FÖDELSEDAGSFEST HOS BÄSTIS

Lördagen bjöd på skitväder rent ut sagt. Det både regnade och snöade hela dagen, inte vad jag hade räknat med. Låt oss minnas de gånger mars månad bjuder på riktig vårvärme och sol! Behöver det nu! I lördags eftermiddag plockade jag upp Sara och Isabellé och körde till Alice i Kristianstad. Hon bjöd på drinkar, två sorters minihamburgare, sötpotatispommes, dipp och snacks. Allt var hemmagjort och så himla gott! Vi var sex tjejer som njöt av allt gott, snackade, spelade spel, sjöng och dansade tills vi drog ut och dansade.

This One's For You

Helgen kom lika lägligt som vanligt. I fredags på jobbet var jag och en kollega på en pedagogisk diskussion. Trots att vi har ett praktiskt arbete är det en hel del möten och annat. Det varade 1,5 timma och sedan var vi tillbaka hos barnen. Slutade ett så när jag kom hem tränade jag och därefter körde jag till min storebror och spenderade kvällen där. Härlig fredagskväll! Idag kom dem till oss en sväng på middag så det var mysigt att få träffas lite idag också. Nu har jag sminkat mig och gjort mig klar inför kvällen. I eftermiddag ska jag köra till Alice i Kristianstad där hon ska ha 19-årsfest. Vi ska vara i hennes lägenhet först och sedan blir det utgång. Ska bli så roligt, ett gäng tjejer och kvällen är räddad! 
Med min fina storebror ♥

SÖNDAGSBRUNCH FÖR BÄSTIS

Imorgon fyller Alice 19 år så jag och Sara överraskade henne med en brunch ute idag. Vi hämtade upp henne klockan elva och hon hade ingen aning vart vi skulle åka eller vad vi skulle göra, så roligt! När vi kom fram var det bara att fylla tallriken med allt gott och slå sig ner. Sen blev vi kvar där ett par timmar, med mat och allt vi har att prata om går timmarna fort. Härlig söndag med mina tjejer! 

SOL OCH PLUSGRADER

Lördag bjöd på sol och flera plusgrader! Det tog jag och mamsen vara på genom att köra till Karlskrona. Vi strosade runt på gatorna och njöt av solen, kikade i butiker och lunchade på bästa cafeét. Varsin färskpressad juice och en fräsch laxsallad fick det bli. Så gott, i byn där jag bor finns det varken mysiga cafeér eller god mat så jag uppskattar verkligen det när jag är iväg. När vi hade shoppat färdigt gick vi längs havet och sedan körde vi ut till mormor och morfar. 

Söndagsfika

Jag har haft en väldigt bra helg med familjen och bästis, och än är den inte slut! I lördags kväll var jag hemma hos Alice. Vi hade myskväll framför mello och såklart en massa prat på det. Idag när jag hade tränat klart och gjort mig i ordning ringde jag Alice och vi bestämde oss för att köra till Café Mandeltårtan för en fika. Det är ett jättemysigt café i Ronneby som har både lättare luncher och bakverk. Kändes lyxigt att få hänga med bästis två dagar på raken, händer aldrig nu för tiden. När vi gick i låg- och mellanstadiet följde vi med varandra hem och lekte varenda dag likaså på helgerna. Det har verkligen varit guldvärt att bo granne med min bästa vän hela livet, tills hon började gymnaiset och flyttade hemifrån.

TJEJMYS

Wow, vilken skillnad det är att jobba 75% och heltid. Känns som jag bor på jobbet nu! Jag är verkligen glad att jag trivs så bra som jag gör, annars hade det varit riktigt jobbigt. Igår slutade jag ett och när jag kom hem möttes jag av tjejerna. Dem kom på förmiddagen och sov över tills idag. Så mysigt att ha dem här, det var evigheter sedan sist! Ingen lugn stund utan vi har bara lekt och haft roligt! Dem är små, men ändå stora på något vis. Dem kommer växa upp till två kloka, starka tjejer. ♥♥

RSS 2.0