31 januari 2013

Min syster och systerdotter var här när jag kom hem från skolan. Kul att träffas igen! När dom åkte hem så körde vi till brorsarn och killarna. Så mycket bus idag! Men det är bara kul. Skönt med fredag imon! 
finaste tjejen idag ♥ lånade bilden av jennie! 

Blommigt

Denna blommiga toppen fick följa med mig hem idag. Kikat lite på den innan men inte provat den. Super nöjd iallafall! Blir perfekt nu till våren och sommaren. 

I love...♥♥♥

Tänkte tipsa om denna body lotion som jag fick av min syster med familj i julklapp. Den lukar hur gott som helst! Helt klart min absoluta favorit. Har lite fler grejer av den serien som duschcreme och lypsyl också. 
 

Hemma från stan

Bild 1 - jag och mamma. Bild 2- fika.
Hemma från en väldigt mysig dag med mami. ♥ Vi har sprungit i alla butiker, ätit gott och hittat en hel del fint båda två. Har packat upp kläderna och nu är det inte länge kvar tills det är dags för träning. Ska bli skönt! 

30:e januari 2013

582798_10151236519417734_285049055_n_large
Vi är klara och ska strax åka. Ska bli så mysig med en heldag på stan med bästa mamma. ♥
Och ikväll är det dags för zumba! Ha en bra dag ni också. 
 

LALEY

" Hey buddy, I missed you"
Älskar denna scenen. Finare vänskap får man leta efter. ♥

ROSA

Älskar denna tröjan som jag köpte på h&m. Sån härlig rosa färg, plus att den är hur skön som helst.

Top model sverige

Tittade på top model när jag kom hem idag. Hejade på Jasmine och tyckte det var så synd att hon åkte ut. Hon var jäkligt snygg och jag trodde hon skulle komma långt. Men Josefin på bilderna ovanför är också riktigt duktig!
Åh, top model är så himla kul att titta på. 

Badat

Haft en slapp dag i skolan. Vi badade på idrotten där vi tog lite bilder så om dom är okej kan jag lägga upp några här sen.
Vi hade ingen musik som vanligt nuför tiden, men vi slapp iallafall sista lektionen då. 
 
Imon ska jag vara ledig från skolan. Typ hela skolan ska åka skidor, men jag skippar det detta året. Jag åker in till stan med mamma för shopping istället! Det ska bli så himla kul. Taggad tjej här! 

Glittrigt

Testade mitt nya nagellack från gina tricot för någon dag sen. Det glittrar så himla fint! 

28:e januari 2013

Såhär ser jag ut idag. Tröja från vero moda.
Hemma från skolan! Som bara ha gått bra. Vi dansade helig dans på idrotten, haha. Såg lite kul ut faktiskt. Nu har jag precis fotat lite, kommer upp något inlägg till ikväll. Ska strax äta, sen blir det en powerwalk och sen top model vid nio ikväll. 
 

Mysig söndag!

Kom precis hem! Har haft en himla mysig söndag. Hos både syrran och mormor och morfar. Ätit god mat och fikat en massa. Nu taggar jag tills skolan imon! Nja, kanske inte riktigt, men det känns inte så jobbigt ändå. 

27:e januari 2013

Har gjort mig i ordning och nu ska vi åka iväg. Vi ska åka till mormor och morfar idag. Blir nog även en sväng till jennie,markus och ellie. Så är borta hela dagen. Hoppas ni får en lika fin söndag. Kram!

Be happy and smile

lite bilder på oss tre från när vi fotade förra helgen. ♥

Häng med mina tjejer!

Haft en mysig lördag med alice och sara hemma hos mig. Vi har slappat i soffan hela tiden, tittat på gossip girl och snackat en massa. Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare och det ska bli så gott! Hoppas att det är något kul på tv också, för igår var det inget alls. 
 

Powerwalk

Jag kom precis hem igen. Jag och mamma har varit ute på en lång powerwalk. Det var inte så farligt kallt idag som igår, då är det lite mer okej med snön. Jag tror det är kylan som jag hatar mest med vintern. Vi ska äta något nu och sen ska jag träffa alice. Ha det så bra ni också.
lånade en bild från sara, när vi chillar lite i sofforna på ikea för ett tag sen, haha.

25:e januari 2013

Och så var det fredag igen! Veckan har gått bra ochjag är lika glad som vanligt över att det är helg. Finns det något bättre än att vara ledig? Tror inte det. När jag kom hem gjorde jag en hel del styrkeövningar och nu har jag tittat ett avsnitt av gossip girl. Ha en mysig kväll. Det tänker jag ha!
Tumblr_mdwhn1kgj51rjout6o1_1280_large_large

Photos of - me

"Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it wont last forever.
And if things are going bad, don't worry. It can't last forever either"

24:e januari 2013

Skön dag i skolan med inte så mycket lektioner. Inte som dom andra dagarna iallafall. Kom hem tidigt och sen stack jag och mamma ut på en powerwalk. Det var skönt bara det att det är så sjukt kallt ute. Men har duschat varmt och hoppat i myskläderna nu. Blir pannkakor strax och tv resten av kvällen. 
två bilder från imorse
 
 

ZUMBAT!

Hemma efter ett tränings pass! Åh, det är så himla kul! Ni som inte dansar zumba, borde verkligen testa. Längtar tills det är dags igen! Känns bra att det är torsdag imon och att jag slutar tidigt. Ha det bäst, fina ni!
fick nya tränings kläder i födelsedag förresten! Älskar dom. Bilden visar inte riktigt färgen, men tightsen är iallafall rosa!

23:e januari 2013

Dagen har varit bra! Började bli lite trött i slutet, men det gick rätt bra. Och nu är jag hemma iallafall! Känns bra att onsdagen är avklarad i skolan, för nu är det bara två dagar kvar av veckan. Får se vad jag hittar på tills zumban börjar.
Det är ett par timmar tills dess. 
två bilder från veckan 

BEAUTY

Bethany Joy Lenz & Sophia Bush
Så vackra, finare människor finns inte. Jag hade såååå gärna bytt utséende med dom!

Saras födelsedag!

Igår hade jag en mysig söndag med hela familjen hemma. ♥ När alla hade åkt hem, stack vi ut på en lång runda och powerwalkade. Lika härligt som alltid!
 
Hemma från skolan nu och har gjort mig klar för födelsedags firande. Mn bästavän fyller nämligen år idag, hela 15 år!
Jag och alice ska se till att du får det bäst ikväll. Vi älskar dig!
jag och sara i lördags

Photos of - us


Blind pilot - Half moon

Denna låten...Den är så bra. Hörde den i min favorit serie såklart. Där finns allt. ♥

20:e januari 2013

Har ätit frukost och gjort mig i ordning. Om ett tag kommer mina syskon och syskonbarn hit. Så jag kommer helt klart få en toppen söndag! Har inte så mycket att säga, men vi hörs senare idag. 
jag igår

Nytt

Fick hem ett par begia chinos och mönstrade tights på posten i veckan. Allt satt jätte fint!
Nu jag längtar tills det blir vår och varmare så att jag kan använda dom. 

Fotat

två bilder från idag,flera kommer.
Har verkligen haft en bra lördag! Har inte varit hemma och därför har jag inte hunnit blogga. Varit hos alice med sara tills ikväll. Vi har fotat, tittat på gossip girl och sådär. Nu är min faster och mats här, vi har precis ätit.
Så ska springa ner igen, ha det bäst!  

ROSES

Kunde inte låta bli att köpa detta skalet inne på glitter. Det var som gjort för mig. Lite kär i det helt ärligt! Hihi.
Det var så fint med dom guldiga stenarna runt, dom är på kanten med. Det syns bara inte på bilden.

18:e januari 2013

Haft en riktigt bra fredag! Hade bara två lektioner och slutade även tidigt. Jag och alice har tränat på gymmet nu ikväll. Så det känns jäkligt bra. Nu ska jag ha myskväll hemma med mamma och pappa. 
 
Förresten så hade jag och bella det jätte bra i stan igår. Hittade endel fint, tänkte visa upp lite i taget när jag har tid.
Kändes bra att spendera en dag med henne nu, för hon åker utomlands på lördag. 
isabellé och jag igår ♥
fisksoppa och bröd på hemkunskapen
 
 
 
 

FINAL QUOTE

Make a wish and place it in your heart. Anything you want. Everything you want. Do you have it? Good. Now believe it can come true. You never know where the next miracle's gonna come from. The next memory. The next smile. The next wish come true. But if you believe that it's right around the corner. And you open your heart and mind to the possibility of it. To the certainty of it. You might just get the thing you're wishing for. The world is full of magic. You just have to believe in it so make you wish. Do you have it? Good. Now believe in it. With all your heart. 
- One Tree Hill

9x13 - One Tree Hill
 
9x13 - One Tree Hill

Zumba ikväll!

Hemma från en ganska bra dag ändå! Bara det att onsdagarna känns så låååånga. Slutar iallafall tidigt både imon och på fredag! Vid sju är det dags för ett svettigt zumba pass. Ska bli så kul! Har varit taggad sen det blev uppehåll vid jul, haha. Imon efter skolan åker jag och isabellé in till stan för shopping. Kommer bli toppen! Spendera lite pengar på snygga vårkläder, det finns inte ord för hur trött jag är på vintern. Vill bara ha värme! 
Tumblr_mg9brfde6l1qljjx1o1_400_largeTumblr_mg09ywnfny1ql8uulo1_400_large858c37e976a3a36e44250cd0984be357_large
 
 

15:e januari 2013

Haft en bra dag! Spelade tennis på idrotten vilket var skitkul! När jag kom hem var min syster och systerdotter här. Saknat dom! Så det var kul att ses igen. Ikväll har jag och mamma varit ute på en powerwalk och nu har jag tittat på mina favoriter.

1x03 - Are You True?

1x03 - Are You True?
laley ♥
 
 
 

14:e januari 2013

Efter skolan gymmade jag tillsammans med alice. Vi körde mest styrketräning. Armar,ben,mage osv. Så nu ska vi köra ett pass varje måndag ihop! Hade behövt plugga,men är så sugen på iallafall ett avsnitt av One Tree Hill. Börjar om från början, så nu är det dags för säsong 1! 
Pictures1_50f2c8d99606ee027ccae3cf_large

LAST EPISODE...EVER.

Tittat på det sista avsnittet av One Tree Hill. Det var otroligt jobbigt att veta att det aldrig kommer några nya avsnitt av världens mest underbara serie. Jag älskar allt, personerna, kärleken, dramat, lyckan, citaten. Jag har lärt mig så mycket från OTH - om vänskap, förhållanden, att man ska vara sig själv, att man aldrig ska ge upp för för det kommer bli bra igen, att det viktigaste i livet är dom du älskar och dom som älskar dig. Och framför allt vad bra musik är. Jag älskar musiken därifrån. 
Sista avsnittet var verkligen SÅ bra. Älskade när alla sjäng med Gavin Degraw "I don't want to be" 
 
Men min favorit scen från nians säsong är när Haley och Nathan träffas på sjukhuset. Vet inte hur många gånger jag tittat på detta klippet, jag älskar dom.

9x13 - One Tree Hill

9x13 - One Tree Hill
Julians tv serie. Där skol korridoren, Peytons rum och allt var med. Det var så grymt!
 Tumblr_m4zb4ehomu1qgime3o1_500_large
Det var så fint av Julian när han köper huset och Brooke blir "the girl behind the red door" igen.
 Tumblr_m83htfxcqu1qgm8m5o1_500_large

9x13 - One Tree Hill
När Clay och Quinn gifte sig och adopterade Logan.
Haley James Scott! Min idol. Hon kan verkligen sjunga. Jag älskar hennes röst och alla hennes låtar.
 Karen's Cafe. Behöver jag säga mer? Ett sånt ställe skulle jag med vilja ha. 
 Ending-heart-last-lucas-scott-one-tree-hill-favim.com-409421_large
Denna bilden passar perfekt som en sista bild. Så sann text. ♥

Sprungit

Varit ute på en lång springrunda nu. Det var så jäkla härligt! Skönt att det inte snöade och halt var det inte heller.  Är nyduschad och sen jag får jag se vad som händer idag. Kanske träffar alice och sara eller så. Vad tycker ni om min nya design förresten? Själv är jag jätte nöjd! Kände för en förändring. Tack Tracey för att du gjorde det åt mig. :) ♥

Platå

Känner att jag måste inskaffa mig ett par såna här skor snart! Vita converse i platå. Dom är så snygga! Piffar upp en hel outfit. Kollar runt lite för att hitta en bra att beställa dom ifrån. Hade velat ha ett par såna här nu till våren.
Snygga Kenza fick stå för en av bilderna! 
 

Sminkbord

Här är bilder på mitt sminkbord. Älskar det verkligen! Vitt och gammeldags. Det är så himla fint.
 

Cupcakes & Gossip Girl

Haft en väldigt bra lördag med Alice och Sara. Bakade cupcakes,snackade och tittade på gossip girl. Nu är jag hemma och får se vad jag ska göra resten av kvällen. Puss på er! Dan och Serena är ju självklart det finaste paret i serien. Åh!
 230001_1954019524625_1066774840_32222741_2827725_n_large
 Tumblr_mfn7gugg431qdn3s2o1_500_large

12:e januari 2013

Började morgon med ett zumba pass på wiiet. Hade tänkt ut och springa, men det snöade så jag ville inte gå utanför dörren. Har gjort mig klar nu och ska strax gå upp till alice. Sara kommer också! Vi ska ha mys lördag, fika och ha det bra.
Det behövs. Hoppas ni med får en bra dag.
Som jag saknar sommaren,solen att vara ledig från skolan och bara vara. ♥

Världens finaste födelsedags present!

Fick en försenad födelsedags present av alice och sara idag. Inte vilken present som helst, utan en fotobok fylld med bilder från dagis tills nu. Det var så himla fint. Det finns inte ord för hur mycket jag älskar er. Ni är dom som betyder mest för mig, det har ni alltid gjort och kommer alltid att göra. ♥ 

CARRY YOU HOME

Idag har det varit en ganska bra dag. Den rullade på och jag var hemma vid kvart i tre. En timme tidigare än vanligt och det är ju inte fel. La mig på soffan direkt och tittade på systrar i jeans. Får se vad jag ska göra resten av kvällen.
Men här under får ni en otroligt bra låt att lyssna på. 

PANCAKES

Efter en lång promenad ikväll så har vi ätit amerikanska pannkakor med glass och bär. Så himla gott! Inte alls fel en onsdagskväll. Det känns bra att det är torsdag imon och att jag slutar tidigt. Vet inte riktigt var det är med mig, vi har bara gått 2 dagar i skolan och jag är mer skoltrött än någonsin. Orkar bara inte. Plus att denna våren kommer bli tuff med alla nationella prov. Men det ska gå! Har inte så mycket inspiration just nu, men ni få ha det så bra! vi hörs nog imon igen. 

9x11

Okej, detta avsnittet var jobbigt. Så mycket kärlek. ♥ Och tårar. Svårt att inte gråta. Detta är världens bästa serie, och ingen serie kommer att kunna bli såhär bra igen. Aldrig någonsin. 
One Tree Hill 9x11 Danny Boy
 
 

Best show!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalmar

Haft en mysig dag i Kalmar med shopping tillsammans med mina tjejer. Ätit god mat, fikat på café och bara varit vi. Skrattat och haft det så himla bra. Men för det är jag inte taggad till skolan imon, orkar verkligen inte.
Önskar att jag kunde vara lite mer positiv, men det går bara inte.
 

Shopping!

Sista dagen på lovet och då ska man väl göra något kul? Jag ska träffa mina favoriter strax. Vi ska åka och shoppa.
Kommer bli så bra! Men tanken på att det är skola imon gör mig illamående...Haha. Det är så skönt att vara ledig! 
♥♥♥

Every breath is a bomb

Haft en skön hemmadag. Och då tittar jag såklart på one tree hill. Något bättre sätt kan man väl inte spendera en dag hemma på? Börjar dock få lite panik på att jag bara har 4 avsnitt kvar av säsong 9. Jag vill inte att det ska vara över...Två bilder från nionde avsnittet. Haley♥


Presenter

Ville bara visa er presenterna som jag fick av mina syskon med familjer. ♥ Älskar allt. Och kladdkaka tavlan är så klockren!  Passar perfekt till mig som tycker om kladdkaka mer än allt typ. Haha!

6:e januari 2013

Precis kommit hem från en lång powerwalk och springrunda med mami. Skönt att snön är borta, igen is kvar och att det är plus grader. Längtar till våren! Bara två dagar kvar av lovet men jag har haft det hur bra som helst! Julen, nyår och min födelsedag har varit toppen! Umgåtts mycket med mina fina vänner och familj. ♥

Underbar dag!

Haft en underbar dag även idag! Med så himla fina personer. ♥ Fick pengar men även fina presenter som jag kan visa en annan dag. Tack så jätte mycket allihopa! Ni får några bilder från firandet här under.

Kalas för mig!

I eftermiddag kommer släkten till oss för att fira mig. Men innan dess har jag lite att fixa, så ska sätta igång nu.
Hoppas ni också får en fin dag, för det kommer jag ha! ♥
Såhär såg jag ut igår...
guldig buster/nelly.com och skjorta/vero moda 

LOVE

Lite galna bilder, men det gillar vi! Som jag älskar er, det är helt sjukt. ♥

Underbar födelsedag!

Har haft en helt underbar födelsedag. Med mina bästa vänner kan det inte bli annat än bäst. ♥
Tack för att ni finns och är så underbara! 
 
Blev väckt av att mamma&pappa kom in med massa fina presenter imorse och sen åt vi nybakta scones till frukost. Alice och Sara kom vid halv 2 och stannade tills nu ikväll. Vi har ätit massa gott och bara pratat i timmar, om exakt allting. 
fler bilder kommer

SIXTEEN

16 år idag! Och det känns bra. :)

ROCKFLAME

Fick hem dessa otroligt fina navel piercingar från rockflame.se idag. Skulle fått dom i julklapp, men dom hann inte komma i tid. Nu har jag iallafall 5 stycken att byta med lite ibland!

LUCAS CAME BACK

Har varit duktig och städat hela övervåningen idag, gått/sprungit en långrunda och nu ikväll har jag tittat på One Tree Hill. Helt underbart! Avsnittet när Lucas kom tillbaka var underbart. Önskar bara att han och Peyton hade stannat kvar i serien. 

Myskväll igår!

Härlig myskväll igår med alice och sara! Vi tittade några avsnitt på gossip girl och sen på Victoria's Secret. Åt god mat och massa godis efteråt. Imon kommer dom hit för att fira mig! Herregud, jag fyller 16 imon...Kan inte bli annat än bra med mina bästavänner. Ett stort plus att justin var med på showen också, han är den bästa! ♥
 

2:a januari 2013

Mamma och jag ska åka en sväng till jennie och ellie idag. Ska bli kul att träffas igen! Vi ska gå en runda på stan och bara ha en mysig dag. ♥ Ikväll står tjejkväll på schemat! Med alice och sara. Vi ska titta på victoria secret fashion show, såhär lite efter alla andra. Ha en underbar dag!
innan nyårs-firandet

NYÅR!

Här kommer lite bättre bilder från gårdagen. Vi började tjejkvällen med tacos som ni ni ser! 

2013

Nu är det 2013 då, känns lite ovant att säga det. Men det känns jäkligt bra med ett helt nytt år! 
Jag hade en grym nyårsafton med underbara människor! Vi snackade, körde lite olika spel, dansade, dunkade musik och räknade ner det nya året innan raketerna smälldes. Påväg hem hämtade vi alice och sara och sen sov dom hos mig, vi låg och pratade tills klockan var halv 4 innan vi somnade. Me jag känner mig ganska pigg ändå faktiskt, haha. Vaknade vid halv 10 och sen kunde jag inte sova mer. Men tack för igår alla! Här får ni några iPhone bilder, jag lägger upp bilder från systemkameran senare idag antagligen. Puss!
 

RSS 2.0