Nya livet börjar nästa vecka

Förra veckan hittade jag äntligen en lägenhet! Vi har budat och gått på lägenhetsvisningar, men nu fick det bli en hyressrätt åtminstone så länge. Det är en tvåa på 53 kvm så det känns bra. Jag flyttar nu på lördag så det är snabba ryck som gäller, men det känns bra! Känner att det är dags att flytta hemifrån nu och det ska bli väldigt roligt. Ett helt nytt liv med ny stad, nytt och eget boende och nytt jobb. Kommer utvecklas och lära mig så mycket! Jag har köpt en ny säng och soffa och en hel del annat. Imorgon blir det Ikea med storasyster och tjejerna för att köpa allt annat nödvändigt. Åh vad jag har längtat efter att få inreda mitt eget hem. Det ska helt klart bli det roligaste med att flytta hemifrån! Nu kan jag äntligen köpa allt fint jag hittar i inredningsbutiker utan att det känns onödigt, för nu kommer det komma till användning!

Middag i lusthuset

I eftermiddag träffades jag, Annie och Malin i byn för att handla inför middagen ikväll. Sedan körde vi hem till mig och lagade mat. Det blev grillad kyckling med potatis, kall dressing och sallad. Vi satt ute i lusthuset och myste. Vad passade bättre min sista semesterdag än god mat och timmars prat med mina fina vänner. Får sådan energi av att umgås med personer som får mig att må så bra. Ganska logiskt egentligen, men ändå. Imorgon börjar jag jobba igen efter två veckors semester, men helt ärligt har jag inte haft söndagsångest sedan jag slutade skolan. Så skönt! Måste vara för att jag alltid har trivts så bra på jobbet, men nu är det sista veckan på denna förskolan, sedan är det nytt jobb och nya utmaningar. 

20-årsfest hos Elaine

Elaine fyllde 20 i fredags och igår hade hon 20-årsfest hemma hos sig. Hon hade pyntat och gjort i ordning så fint ute i ladan. Hon bjöd på välkomstdrink, mat och en riktig kanonkväll! Vädret var på vår sida och det gjorde ju inte kvällen sämre precis! Vi dansade i ladan hela kvällen och in på natten, lekte lekar ute i gräset och hade så roligt! 

RSS 2.0