NOW IT'S TIME TO RELAX

Denna tisdagen har jag tillbringat hemma med mamma. Så skönt att jag är helt klar med allt i skolan, inget mer plugg. Det har varit mycket en lång period så jag behöver verkligen koppla av nu. Har till tisdag på mig sedan blir det studentvecka och fullt upp. Sååå roligt ska det bli! Idag har jag hunnit med lite av varje - sprungit, tränat på gymmet, lagat middag, rensat garderoben bland annat. Till kvällsfikat gjorde jag rabarberscones. Rabarber är verkligen en ny favorit hos mig, det är så gott till mycket! För något år sedan gillade jag inte alls rabarber, tänk vad man kan ändra sig.
Förra veckan när vi strosade runt på Kalmars gator i det fina vädret

A PRETTY GREAT MONDAY

Idag var jag en liten runda i skolan för betygssamtal och sedan redovisade jag min talanalys i svenska och höjde mitt B till ett A. Kändes så bra! När jag kom solade jag och det var riktigt skönt för det blåste endel, så jag slapp svettas ihjäl. I eftermiddags körde jag till min storasyster. Alva hade sommaravslutning på sitt dagis så vi var där för sång och picknick. Senare gick jag och Jennie ner till stan för att äta våra favoritburgare. Vi satt ute i solen och njöt. Härlig kvalitetstid! ♥

RICOTTAPANNKAKOR

Ingen har väl glömt bort att det är morsdag idag? Självklart har jag firat min fantastiska mamma! Jag älskar alla högtider/traditioner och firar allt som går att fira. Tycker dock vi är väldigt dåliga på att fira i Sverige. Till frukost bjöd jag på ricottapannkakor med färska bär och lönnsirap och sedan fick hon även en present. 
 
Grattis på morsdag älskade mamma! Jag är så tacksam över att du är min mamma för utan dig hade jag inte stått här idag. Du har gett mig allt från dag ett. Du har visat mig vad kärlek och trygghet är! ♥

FAMILYDAYS

Igår firade vi mormor som fyllde år tidigare i veckan. En härlig dag med familjen/släkten. Vi har haft killarna hos oss sedan igår. Solen har varit framme hela dagen så vi har såklart varit utomhus. Det blev en runda till sjön där dem badade och därefter var vi på lekparken. Spelat kubb har vi också hunnit med och en hel del annat. Vi brukar alltid hitta på roliga saker att göra när dem är här! Hoppas er helg har varit bra ♥

SOON

Idag har jag jobbat hela dagen. Det har gått toppen och jag trivs verkligen där! Nu har vi precis ätit middag och jag tänkte kolla på Grey's Anatomy. Lugn fredag! Det slog mig idag att studenten verkligen är här nu. Det är bara två veckor kvar, helt galet! Tänker på det hela tiden, men det har ändå känts ganska långt bort. Måste kolla upp så jag har planerat klart allt. Stor vecka, så vill verkligen att allt ska bli bra!
Åh vad jag vill besöka Italien! Det verkar vara ett land precis i min smak.

Vägga

Igår efter jobbet körde jag och Josefine till Karlshamn. Vi var sugna på att inviga Vägga för detta året. Som ni vet älskar jag fisk och deras restaurang är så bra! Plus att den ligger så fint vid havet! När vi var klara strosade vi på stan en stund innan vi körde hemåt. Härlig onsdagstripp med min fina vän. Ibland behövs det inte mycket för att lyxa till vardagen!

ENJOY THE SUN

Kurserna börjar bli klara i skolan en efter en så jag har varit ledig idag. Vad passar bättre när solen har skinit hela dagen! Startade dagen med frukost ute på altanen med mamma. En stund senare gav jag mig ut på en springtur i skogen och sedan har jag legat i solstolen och njutit. I eftermiddags var jag på ett efterlängtat cxpass. Som alla onsdagar är jag ledig från skolan imorgon, men jag ska upp tidigt och jobba istället. Sedan blir det en roadtrip med Josefine. Kommer bli en bra dag!
Vackra, rosa blommer i vår trädgård

En tripp till Kalmar

Jag hade en tid bokad för min bil i Kalmar för servicekoll så jag tog med mig mamma och körde dit. Vädret var perfekt så vi njöt av det och strosade runt på gatorna och shoppade. Det blev varsin högrevsburgare till lunch på en uteservering. Det var uteserveringar på alla restauranger i stan, hur bra!? Jag har haft en jättefin dag med bästa mamma. Hoppas er måndag också har varit bra ♥

22:e maj 2016

Det har varit varmt idag så jag har varit ute största delen av dagen. Tränat, solat och såklart ätit ute. Tycker verkligen om att äta ute på altnen. Det är sommarkänslor! Gäller att ta vara på de få soltimmar vi har i Sverige. Ikväll körde jag in till byn för att träffa mina tjejer - Isabelle, Tracey, Elaine och Alisa. Hela gänget samlade! Det blir alltid mycket skratt när vi ses, precis som på högstadiet. Åh vilka roliga år vi hade tillsammans där!

Fredagsmys med mina hjärtan

 Hämtade två glada tjejer på dagis igår! Vi var ute i två timmar för det var så skönt ute. Vi gick först till lekparken och sedan var vi ute i trädgården och hoppade studsmatta, gungade, lekte i sandlådan och lekte kurragömma. Aldrig en tråkig stund! Sedan åt vi middag och myste tills jag körde hem på kvällen. Uppskattar verkligen all tid med mina syskonbarn. ♥

SOL & TRÄNING

Nyss hemkommen från ett bodypump pass, eller ja för halvtimme sedan. Det gick riktigt bra och jag hade lika roligt som alltid! Nu tänkte jag göra mitt kvällsmål och äta det framför Glamorama. Sista skoldagen innan helg imorgon och då blir ännu ett prov avklarat. Efteråt ska jag hämta mina systerdöttrar på dagis och passa dem. Ska bli härligt med tjejmys! Förresten vilket härligt väder det har varit idag. Blev chockad när jag gick ut imorse för jag trodde inte det skulle bli varmt. Älskar att sitta ute i solen och njuta. Det känns verkligen att det är bra för själen!

Vikarieanställning

Nu har lilla jag fått jobb! En vikarieanställning till hösten på förskolan jag har jobbat på nu i vår. Känns jätteroligt och så skönt att veta att jag inte är arbetslös efter studenten. Jag ska vara där detta året ut, sedan får vi se om det blir längre eller vart jag tar vägen. Var iväg på ett möte nu i eftermiddag och fick information om allt. Det är verkligen nära nu, studenten och framtiden. Så mycket tankar som snurrar och det kommer väl aldrig sluta. Ser fram emot vad som kommer näst!

17:e maj 2016

Idag körde jag till skolan som vanligt och trodde vi hade lektion, men hade missat att kursen var avslutad och att vi är lediga på tisdagar nu. Behövde dock min dator i skåpet för att plugga hemma så helt i onödan körde jag inte. Nu har jag pluggat och är helt slut i huvudet , som vanligt. Tränade innan jag satte igång vilket var så härligt! Nu tänkte jag titta på senaste avsnittet av Chicago Fire.
En bild från Brooklyn på studentfesten. Mitt hår ser oranget ut av någon anledning, men jag får väl bjuda på det!

Testat balfrisyr

 Idag blev det en kortis i skolan för film och betygssamtal. Jag körde till stan efteråt för att vara modell åt Sara. Hon praktiserar nu så vi passade på att testa balfisyr på mig. Så kul att göra det på salong! Jag blev jättenöjd! Det blir så fint med flätor och uppsättning nu när jag är ljusare i håret. Det var dessutom skönt att få prata med Sara för vi har inte setts på ett tag. När jag var klar körde jag till min farbror på kalas där min farfar, faster, kusiner och alla var. Hoppas er måndag också har varit bra ♥

BEACHIN'


FÖDELSEDAGSFIRANDE FÖR MINA SYSKON

Min storebror fyllde år i torsdags och min syster igår så vi firade dem igår. Solen var framme hela dagen och vi var ute till kvällen, helt underbart!  Vi åt middag och fikade ute på altanen, lekte med barnen i trädgården och umgicks.
 
Idag är vädret inte riktigt lika härligt, regn och ruggigt ute. Hann med min springtur innan regnet så det var tur! Lagade en tacogratäng till middag som vi åt för en stund sedan. Nu tänkte jag städa övervåningen, dags för det känner jag! 

WORK HARD

Nu är torsdagen i skolan och sista nationella NÅGONSIN avklarat! Det känns verkligen helt underbart! Efter körde jag hem och pluggade och åt middag. Ikväll var jag på bodypump och svettades. Älskar instruktören, blir så peppad av henne! Nu har jag ätit kvällsmål samtidigt som jag tittat på Glamourama. Älskar Molly och Dasha så var såklart tvungen att titta. Nu ska jag plugga vidare innan det är läggdags. Ska upp innan sex imorgon för att jobba. 

MOTHER AND DAUGHTER


LONDON - PART FIVE

Sista kvällen åkte vi upp i Heron Tower. Att avsluta vår sista kväll i London med att titta på den här utsikten var helt fantastiskt! Fick nästan nypa mig i armen för att förstå att jag inte drömde. Så magiskt var det!
 
Om ni har chansen måste ni åka upp i detta tornet! Det var faktiskt gratis, dock var priset på drinken inte lika rolig, haha. Men så värt det för utsikten!

You Shine

Det känns länge sedan jag hade en ledig onsdag så det var extra skönt att vara ledig idag! Efter en springtur och styrketräning gjorde jag mig i ordning och hämtade upp Elaine. Vi tog en tur in till stan för att shoppa. Solen sken så det var extra härligt att strosa runt på gatorna. Vi tog varsin spenat och fetaostpaj till lunch som vi åt på uteserveringen. Vilken bra dag med min fina vän ♥

Första turen till havet

Ni ser ju själva vilken härlig dag jag och mamma har haft! Jag var i skolan en kortis för ett prov och en uppgift sedan körde jag hem igen. Tog en springtur och därefter tog mamma och jag vårt pick och pack och körde till havet. Vad passade bättre än en dag som denna? Vi låg helt själva på klipporna och njöt av solen. Efter några timmar där körde vi till Mandeltårtan och åt italiensk glass i. Ett måste en varm sommardag enligt mig! 

Dansuppvisning för de små

Igår tittade jag på mina systerdöttrars dans/redskapsuppvisning. Så roligt att se och dem var så duktiga! Efteråt följde jag med dem hem. Vi var ute i det härliga vädret och njöt! I skolan idag har jag bockat av två muntliga nationella i engelska och svenska. Nu är det bara ett nationella kvar på torsdag sedan är det över. Så skönt! Nu ikväll har jag hämtat min balklänning som är uppsydd och klar. Den sitter helt perfekt, är så nöjd! Vi fick information om studentveckan idag så nu känner man verkligen att det snart är dags. Herregud, kan inte fatta det!

BOHEMIAN WHITE

Det är ju inte svårt att inspireras av Tash Oakley i alla fall. Ni bara måste följa hennes instagram, så fina bilder!

NIGHT OUT

Studentfesten igår var verkligen bra! Vi tjejer som var där ihop brukar inte umgås annars så det var roligt att göra det. Det var sol hela kvällen igår så vi satt ute på altanen innan vi åkte. Vi hade SÅ roligt under hela kvällen och dansade in i det sista. Brooklyn leverade än en gång! Många hade studentmössorna på sig, men jag vågade inte riskera att tappa min efter pengarna jag la på den, haha. Förhoppningsvis ska vi ha mösspåtagning nästa månad så då får jag inviga den. Det längtar jag efter!

FAMILYDAYS ARE EVERYTHING

Igår hade jag en sådan härlig ledig dag! Min syster och tjejerna kom till oss och även mina brorsbarn. Vi var ute hela dagen i solen, åt middag och fikade på altanen. Bara njöt av varandras sällskap och vädret. Det blir inte mycket bättre än så! Killarna sov här tills idag så det blev kvällsmys igår såklart. Idag har jag jobbat och nu har jag fixat mig för ikväll. Om en timme ska jag på förfest med ett stort tjejgäng innan studenfesten. Ska bli så roligt! 

STUDY, STUDY AND STUDY

Ännu en jobbdag idag! Slutade ett så det var skönt att få största delen av dagen ledig även om det är roligt att vara med barnen. Alltid skönt med ledighet ändå! Jag har pluggat så mycket så mitt huvud sprängs snart, för intensivt alltså. Har tränat och tittat på Grey's så jag har kopplat av på mina sätt också. Skönt! Imorgon är jag ledig från skolan och jobb vilket ska bli jätteskönt. Hoppas ni mår bra ♥

BEAUTIFUL AND ALL THAT


SUN, I LOVE YOU

Idag var jag i skolan en liten sväng för att göra nationellt prov i engelska och därefter körde jag till jobbet. Helt underbart att vara ute idag för det har varit såå varmt! Slutade klockan fem och direkt när jag kom hem satte jag igång med plugget. Har både prov, inlämningsuppgifter och ett tal till nationella i svenska att göra. Livet är rätt stressigt nu kan jag säga. Solen gör det lite lättare som tur är!

2:a maj 2016

Måndag och ny vecka! På engelskan gjorde vi gamla nationella prov för att förbereda oss inför riktiga nationella imorgon. Hade även mitt sista utvecklingssamtal för att checka av allt. På religionen började vi skriva en inlämning som handlar om "Min identitet" Sådana uppgifter tycker jag är roligas av alla! Sedan bockade jag av ett prov innan jag körde hem klockan ett.  Väl hemma tog jag mig en springtur i det härliga vårvädret. Finns det ens något bättre? Mår så bra av det! Plus ett styrkepass efter. Lagade en god middag till oss som vi åt i lusthuset när mamma och pappa kom hem. En bra måndag skulle jag säga!

LONDON - PART FOUR

Vår tredje dag i London började vi med att promenera genom Hyde Park till South Kensington
Det var väldigt fint på gatorna där!
Vi åt frukost på Le Pain
Beställde in varsin gröt och delade på en quinoa scone
Efteråt strosade vi runt i South Kensington. Vi gick så mycket under resan! Då får man se mycket och njuta av vädret så det är ju en win-win!
Som sagt så fina gator med fina byggnader!
Gick ett bra tag nere vid vattnet
Sedan hoppade vi på bussen...
och hoppade av någonstans? Hehe. Vi kikade i lite butiker i alla fall!
Stannade till på gräsplätten vid Big Ben
På kvällen åt vi middag på Piccolino som är en italiensk restaurang
 Vi beställde såklart pasta, med lax tog jag. Efteråt tog vi bussen till Liverpool street och åkte upp i Heron Tower och tog varsin drink. Magisk utsikt! Tyvärr fick jag inte ta bilder med systemkameran, men jag tog några med mobilen som jag ska visa er.

Härlig valborg

Hade ni en bra valborg igår? På förmiddgen var jag, mamma och pappa en vända på stan och sedan åt vi varsin grillad macka till lunch på mysiga mandeltårtan. Därefter körde vi till min syster. Vi gick ut i solen med tjejerna och lekte. Sedan på kvällen åt vi god middag och efterrätt och tittade på brasan. Härlig kväll på alla sätt! ♥

RSS 2.0