BREYTON - SEASON 1 & 2

 
"You are not alone, you have me no matter what"

TYRONE WELLS - TIME OF OUR LIVES

 
Det finns så himla många underbara låtar och här är en!

31:e maj 2013

Haft en bra dag i skolan och otroligt varmt är det idag. Tur det för imon är det ju juni. Sjukt vad tiden går snabbt! Vi är ute i solen så fort vi får tillfälle, alltså mellan lektionerna, haha. Tyvärr så är man ju inte hemma förens 4 och då är det ingen mening att sola så jag får hoppas att det blir fint imon med så jag kan göra det!
 
Stack ut på en lång powerwalk när jag kom hem och ja det var varmt, men skönt ändå! Plus styrkeövningar efteråt. Ikväll blir det tacos här hemma och det ska bli så gott. Ha en fin fredagskväll!
tar typ inga bilder i skolan längre men här är jag och mina tjejor idag! + Elaine som fattas på bilderna

JUSTIN AND MILEY

 

30:e maj 2013

Idag är det sånt himla fint väder så shortsen fick åka på! Känns toppen, för nu får det vara slut på kalla dagar. Har haft en bra dag, älskar torsdagar! Bästa dagen i skolan på hela veckan. Slutar ju kvart i 2 med! Ska nog gå ut i solen lite och när mamma kommer hem så ska vi ut på en långrunda!
myste lite med fina Dexter i helgen

29: maj 2013

Slutade tidigare från skolan idag för att jag och mamma skulle hämta Ellie på dagis och sen passa henne. Vi har haft det så himla mysigt. Varit ute och lekt och busat en massa. Min fina lilla tjej, hon är alltid så glad! Nu sover hon så nu får jag och mamma vara själva tills syrran kommer hem från jobbet. Hoppas ni har det lika bra som jag, vi hörs!


WHY WE LOVE - ONE TREE HILL (part 2)

In your life you're going to go to some great places, and you're going to do some wonderful things. But no matter where you go or who you become, this place will always be with you. There is only one Tree Hill. And it's your home. ♥
 
 

28:e 2013

Stack ut för att springa en lång runda direkt när jag kom hem, mycket bättre att göra det med en gång för då kan jag koppla av och göra allt annat efteråt. Nu har jag duschat och hoppat i min mysiga plysch dress. Ska nog dra några avsnitt av the o.c nu. Imon ska jag och mamma hämta Ellie på dagis och passa henne. Ska bli så himla mysigt! 
jag i söndags

HIS PERFECT SMILE

Large
Large

27:e maj 2013

Har haft en jätte bra helg med min fantastiska familj. Är så glad att jag har er. ♥
 
Idag var det skola igen men den har varit väldigt chill. Dansade bugg på idrotten, var på ungdomsmottagningen med klassen på no:n, sen fick jag och Isabellé sluta en halvtimme tidigare från spanskan för att vi jobbade så bra. Men det är lika skönt att komma hem för det. Dags för lite mat och sen blir det träning! Hääärligt!
mina finaste igår

LOVE INKS - SKELETON KEY

Sophia Bush tipsade om denna låten och den är verkligen bra!

MORS DAG

Idag är det ju mors dag, så grattis världens finaste mamma. Du är bäst och jag är så glad att jag har dig. ♥
 
Det blev frukost på sängen idag och det är alltid lika mysigt. Efteråt gick jag och mamma ut på en lång powerwalk i regnet och jag har även hunnit med styrketräning. Känns bra! Om ett litet tag ska vi köra till mormor och morfar. Mormor fyllde år i fredags så idag blir det kalas.
mami och jag i Stockholm

25:e maj 2013

Haft den mysigaste dagen med bästa linus och milo. Vi har tittat på bio, sett världens största och minsta häst, varit i lekparken, gått en runda ute i skogen, busat och myst. Dom åkte precis hem och nu ska jag mysa ner
mig i soffan framför One Tree Hill. Imon ska vi till mormor och morfar på kalas! Men vi hörs innan jag åker.

24:e maj 2013

Mina fina brorsbarn har varit här idag och stannar tills imorgon. Vi har varit ute en runda i skogen på en promenad, sprungit runt i trädgården, busat, lekt och haft det lika bra som vi alltid har.
 
Jag har läst för dom och nu sover dom så gott, så himla mysigt. Finns inte ord för hur mycket jag älskar mina små killar. Imon blir det full rulle igen och det ser jag fram emot. Dom gör mig alltid så glad, mina solstrålar. ♥

MEREDITH GREY

We do our very best, but sometimes it’s just not good enough. - Meredith Grey
Tumblr_lhah8pba8s1qeduawo1_500_largeTumblr_m4h6w10n4d1rr6w77o1_500_large

23:e maj 2013

Trots att det var ganska kallt innan idag så har solen kommit fram nu och jag satt ute en liten stund. Fattar inte varför det inte kan vara varmt hela tiden och då menar jag riktigt varmt. Så fort man tror att det har blivit sommar och tagit fram alla sommarkläder så blir det kallt igen. Men det ändras nog snart, vi bor ju i Sverige... Ska ut på en ordentlig runda med mamma lite senare så det ska bli skönt! Drar nog något avsnitt av o.c ikväll med.
LargeLarge
 

22:e maj 2013

Har även idag jobbat med revyn i skolan och tränat på att spela upp den och massa annat. Långa dagar men vi slutar tidigt på fredag iallafall!  
 
Har varit ute och sprungit en lång runda och även styrketränat efteråt och nu väntar jag på att grey's anatomy ska börja. Haha, det är det bästa med onsdagarna! 
två bilder på mig för någon vecka sen

BLOMKRANS

Vackra Kenza i sin blomkrans
 
Jag vill verkligen ha en fin blomkrans! Det är så fint att ha i håret nu till våren och sommaren. Det piffar verkligen upp håret. Var inne på glitter men där var dom slutsålda så det är bara att vänta eller se om det finns i fler butiker.

21:e maj 2013

Haft en bra dag i skolan med mycket skratt. Det är hur kul som helst att planera revyn! Vi körde igenom den idag och det ser riktigt bra ut, det är såklart mycket kvar men vi har kommit en bra bit på vägen. 
 
Efter skolan hämtade mamma upp mig och så åkte vi till Jenny (min brors tjej) ,Jason, Linus och Milo. Vi har varit där några timmar ikväll och haft det jätte mysigt. Hoppas ni med har haft det lika bra.
med min ena guldklimp till brorsbarn ♥

MY ANGEL

Large
LargeLarge
You are my angel ♥
 

20:e maj 2013

Denna veckan har vi elevens val i skolan och då får vi välja mellan lite olika saker att göra. Jag valde revyn så då är vi ett gäng som håller på att planera och det är skit kul! Tror revyn kan bli riktigt bra! Vi kom ändå igång idag och fick en hel del gjort. 
 
Vi slutade vid 2 idag och det får vi göra på fredag också. Om ett tag ska jag ut med mami på en powerwalk! Var ute både och sprang igår och styrketränade, sen körde jag bil med pappa en runda i byn på kvällen. Så det känns ganska bra! 
Såhär ser jag ut idag! min gamla men söta jeanstopp från gina tricot

BLOC PARTY - BLUE LIGHT

Sååååå bra. ♥

Over the hills and far away

Tumblr_mi4ivzgs7p1roqi9so1_500_large
Tumblr_lihlboxkyd1qhnfz0o1_500_largeTumblr_lqe9305abc1qcryk0o1_500_large
- Peyton Sawyer, season 3

VANESSA HUDGENS

 "Everybody is different. I just know that i follow my heart and follow my drams. I enjoy life. I do my thing." - VH
Jag har alltid tyckt att Vanessa Hudgens är så galet snygg. Älskar hennes långa,mörka fina hår. Dröm utseéndet! Haha, när jag var mindre och tittade på high school musical var hon alltid min favorit. Men fan alltså, varför ska alla skådespelare vara så satans snygga!?

19:e maj 2013

Vi hade det himla trevligt igår på kalset för min finaste storasyster. ♥ Eftersom det var så fint väder så satt vi ute och åt god mat och fika. Umgicks och hade det bra. Sen åkte jag till mina tjejer och spenderade lördags kvällen med dom. Vi pratade i massor, tittade på eurovision, hade lite övernergi och hoppade runt, men dom filmerna behåller vi för oss själva, haha. Hoppas ni också har haft en fin helg.

Min skolavslutningsklänning

Beställde denna klänningen igår som jag hade tänkt att ha på skolavslutningen. Tyckte den var så himla söt! Ganska enkel men jag tycker verkligen om den. Hoppas att den sitter som jag vill nu bara. Från bubbleroom.com!
 

18:e maj 2013

Var ute och sprang idag på morgonen runt halv 10 och herregud vad varmt det var! Så la mig på altanen direkt när jag kom hem igen, alltid skönt att ligga ute ett par timmar i solen. Har duschat, sminkat mig och valt vad jag ska ha på mig. Så om någon timme ska vi åka till min syster och fira henne. Sover hos alice med sara ikväll så vi hörs imon igen. Idag blir det en bra dag!

LEYTON LOVE

"I may have to get you out of here, okay? But nothing will happen to you. I promise
Leyton, 3x16 ♥
 
 
 

Härliga fredagskväll!

Vädret idag har ju varit det bästa på detta året. Helt sjukt vad fint! Vi har varit på kalas nu ikväll för min farbror och jag har sprungit runt barbent och i klänning tills nu. Det har inte varit ett dugg kallt. Det kallar jag sommar! Vi har grillat och suttit ute från klockan 5 tills nu.
hade på mig min gamla men väldigt fina klänning från h&m 

THE O.C

Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför the o.c! Är några avsnitt in på säsong 3. Har tittat på tv något avsnitt då och då och tyckt att denna serien är bra, men har aldrig följt den. Jag älskar serier och det är bland det bästa jag vet att krypa ner i soffan efter en lång dag och bara koppla bort allt.
Tumblr_li2xeydpmy1qgpmcbo1_500_large
Tumblr_lknv4qxyda1qeegeyo1_500_large
Ryan & Marissa ♥

Sista nationella avklarat

Idag hade vi vårat sista nationella prov och det känns så skönt att det över nu. Har legat ute och solat i ett par timmar, varit ute och sprungit en lång runda, styrketränat och nu har vi precis ätit. Mammas hemmagjorda hamburgare är helt oslagbara. Så gott! Särskilt när det är såhär varmt ute. 
 
Imon är det kalas för min farbror och på lördag för min syster. Sen ska jag ha en myskväll med alice och sara. Längesen nu så det kan behövas med mina finaste. ♥ 
bjuder på en bild från tidigare i veckan

HILARIE BURTON AT GREY'S ANATOMY

 Åh, bästa, bästa! Hilarie Burton aka Peyton Sawyer i One Tree Hill. Hon var med i kvällens avsnitt av Grey's Anatomy. Saknade henne så mycket i dom tre sista säsongerna av OTH. Så kul att se henne på tv igen!
 
Och hon är så Peyton säsong 3 här! 

HALEY & JULIAN


9x04 - Don’t You Want to Share the Guilt
Jag älskar denna scenen med Haley och Julian från säsong 9. Älskar tillbakablickarna med som visas i videon. 
 
Haley är så otroligt stark och världens finaste person, finns alltid där för alla, har så goda råd och är den personen som alla behöver i sitt liv. Det är väl därför hon är min absoluta favorit i serien, hon är helt enkelt bäst.

15:e maj 2013

Skolan har rullat på trots att det är onsdag. Dagarna känns alltid mycket längre på onsdagarna, men jag har ingen aning om varför. Haha. Bara mycket och jobbiga lektioner antar jag. La mig i stolstolen direkt när jag kom hem, det har varit sånt härligt väder idag ju! 
jag och min älskade Elaine idag ♥

KATE VOEGELE - INSTAGRAM

Kate Voegele eller känd som Mia Catalono som hon spelar i One Tree Hill. Hon är otroligt fin och jag bara älskar hennes stil och bilderna som hon lägger upp på sin instagram. OTH har ju sån fantastiskt bra musik och hennes röst och låtar är självklart inget undantag. 

14:e maj 2013

Har haft en bra dag i skolan och ikväll blir det ett zumba pass. Ska bli skit kul såklart! Ska gå ner och äta nu och fixa lite annat innan vi åker. Ha det bäst ni också!
två bilder sen helgen där ni ser lite av min fina långklänning
 

GRATTIS ÄLSKADE STORASYSTER

Idag är det min underbara systers födelsedag och jag hoppas du får den bästa dagen. Massa kärlek till dig! ♥
Vi ses på lördag när du ska bli firad!
 

PATTIE - OLLG

Large
Hur fint är inte det här? Justin överraskade sin mamma och gjorde henne till one less lonely girl igår. Åh jag dör lite att det finns såna här killar. Han är heeeeeelt underbar. ♥

Love my jacket

Här får ni tre lite ordentliga bilder med jackan på. Tycker den är skit snygg! Tycker verkligen om skinn detaljer.

13:e maj 2013

Haft en helt okej dag i skolan, det är inte mycket kvar nu det är bara denna veckan och en till som är "riktiga" veckor. Så det känns jäkligt skönt! Jag längtar till sommarlovet otroligt mycket. 
 
I vilket fall så är jag hemma nu och ska strax ge mig ut på en springrunda. Sen måste jag kika runt lite till på skolavslutningsklänningar, måste beställa hem en ganska snart. Ha det bäst fina ni!
jag igår

TO SWEET AVALANNA

Large
LargeTumblr_m61dftolez1qfkei4o6_r2_250_large
-Justin Bieber-
Världens finaste människa ♥

12:e maj 2013

Hann med en lång springrunda på morgonen och runt tre åkte vi till brorsan för att fira honom. Vi har haft det så himla bra! Vi satt ute i trädgården och fikade så vädret var inget att klaga på. Bjuder på några bilder på världens finaste syskonbarn här under. Dom är ganska omöjliga att få bra bilder på nu för tiden. Dom sitter eller står aldrig still, haha. 

UNCLE KRACKER - SMILE


GRATTIS ÄLSKADE STOREBROR

Världens finaste storebror fyller år idag! ♥ 
 
Så vi ska såklart fira honom! Fast det blir i eftermiddag. Äta tårta, umgås och ha det bra. Vädret är ju ganska fint idag så det är ju toppen. Ha det bäst ni med!

When It Isn't Like It Should Be

Tumblr_m10qq75vyu1qa9jwno1_500_large
Tumblr_m8gl6xiphn1rwmzpzo1_500_large
Tumblr_mhryj8v2yb1rwepbqo1_500_large
Quotes season 3

11:e maj 2013

Var nyss ute och tog lite bilder vid den vita väggen. Haha, kändes lite tomt utan sara brevid. Vi tar ju dom mesta bilderna där. Iallafall så är det så jäkla skönt med långhelg! Man behöver vara ledig lite längre ibland för att orka med skolan. 
 
Jag och mamma var ute på en långrunda på 8 km imorse och efter det gjorde jag mina styrkeövningar som jag alltid kör.
Nu ska jag försvinna in i min favorit värld ett tag. Dags för ett avsnitt av One Tree Hill!
 

Inköpt!

Den svarta långklänningen är från Lindex och den gråa långklänningen och jackan/luvtröjan är från vero moda.
Det var det jag hittade idag plus en strandhatt. Jätte nöjd med allt!

Shoppat lite!

Har haft den mysigaste dagen på stan med bästa mamma. ♥ Vi hittade lite var och det fanns mycket fint. Vädret har varit härligt idag och nu ikväll har det blivit ännu finare. Vi ska äta tacos snart och mysa. Åh, vad jag älskar det här! Det känns verkligen att det börjar bli sommar nu.

Härlig kväll!

Haft en himla mysig kväll med brorsan, jenny, linus och milo. Jag och killarna har busat för fullt precis som vanligt, sprungit runt och lekt! 
 
Imon ska jag och mamma åka in till stan. Kände att det var länge sen nu, Stockholm senast. Så jag är sugen på lite nytt! Haha. Det kommer bli jätte mysigt iallafall. 
 

9:e maj 2013

Alice och Sara har varit här sen morgonen och vi har legat ute på altanen hela tiden. Ätit bullar, vår tradition, haha. Pratat om allt och haft det lika bra som vi alltid har! Var duktig imorse innan dom kom och var både ute och sprang och styrketränade efteråt. I vilket fall så kommer strax min bror, jenny och killarna hit. Så vi hörs ikväll igen!

Little Belieber Things

 ♥
Tumblr_mipaknailt1s3bolmo1_500_large
Tumblr_mipafccypb1s3bolmo1_500_large
Large
Tumblr_mipam6xfbj1s3bolmo1_500_large
Tumblr_mjkfdayq531s3bolmo1_500_large
Tumblr_lz5uoo04mo1r8mma2o1_500_large
Tumblr_mk0m9bbvw41s3bolmo1_500_large
Tumblr_mjq2f9h5qh1s3bolmo1_500_large
580661_462354807151298_1057824642_n_largeBhbu_4gceaakwz1_large

8:e maj 2013

Idag efter skolan åkte jag in till stan för information om hotell&turism linjen som jag ska gå på gymnasiet. Vi blev inte alls många, men vi åt och sen fick vi se hur det såg ut på hotellet. Där dom lagade mat, endel hotellrum och massa annat. Det var intressant och känns skönt att veta vad man kan jobba som sen och allt sånt.
 
Hoppas verkligen att det blir en bra klass och att jag får 3 lika underbara år på gymnasiet som jag har haft på högstadiet.
Jag har liksom aldrig mått så bra som jag har gjort på högstadiet. Vår klass är som en familj och jag älskar den så mycket. Jag vill sluta men ändå inte...♥
haha, jag och mina bilder från bilen. Kört flera mil idag både till stan och hem! Såååå kul!

THE GO TEAM - HUDDLE FORMATION

Åh, jag älskar verkligen denna låten. Blir så glad av den!

7:e maj 2013

Fan vilket underbart väder! Vi har suttit ute och solat mellan alla lektioner och då vet man att det verkligen är vår. Nu när det är så härligt väder så känns inte skolan lika jobbig! Lite senare ska jag och mamma ut på en ordentlig powerwalk! 
jag och alisa idag ♥

All Tomorrow's Parties

Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes, a moment stuns us as it happens. And we know that this instant is more than a fleeting image. We know that this moment, every part of it,
will live on forever. - Lucas Scott

6:e maj 2013

Hemma från en ganska bra dag, vi hade muntligt i spanska och det var skit svårt. Men vi går ialalfall bara tre dagar denna veckan så det är inte så farligt. Det ska verkligen bli skönt med en lång helg. Om en stund ska jag hoppa i löparskorna och sticka ut och träna! Sen får jag se. Ha det så bra ni också. ♥
Tumblr_mho22shmxd1qgqpw3o1_500_large

FOR MY - BELIEBERS

Large
 
 
 
 
 
 
 

5:e maj 2013

Har haft den finaste dagen med mina syskon med familjer. ♥ Vädret kan man inte heller klaga på förutom att det blåser lite. Vi har haft det lika mysigt som alltid! Ätit god mat, blåbärspaj, umgåtts och varit ute i solen. Nu ska jag och mamma ta på oss träningskläderna och sticka ut på en långrunda. Kan inte bli mycket bättre!
en bild från idag på mina tre guldklimpar

I'm sure I'll be fine.

One Tree Hill 3x12 I’ve Got Dreams To RememberOne Tree Hill 3x12 I’ve Got Dreams To Remember 
- Brooke Davis season 3

4:e maj 2013

Det är ju helt sjukt vad varmt det är idag! Hade tappat hoppet om att det skulle bli en varm vår, men så kom den! Har solat flera timmar, men sen gav jag och mamma ut oss på en lång powerwalk och efter det styrketränade jag. Så det känns grymt! Ska gå ut på altanen en stund till, hoppas ni har det bra!
jag innan träning

10 FAKTA OM MIG

1. Träning och One Tree Hill är min räddning
2. Jag har dansat sen jag var liten
3. Jag stressar lätt upp mig för småsaker
4. Jag tänker alldeles för mycket på allt, ibland
5. Jag har alltid tyckt om att göra mig fin, klä upp mig osv
6. Jag blir aldrig helt nöjd, jag tänker alltid att jag kunde gjort bättre
7. Jag älskar att åka bil när det är mörkt ute
8.  Justin Biebers konsert var den bästa kvällen i hela mitt liv
9. Mitt drömjobb är att jobba som reseledare utomlands
10. Jag önskar varje dag att jag bodde vid havet

L O V E

Nothing is more important than our friendship ♥
 

Little Reasons To Smile

Little Reason to Smile: watching one tree hill
Mjr405_large603149_288807681246516_184775944_n_largeTumblr_mgzfxx5nwp1r5f0jbo1_500_large
Tumblr_mizt7qbrvd1r5f0jbo1_500_largeTumblr_midkgziehd1r5f0jbo1_500_largeLarge
 Tumblr_mk7wgbgump1s7g09co1_500_largeTumblr_mk3uc0htnl1s7g09co1_500_large

Underbara vår!

Det är så underbart att komma hem nu när man kan lägga sig ute i solstolen! Jag blir så mycket gladare när det är varmt. Har haft en jätte bra fredag i skolan och ikväll ska vi grilla och ha det mysigt. Ha det bäst! ♥

PHOSPHORESCENT- SONG FOR ZULA

Såg låten på Bethany Joy Lenz blogg och den är verkligen fin! Älskar melodin speciellt. 
 
Under videon får ni en bild på Bethany när hon uppträder bara för att hon är bäst. ♥

2:a maj 2013

Kom hem tidigt idag och sen dess har jag legat på altanen ute i solen. Så jäkla härligt! Annars så har jag haft en bra dag även i skolan. Vi har inte gjort så mycket på lektionerna så det var skönt. Blir glad när jag tänker på att det snart är helg med. Ska iallafall sticka ut på en ordentlig långrunda om en stund. Ha det så bra ni med  kram!

Träffade på - Moa Lignell

"Är inte det där Moa Lignell"? "Jo *börjar springa efter henne*

Soliga dag!

 Helt underbart väder idag! Har varit ute i stort sett hela tiden, började med en lång springrunda imorse plus styrkeövningar efteråt. Legat och solat och lyssnat på justin. Har även hjälp pappa och nu är är jag inte ett dugg taggad till skola imorgon. Gillar bättre när vi är lediga på en fredag för då har man hela helgen framför sig, men det har varit skönt att slippa skolan i vilket fall! 

BAKSMÄLLAN DEL 3

Såg att det kommer en baksmällan del 3 i slutet på maj och jag ska självklart gå och se den. Jag har aldrig skrattat så mycket åt en film som både ettan och tvåan. Det är något sjukt vad bra dom är! I ettan var det en tiger i badrummet, tvåan hade dom en apa med sig och nu en giraff på flaket. Gud, kan inte vänta! Haha. 

Valborg

Hade en bra valborg igår med fina vänner. Träffade folk som jag inte pratat med på hur länge som helst. Så det var kul! Vaknade som vanligt ganska tidigt, ska strax sticka ut i det fina vädret och träna! Hörs lite senare igen, kram!
tre bilder från igår

RSS 2.0