar alice och sara senare kanske? får hoppas det..alice skulle ringa senare iallafall..nu har jag precis fört över bilder till datorn så jag ska ta och redigera och fixa lite med dom..sen har jag ingen aning vad jag ska göra, får se om det händer något? hoppas ni har haft en lika bra dag som jag änsålänge..kramar!

jag fick ingen bild på linus idag, men ni får en på milo och mig.. älskadebrorson♥

nu är det äntligen helg.

idag har jag inte suttit vid datorn alls, förutom nu.. så det är därför jag inte har bloggat något idag, skolan var bara bra idag, fredagar är så slappa och bra, snabbt går dom med..nu är det äntligen helg med, så himla skönt! slutade vid 14:50 då gick jag ner till byn för mamma och min syster var där har inte träffat henne på ett tag så jag har saknat henne.. iallafall så vi gick där en stund bara, sen åkte vi hem då..då spelade jag wii med min syster och pappa..haha, det är verkligen kul! jennie åkte hem för någon timme sen,och nu har jag precis tittat klart på idol..dåligt att alice har hoppat av, jag som hejade på henne..men det finns ju massa mer som är riktigt bra!vi hörs, har det bra..kramar!

här har ni 3 bilder från dagen.

jennie och jag, du är bäst! ♥


jennie och pappa ♥


hemma hos alisa.

sitter hemma hos alisa nu..vi kom hem från skolan för en stund sen, vi har bara bytt om för vi ska till dansen sen vid kvart över 5..dansen blir nog lika kul som vanligt! annars så har dagen varit helt okej,jag överlevde denna torsdagen med även fast torsdagar går så sakta..när jag vaknade upp idag på morgonen och tittade ut så var det helt vitt med massa snö..jag vill verkligen inte ha snö redan, jag tycker det är alldeles för tidigt ännu..bara till att hoppas att den försvinner så snabbt som möjligt! nu ska jag och alisa äta pommes och kebab, mumma!
ni får ha det så bra, så hörs vi nog ikväll..kramar!

det får bli en fin höstbild på alisa..du är bäst, gumman! ♥


jag älskar dig något obeskrivligt mycket.

det har inte funkat att ladda upp bilder här i bloggen på min dator på länge..det är lite därför jag inte har uppdaterat särskilt bra, det känns tråkigt att blogga utan bilder, men nu ikväll funkade..rena turen! iallafall så är det redan torsdag imorgon,dagarna bara rinner iväg..dom går hur snabbt som helst, fast det är ju bara bra! skolan var precis som vanligt..inget nytt alls, jag åkte med alice hem efter..vi gick ut en runda och tog lite bilder, pratade..skrattade och lyssnade på musik, jag gick hem vid 6tiden, sen dess har jag pluggat, engelska, so och no..det är verkligen inte kul,hade helst bara skippat att plugga överhuvudtaget,men nu har jag pluggat klart för ikväll..skönt det! sen har jag tittat på bonde söker fru med mamma och pappa med.. lite småmysigt att ligga på soffan och titta på det nu när det är höst faktiskt! ja vad mer? ingenting..nu har jag inget mer att berätta, imorgon är det ju som sagt torsdag, då går jag med alisa hem och sen sticker vi till dansen..så det blir nog bara bra! vi hörs nog imorgon,jag ska försöka uppdatera..
ni få ha det så bra, kramar!

här har ni 3 bilder på mig och alice från idag..(tog dom från alice blogg)
älskadebästavän..tack för att du finns, och för att du har funnits vid min sida hela mitt liv, du förstår inte hur jag glad jag är att jag har dig..jag älskar dig något obeskrivligt mycket, du är det bästa man kan få! ♥




dålig uppdatering.

sitter och lyssnar på musik..så jag blir på bättre humör medans jag pluggar engelska och so, jag är så trött på skolan nu,trött på att klockan ringer kvart i 7 varje dag,trött på att komma hem vid 4 varje dag,man är ju helt slut när man kommer hem, det ska verkligen bli skönt med ett höstlov nu, det behövs! iallafall så har det inte hänt något kul igår eller idag..egentligen minns jag inte så mycket vad jag gjorde i måndags, men jag antar att det inte hände något speciellt? idag har det inte heller hänt så mycket, var så trött när jag kom hem..men jag pluggade på ändå, sen gick jag ut en runda..träffade alice och hennes mamma när jag skulle gå ut, så jag gick och pratade med dom,sen in i en varm dusch, och nu sitter jag med en stor mysig filt..nu är det nog bäst jag pluggar vidare,hur trött jag än är..sen ska jag värma oboy och lägga mig på soffan och titta på tv..låter som en slapp kväll? men det är bara bra, bara bra! dålig uppdatering på senaste tiden, men jag har inget att skriva längre..ska försöka bättra mig, lite..

bild på mig vid havet i åhus,i våras någon gång.


tvillingdop.

här kommer bilderna på mina kusinbarns dop som jag var på i lördags.
simone och tuvalie så fina..♥

dop för mina kusinbarn.

mormor och morfar har varit hos oss idag en stund..alltid lika trevligt! pratade bara och så, åt scones med..mums! jag ska ju på dop idag vid 3, för mina kusinbarn simone och tuvalie..så jag plattade faktiskt mitt hår idag,det var jättelänge sen sist..så förutom att mormor och morfar har varit här,så har gjort mig iordning..nu är jag iallafall klar, håret är platt..sminkat mig har gjort, och nytt om,så nu är jag färdigt.. skönt det! dagen blir nog bara bra,roligt att träffa alla och så.. det kommer bilder från dopet imorgon eller något, nu ska jag ta och göra något annat, för här vid datorn händer absolut ingenting, så varför sitta här? vi hörs ikväll, eller imorgon..
ni får ha en bra dag, för det ska jag ha..kramar!

slänger in en bild på mig med..så ni ser hur jag ser ut idag!


du är mitt allt.

här får ni bilderna på mig och sabra sen i onsdags!
syster? jag tror inte du förstår hur mycket jag älskar dig, du är mitt allt..jag är ingenting utan dig,verkligen ingenting! jag är så glad att jag har dig,en sån vän som dig borde alla ha, du gör mig lyckligast!

dans.

kom ut från duschen för en stund sen, så nu sitter jag här i min mysiga pyjamas och ska snart dricka oboy och äta scones till det, mumma! som jag skrev igår så är det ju dans på torsdagar,så jag går med alisa hem då..så jag hinner inte blogga tidigare än nu, iallafall så gick dansen bara bra.. det är lika kul varje gång! imorgon är det redan fredag, så himla skönt..jag är så trött på skolan nu, tur att det är höstlov om bara två veckor, annars hade jag verkligen inte orkat..nej, jag vet inte vad jag ska skriva..min blogg blir bara tråkigare och tråkigare, det finns inget kul att skriva om,så nu ska jag gå ner och äta, sen vara duktig och plugga..är det något bra på tv ikväll eller? får kolla upp det..vi hörs, kramar!

jag orkar inte ens prova att ladda upp en bild, för det kommer ändå inte funka, ska försöka fixa det.

du gör mig lycklig.

sabra åkte precis hem från mig nu..tråkigt, för jag saknar henne redan! vi har iallafall haft det hur bra som helst idag,och skolan var väll som vanligt, så helt okej..sabra åkte med mig hem med bussen idag då,vi kom hem vid 4 ungefär..då åt vi och så, sen gick vi ut en runda och tog massa bilder..(dom kommer komma upp här någon dag) vi gjorde egentligen inte så mycket mer än tog bilder,satt lite vid datorn..pratade, och skrattade så mycket så vi knappt kunde andas, haha men det är härligt! nu sitter jag här och lyssna på musik,fast jag ska snart gå ner och kolla på tv, faktiskt! annars har jag inget mer att säga..imorgon är det dans så jag går med alisa hem,vi kanske hörs hos henne eller vid 7-8 tiden på kvällen..hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft, kramar! ♥

tack för dagen, du är verkligen det allra bästa som finns..du gör mig lycklig syster!



du är helt underbar.

bilder på mig och alisa från igår.

11:e oktober 2010.

alisa åkte precis hem från mig nu, så jag blev sittandes här..vi har iallafall haft det jättebra idag,vi slutade tidigt så hon åkte med mig hem med bussen..vi har tagit en hel del fina bilder ute..som kommer komma upp här i bloggen någon dag,men nu verkar det inte vilja funka alls att ladda upp bilder..sen har vi målat naglarna,ätit äppelpaj,pratat och skrattat en massa..tack för dagen,den kunde inte blivit bättre! nu har alisa som sagt åkt hem, så nu har jag inte kul längre..tur att spotify finns då, alla underbar musik att lyssna på..
vi hörs imorgon eller något, kramar! ♥


du är det bästa som finns.

här har ni bilderna från dagen på min brorson.

jag kom hem från min bror för 20 minuter sen ungefär, vid 5tiden då..var ute och lekte med linus då, och busade med honom..han är så go! det kommer bilder på honom senare,fick ingen bild på milo,men det fixar jag tills nästa gång..min dag har bara varit bra..nu är jag jätte hungrig, och bara längtar tills maten är klar, haha! ska lägga över bilderna på linus..och kolla lite bloggar och så, sen ska jag äta! nu har jag egentligen ingenting att skriva mer, vi hörs senare istället, så har det bra..kramar!
en bild på linus från idag..så fin! ♥

10:e oktober 2010.

nu har jag precis städat mitt rum..det behövdes faktiskt, så nu är det klart..vid 1 så åker jag och mamma till min bror och träffa honom,maria och mina underbara brorsbarn..det blir nog jättebra! mycket mer vet jag inte om dagen, jag ringer nog alice när jag kommit hem sen..men vi får se helt enkelt, dagen blir nog bara bra iallafall! nu har jag inte så mycket mer att säga..så vi hörs under dagen istället,
ni får ha det så bra..för det ska jag ha, kram! ♥

en bild på mig från igår.


helt underbara kusinbarn.

här kommer bilderna från fredags när min faster fyllde år..jag tog inte så många bilder, men här är några på mina kusinbarn,grattis igen faster, du är världens bästa! ♥






internet funkar igen.

nu funkar internet igen, och jag är glad..alice bror kom upp och fixade det, tur det! så nu ska jag försöka blogga lite mer..men nog om det, så har min dag varit bra..vid 12tiden kom tim och fixade datorn då, och lite senare åkte jag in till byn med mamma,jag hade 3 presentkort som jag fick när jag fyllde år, för nästan 1 år sen nu..så dom behövde jag handla upp, så det gjorde jag..och självklart så handlade vi mat med, som jag tycker är så kul..nej det tycker jag inte, men det gick bra ändå, när jag hem hem så åt jag och så, sen kom alice.. vi gick ut och tog lite bilder, det var så fin väder idag,varmt för att vara höst och solen sken..det är härligt! ikväll ska jag äta tacos, gud vad gott..sen sitta med en påse godis framför en film, det blir en bra lördagskväll det!
hoppas ni också har haft en bra dag, kramar! ♥



påväg till stan.

dsc00456 (MMS)

Hej på er! Jag har inte kunnat blogga hemma idag eller igår,för vårt internet funkar inte alls..men jag ska föröka fixa det..nu sitter jag på bussen med alice påväg till stan,har studiedag idag.vi får väll se om vi hittar något..mysigt ska vi ha! vid halv 6 ska jag på kalas hos min faster..det ska bli kul att träffa henne,och dom andra..så grattis världens bästa faster! så kommer min dag se ut,det blir nog en toppendag,har det så bra..kramar!


hemma hos alisa.

är hemma hos alisa nu..vi har precis ätit mackor med nutella nu, tjocka som vi är..men gott är det! just nu sitter vi vid datorn, och bara ha kul! om en stund ska vi gå till dansen..det ska verkligen bli kul! jag är hemma vid kvart i 7 eller något sånt, så jag uppdaterar senare ikväll så hörs vi då..för nu har jag inte tid att skriva mer, ni får ha det bra, för det ska jag ha..kramar! ♥

det får bli en bild på alisa..jag älskar dig bästa!


6:e oktober 2010.

kom hem från alice för en timme sen ungefär, jag åkte med henne hem direkt efter skolan idag..vi gjorde egentligen inte så mycket, tog det bara lungt och pratade..mamma hämtade mig vid 6tiden, sen dess har jag ätit, packat till idrotten och dansen, pluggat lite på noprovet så lite har jag hunnit med iallafall..nu är det redan kväll och jag är verkligen jättetrött, så jag ska bara slappa resten av kvällen..det låter bra tycker jag! annars så har jag väldigt stor lust att åka utomlands, få bada och sola..gud vad skönt det skulle varit,om jag hade fått bestämma så hade jag bokat en resa nu haha! jag avundsjuk på sara som är i egypten nu, hoppas du har det bra vännen, jag saknar dig! nu ska jag fortsätta att lyssna på min underbara spotify lista..och ta och göra något, ni får ha en bra kväll..kram!


går dackemilen med alice nu..och några and...

dsc01931 (MMS)

går dackemilen med alice nu..och några andra,vi har 8 km kvar att gå..haha! slipper iallafall att ha så många lektioner idag som vi brukar..skönt det! efter skolan blir det nog att vara med alice,men vi hörs när jag är hemma..nu ska vi öka så vi kommer fram idag,har det bra kramar! slänger in en bild på mig och alice från idag med.


5:e oktober 2010.

nu har jag varit duktig och pluggat lite på noprovet som är tills på torsdag, får väll se hur det kommer att gå..hoppas på det bästa! har ätit och så med..varit ute lite med..men gick in för att jag frös så mycket,kallt är det idag..annars så är allt bra tisdagar är bra i skolan..dom går jättesnabbt och är inte särskilt jobbiga,har elevensval sista timmen jag och alisa rider, haha! men det är faktiskt rättså kul, red i skogen idag och jag kan säga att det var inte lite kallt..gah! pappa hämtade mig lite över 4, så jag slapp ta bussen hem, skönt! ikväll händer det nog inte så mycket, ska ut en runda med pappa sen..kolla på tv, slappa ja det vanliga helt enkelt..ni få ha en bra kväll, så hörs vi senare eller imorgon..kramar!

ni får två bilder på mig och alisa från idag..du är bäst gumman..allra bäst!


jag älskar dig min ängel.






ny header.

sara åkte hem för en stund sen..nu kommer jag inte kunna träffa henne på en hel vecka, avundsjuk på henne eftersom hon ska utomlands! kommer verkligen sakna henne..något sjukt mycket! vi har haft det bra iallafall, hon kom till mig vid 4 ungefär, vi gjorde egentligen inte så mycket pratade om allt möjligt, sen gick vi ut en runda och tog lite kort jag lägger upp dom här sen..som sagt nu har hon åkt hem, jag ska snart gå ner och äta bullar som mamma har bakat..mums! slutade sent denna måndagen, skolan segade dig fram men den tog slut iallafall..den var helt okej, hade hemkunskap idag så slapp vara döhungrig när jag kom hem för en gångs skull..haha! föresten som ni ser har jag en ny header, alice fixade en ny till mig innan..tack gumman! själv är jag nöjd..jag uppdatera sen, så kommer bilderna upp jag och sara tog idag, har det bra, så hörs vi..kramar! ♥


det finns ingen som är så bra som du.

kom nyss ut från duschen nu..varit ute och gått en runda med mamma, har inte hunnit bloggat något idag..men iallafall så var ju jag hos alice igår och sov hos henne, vi hade det verkligen super! vi kollade på baksmällan på tv, det var nog den sjukaste men roligaste filmen jag sätt, helt ärligt! men den var verkligen bra! annars så bara pratade vi och så..mysigt! jag åkte hem vid 2 idag, så stannade inte hos henne så länge..för vi skulle till fafar, så vi åkte ner till han..åt där och så, om en stund ska jag värma varm choklad och lägga mig i soffan och slappa och kolla på tv..borde egentligen träna lite på noprovet, men jag känner inte för det..fattar verkligen inget inom no, förstår inte varför man ska lära sig det heller? haha! ha en bra kväll, så hörs vi nog imorgon..kramar!

en bild på mig och alice från igår..du är verkligen världensbästa..ingen är som du,ingen!


jag har saknat dig.

kom in för en stund sen..gick ju ut och gick en runda, med hörlurar i öronen så gick det bra! nu kom precis alice till mig..äntligen! jag har saknat henne..iallafall så vet jag inte vad vi ska göra,bara ta det lungt kanske? prata och så..lite senare ikväll sticker vi upp till henne, sen sover jag där..det blir nog lika mysigt som det alltid är! vi hörs senare, för nu ska vi ta och göra något annat, kramar! ♥


2 oktober 2010.

mamma åkte till jobbet för en stund sen..och pappa är iväg, så jag är hemma själv nu..men det är oftast skönt att vara det,eller ja ibland..jag ska snart gå ner och äta, börjar bli hungrig nu..senare ska jag gå ut och gå en runda, tar med mig mobilen så musiken kan underhålla mig..annars vet jag inte vad som händer just nu på dagen,pappa kommer hem vid 4tiden iallafall..och alice skulle ringa mig när hon kom hem från öland med, så ska jag upp till henne och sova där..det blir nog jättebra! har bara varit med henne en gång denna veckan, helt sjukt..men jag uppdaterar mer under dagen..ni får ha det så bra, kramar! ♥

bild på mig från idag,lyckades inte få något bra kort med systemkameran, så det fick bli mobilen.


1 oktober 2010.

nu kom jag precis in har varit ute och gått en långrunda med pappa..riktigt skönt! trots att det är höst och allt..nu är det redan mörkt ute, men hösten är mysig iallafall..nu är det äntligen helg, denna veckan är avklarad,skönt! skolan har bara varit bra idag, fredagar är rätt slappa, tur det..jag slutar vid 15:55 på fredagar, så jag får stå och vänta på bussen i 40 minuter, förstår ni hur segt det är? gud..kom hem vid 4tiden,var lika hungrig som vanligt när jag kommer hem,så åt självklart, annars har jag bara varit ute, läst lite..och suttit här, var ju som sagt ute och gick med pappa med, så ikväll blir det att slappa i soffan framför idol med mamma och pappa..mysigt! imorgon vet jag inte alls vad som händer, men jag antar att jag ringer sara och se om hon vill träffas..vi får helt enkelt se imorgon..ni få ha en bra kväll, så hörs vi kramar!

en bild på mig från idag.


RSS 2.0