Min idol

 Bethany Joy Lenz är min idol och min dröm är att träffa henne i verkligheten en dag. Även om det i stort sett är omöjligt, i One Tree Hill är hon min favorit och där spelar hon Haley James Scott. Hon är ju inte bara en grym skådespelare utan hon sjunger och skriver låtar också. Hennes låtar är så otroligt bra och min favorit är feel this. Hörde den första gången i säsong 6 i One Tree Hill och sen dess har jag bara älskat den.

Nytt från ullared

Mamma kom hem med en hel del nytt från ullared igår. Här är några saker jag fick, nya nagellack och iphoneskal. Perfekt! Går typ aldrig med omålade naglar och kul att byta iphoneskal ibland, tröttnar lätt. Hehe!

31:e oktober 2012

Vi hade en riktigt bra kväll igår! Åt gott, tittade på två filmer, pratade och bara hade kul. Att bara vara räcker, det behövs inte så mycket för vi har det alltid roligt. ♥  Sara åkte precis hem, jag tänkte fixa naglarna för dom ser förjävliga ut och sen titta på en film till. Mamma kom hem från ullared igår så har några nya nagellack att välja bland. Hihi! Puss på er!
vi hoppade i one piecerna direkt igår, är det mykväll så är det!

Ny kofta

Denna mysiga koftan köpte jag i butiken jag praoade i, från vero moda. finns i flera färger, svart och grå vet jag. Sitter en svart päls på den med som ni ser, jätte mysig! Men om man vill går den att ta av. 

Myskväll med bästavän!

 Har varit ute på en springrunda! Var knappt utanför dörren igår och hade såklart ont i huvudet då. Usch! Så det var extra skönt att komma ut idag. Lite senare, eller om några timmar kommer sara hit. Vi ska ha myskväll! Äta gott, de vill säga...TACOS! Vi laddar väl upp med massa gott framför en film, och bara massa snack om allt. Älskade höstlov, vi borde få vara lediga mer...♥
Tänkte ni kunde få se några av dom riktiga bilderna på oss med! Så här har ni dom 

Måndag

Mitt rum behövde städas så det har jag gjort nu hela morgonen, känns rent och fint nu iallafall, och det är ju det som är meningen. Sitter fortfarande i pyjamas så ska hoppa in i duschen nu och fräscha till mig lite. Ha det fint!
två bilder på mig från igår

Fotodag med min favorit!

Dagen har spenderats med min fina bästavän! Vi har varit ute och fotat massor med nya bilder. Dom flesta blev riktigt bra! Så vi är mer än nöjda. Efteråt fikade vi chokladbollar och tittade på the last song. Perfekt start på höstlovet! Och snart börjar solsidan med, livet är rätt bra ibland! Ni kommer få se en hel del nya bilder framöver, här under får ni några.
en bästavän är allt man behöver, jag är bara lyckligt lottad som har två ♥

Höst

Har ätit frukost och försökt fixa lite med min fotoram, tänte att det är på tiden att sätta in bilder i den. Fick den i julklapp, så snart 1 år sen, haha.  Jag ska ut med bästa mamma strax på en runda och i eftermiddag kommer sara hit. Vi ska ta lite bilder ute och bara vara. Var längesen nu så har saknat min bästavän! 
fina, underbara höst ♥

Höstdag!

Började morgonen med en springtur! Och sen kom min bror och linus och milo till oss. Vi har både busat och myst. Varit ute i det fina höstvädret, ätit chokladbollar och massa annat. Känns underbart att det är höstlov nu också! Eftersom vi har praoat denna veckan så är jag ledig från skolan i 2 veckor.
mina guldklimpar idag ♥

Min andra halva

Jag har verkligen världens bästa och finaste bästavän. ♥ 
...dessa bilder under är egentligen dom riktiga bilderna, hahah!

Mysig vecka!

 Har ju inte varit hemma sen i söndags men nu är jag tillbaka här igen. Jag har iallafall haft en super mysig vecka hos min underbara syster, markus och ellie. Och praon i klädesbutiken har gått väldigt bra! Trivdes hur bra som helst och dom jag jobbade med var så härliga. Kunde inte haft det bättre, lätt bästa prao platsen jag varit på! Påväg hem släppte mamma av mig hos alice, träffar inte henne på ett tag så behövde träffa min bästis. ♥ Åt god mat, tittade på x-factor och bara va.
morgonmys med min lilla älskling

Dags för prao igen!

Varit ute på en löprunda i världens härligaste höstväder! Älskar hösten när det är varmt och såhär fint. Senare idag ska jag åka till min syster,markus och ellie. Ska vara hos dom i nästan en vecka för jag ska proa i en klädesbutik inne i stan från måndag till fredag. Ska bli jätte kul! Kanske bloggar något under veckan annars hörs vi på fredag kväll när jag kommer hem igen. Puss!
jennie och jag i somras ♥

Grymma dagar med vänner!

Igår var jag med mina tjejer efter skolan. Vi åt på pizzerian, badade i isabellés badtunna. Där satt vi i flera timmar och bara pratade om allt och åt massa gott. Underbart! Vi hittade på en massa kul, som vanligt när vi är! Haha. Cyklade runt på kvällen när det var mörkt och sådär. 
 
Idag har jag varit inne i stan hela dagen. Tittat på en gymnasieskola och det känns väldigt skönt att jag har bestämt mig för vilken linje och skola. Efteråt mötte jag upp alice och clara, sen gick vi på stan någon timme innan vi tittade på bio. Vi såg bitchkram, den var inte som man hade förväntat sig men den var bra iallafall. Haft två grymma dagar. Tack allihopa! ♥
lite bilder från igår på mig och tjejerna 

Live the life you want to live

Kom hem från träningen för en stund sen! Det jobbigaste passet vi haft på aerobicen. Men kul var det! Och fasen vad bra det känns nu! Man känner sig verkligen nöjd. Det känns också bra att jag inte har något som jag måste plugga till, vi har inte prov på flera veckor, eftersom vi har prao nästa vecka och veckan efter det lov. Det gör livet lite bättre, haha :)
5531866964_2cf37c7cbb_z_large

Dags för träning!

Var hemma tidigt idag! Och det var verkligen skönt. Strax ska jag åka in till byn och träna aerobic. Fredag imon då! Jag och tjejerna hade tänkt dra till balders, sen ville vi hellre vara hemma hos nån och sova över. Men nu är det ändrade planer och blir inget av det. Tråkigt! Så vi får ta det en annan dag snart. Har ju höstlov snart iallafall. Ha det bäst fina ni!

Godnatt på er!

Zumban gick jäte bra! Och det var skitkul som alltid! Grey's anatomy har ju uppehåll nu så det blev inget tittande på det ikväll. Tråkigt! Längtar tills nästa avsnitt ju. Imon åker jag hem tidigt för pappa kunde skjutsa in mig till aerobicen sen. Kommer bara hem 1 timme tidigare men det är bättre än inget. Nu ska jag fixa med lite annat. Godnattkram! ♥
 

Svart & Paljetter

Denna svarta stickade tröjan med paljetter på är även ett plagg som är nytt. Tycker den är enkel men ändå fin.
Och glittrar fint gör den också, haha. Köpt på vero moda. Hittar nästan alltid något fint i den butiken. 

Pluggar lite!

Hemma från en ganska bra skoldag ändå! Pluggar lite, samtidigt som jag sitter vid datorn. Alltid likadant! Haha, men kan det mesta. Ska ta det lugnt här hemma tills sju för då är det dags för zumba. Ska bli så kul att dansa till massa härliga låtar. Man får ju en sån kick och blir så glad! 
jag med tracey och alisa för ett litet tag sen, och isabellé tog bilden! 

16:e oktober 2012

Allt bra med er? Med mig är allt bra iallafall! Idag hade vi typ bara en lektion, för vi fick lyssna på massa information om gymnasiet. Vilka skolor det finns, linjer och vad man kan jobba som när man är klar med gymnasiet. Vi ska ju få prata enskilt och sånt med. Så det känns skönt! Även om jag tror att jag har bestämt mig helt. 
 
Nyss ätit och om en stund ska jag och mamma ut och på en långrunda. Men först ska jag försöka plugga lite, om det blir något gjort. Allt annat är ju så mycket roligare när man väl ska börja...

15:e oktober 2012

Måndagar är rätt bra ändå! Det är nog det bästa schemat i veckan faktiskt, men det är bra! Hade varit jobbigt att klara av resten av veckan annars. Det dåliga är att vi har en timmes håla, då hade vi lika gärna kunnat sluta 1 timme tidigare. Men jag och Isabellé underhåller oss rätt bra! Idag åt vi glass och bara hade kul! Min finaste vän. ♥
 
Gick ut direkt när jag kom hem för en powerwalk/springrunda. Och nu känns det toppen. Ska plugga lite för vi har idrotts-prov på torsdag. Sen ska jag titta på One Tree Hill. Extra mysigt att bädda ner sig i soffan nu när det är höst och tråkigt väder. Ha en fin kväll, puss!

Söndags firande!

Blev hämtad hos alice och sen åkte vi direkt till min faster för att fira henne. Jag och alice åt tacos, tittade på bring it on all or nothing och fikade. Mys med underbara bästis! ♥ 
 
Som man brukar göra på kalas så åt vi god mat och efterätt. Massa prat och hade det trevligt. Busade med mina söta kusinbarn också. iPhonen är populär hos alla ungar iallafall, lyssna på musik och annat. Haha! Två bilder från kalaset på mig och sötnosarna! 

Älskade ni!

Lite bilder på mig,ajla och alisa från i veckan när vi var. Har inte fått alla bilder för det har krabbat en massa, men det kommer kanske fler om ett tag isåfall. Puss på er!
tack för att ni finns ♥

Some pictures!

Har gjort mig i ordning och ska gå upp till alice nu. Ska bli kul och träffas igen! Senare idag ska vi åka till min faster. Hon fyllde år i veckan så vi ska fira henne idag. Grattis igen bästa faster! ♥  
Ni får några "just girly things" bilder här under och ett tidinställt inlägg kommer upp under dagen. Puss!

En dag hos mina favoriter!

Idag har vi varit hos min bror och brorsbarn den största delen av dagen. Så himla mysigt! ♥ Det har ju regnat nästan hela dagen, men jag gick ut en runda och med killarna och då spelade vi lite fotboll och busade.
När vi kom hem gick jag och mamma ut på en lång powerwalk och nu ska vi ha tacosmys framför tven. 
Mina fina älsklingar idag. ♥

Kalas igår!

Igårkväll firade vi Markus! Min systers kille då. Åt massa gott och hade det väldigt mysigt! Goasade med min lilla älskling till systerdotter. Hon är så himla söt nu när hon har lärt sig att säga mitt namn, "ea" Haha. ♥
Markus/Födelsedagsbarnet, haha :)
jennie får en puss av ellie!
 

Varit med dom bästa!

Sista delen av matteprovet är gjort nu och imon är det fredag igen. Känns mer än bra! 
Som jag brukar på torsdagar var jag med alisa och ajla. Vi tog fina höstbilder ute som ni ska få se en annan dag. Måste ta riktiga bilder med systemkameran någon dag, det blir ju aldrig av. Lite tråkigt! Men vid 5 gick vi på aerobic iallafall. Ska äta och slappa på soffan resten av kvällen.
har bara en bild så ni får se denna sålänge ♥

Gavin DeGraw - Not Over You

Gavin DeGraw är verkligen en bra artist! Och hans låt not over you är så himla bra. Det ska va One Tree Hill sångare alltså, så många bra artister i den underbara serien. ♥
Gavin Degraw Singer Gavin DeGraw performs at the MDA Show of Strength held at CBS Television City on August 9, 2012 in Los Angeles, California. The show airs on Sunday, September 2, 2012 at 8PM ET/PT, 7PM CT/MT

Snart dags för zumba!

Vi har sålt new body en sista gång till vår klassresa. Så nu har jag packat ner allas paket i kassar. Skönt att ha det klart! Hoppas på att vi kommer utomlands som vi vill, det ska gå! 
 
Vid sju är det dags för ett roligt zumba pass som vanligt på onsdagar och vid nio är det bästa Grey's på tv. Imon är jag med alisa och ajla innan aerobicen. Ska bli kul! 
jag i lördags innan morfars kalas

THAT ONE TREE HILL MOMENT

Tumblr_m31x7wtibn1roewiso1_500_large
Tumblr_m5xfv5kkey1roewiso1_500_large
Tumblr_m8k3a3x3z81roewiso1_500_large
Tumblr_m5w1dvesks1roewiso1_500_large
Tumblr_m049wehoyc1roewiso1_1280_large

Skridskor med klassen!

Vi åkte skridskor på idrotten idag. Längesen nu så det var kul! Även om det gör sjukt ont i fötterna, haha. Kom nyss hem och ska snart äta. Sen blir det en lång powerwalk och plugg. Ha det fint! 
mina tjejer på isen idag ♥

Mysig tröja!

Denna mysiga tröjan köpte jag sist jag var inne i stan. Den är perfekt nu på hösten! Köpte den på h&m (diveded)

Fått fina saker av bästis!

Detta fina fick jag av sara idag som har varit utomlands. Halsband,armband och en plånbok som ni ser. Hur underbar är hon inte? Jag har verkligen världens finaste bästavän.♥

8:e oktober 2012

Har haft sån jäkla magvärk hela dagen, men dagen har varit ganska bra ändå, med bästa klassen! ♥ Är hemma nu iallafall och ska gå ner för att äta. Sen hade jag tänkt starta något avsnitt av one tree hill.  
jag precis

Solsidan!

Ingen har väl missat att solsidan säsong 3 har premiär idag? Har verkligen längtat efter denna sjukt störda men roliga serie. Bara till att hoppas att denna säsongen är lika bra som dom andra 2.
 
Kom hem från ikea för en halvtimme sen eller så. Hade tänkt att byta om till myskläder och slappa nu, efter att ha sprungit runt hela dagen. Puss!
 

Ikea!

Såhär ser jag ut idag! 
Jag och mamma kom precis hem från en skön morgon-powerwalk! Har gjort mig i ordning lite snabbt och väntar på att mamma och pappa ska bli klara. Sen åker vi till ikea en sväng. Ska köpa en ny garderob och lite annat smått.
Ha en fin söndag! ♥

Kalaset för morfar!

Igår var vi iväg hela dagen, vi var hos mormor och morfar och fixade innan kalset och sen firade vi morfar. Mysig dag.♥ Några bilder från igår ser ni här under.
mamma och morfar
sötaste ellie!
mormor till höger med sin tvilling, lika eller vadå? haha :)
min finaste storebror!
bästa killarna! som är ganska omöjliga att få en bra bild på tillsammans ;)
min finaste syster och jag
tårtan

Bare Minerals

När jag var med tjejerna i stan förra helgen så blev vi sminkade inne på kicks. Trodde inte foundationen skulle vara så bra som hon som sminkade oss sa, men jag har nog aldrig känt mig så fint och naturligt sminkad. Hyn kändes helt annorlunda. Verkligen! Vi slog till iallafall och även om den var dyr så var den värd pengarna. Finns säkert att köpa på fler ställen. Märket heter bare minerals. 

Fira morfar!

Min älskade,fina och underbara morfar fyllde år i tisdags! Fast vi ska fira honom idag istället. Han fyller jämnt så vi åker tidigare för att hjälpa till och fixa med allt. Kommer nog inte hem förens senare ikväll så vi hörs nog på söndag igen. Puss!
jag och morfar ♥

Bullar

Ikväll blir det mys framför x-factor med nybakta bullar. Så himla gott! Har inte tittat så mycket på x-factor utan bara lite ibland men nu när fredagsfinalerna börjar kommer jag göra det. Då är det mycket roligare också! Hoppas ni också myser nu när det är fredag och helg. ♥

5:e oktober 2012

Äntligen helg! Denna veckan har gått så sjukt sakta, mot hur snabbt det brukar gå annars. Hade sovmorgon idag  till halv tio. Men jag kunde såklart inte sova längre för det, vaknade av mig själv vid den tiden jag brukar gå upp och det var helt omöjligt att somna om. Låg kvar och vilade iallafall. 
 
Linus och Milo kom på morgonen och har varit hos oss idag. Hann träffa dom en stund på morgonen och nu när jag kom hem. Men imon ska vi fira morfar och då blir det massa bus med grabbarna igen! Nu har jag lite saker att göra,  men ha en fin fredagskväll fina ni.
det här är mina killar det, haha ♥

Hemma från ett träningspass!

Torsdagar är rättså bra på vårat schema i skolan och på svenskan fick vi kanelbullar av våran bästa lärare! Eftersom det är kanelbullens idag, haha. Gott! 
 
Efter skolan gick jag med alisa och sabra ner till byn för att äta. Och efter det ett jobbigt aerobic-pass. Mycket styrka. Så nu efteråt känns det som vanligt jätte bra! 
jag och alisa idag ♥

Grey's Anatomy

After the Plane Crash
Ikväll vid nio börjar äntligen Grey's Anatomy igen. Lycka! Har verkligen längtat. Och det slutade så himla spännande! Och det var ett sorgligt sista avsnitt i våras. Så det ska bli kul och se vad som händer ikväll. 
 
Imon efter skolan går jag ner till byn med mina fina vänner. Vi ska käka och lite innan vi ska träna aerobic. Kommer bli riktigt bra! Synd bara att jag slutar tidigt just på torsdagar, eftersom jag ändå måste in till byn igen.

Vinrött

Den här otroligt söta vinröda volangtoppen fick jag hem på posten i måndags. Färgen fastnade inte riktigt på bild, men ungefär. Jag älskar den iallfall! Och vinrött är så fint. Från h&m!

3:e oktober 2012

Igår åkte jag till min syster,markus och ellie efter skolan. Det var ett litet tag vi sågs så det var super mysigt att vara några timmar hos dom. Massa prat, fika och mys. Busade massor med min lilla solstråle såklart ♥
 
Kom hem från skolan för en halvtimme sen, tagit lite bilder på vad jag har köpt som ni ska få se. Måste äta nu, är dö hungrig. Vid sju blir det zumba! Taggad såklart!
jag och ellie igår ♥

1:a oktober 2012

Kom hem för en lite stund sen. Jag och mamma var ute på en powerwalk nu ikväll. Herregud vad det börjar bli mörkt snabbt, lite tråkigt. Vi åkte direkt till jimmie idag när jag slutade skolan, fikade lite och hade det mysigt. ♥ Nu ska jag ta något att äta och sen krypa ner i soffan. Puss!

RSS 2.0