snart 1 december och snart jullov.

Kom in för bara en liten stund sen, har varit ute och gått en runda med min älskade mamma, riktigt härligt faktiskt! sen slutade vi skolan redan vid halv 2 idag,så jag kom hem tidigt,helt sjukt vad skönt det är att komma hem några timmar tidigare..så min dag har bara varit bra! nu är det snart 1 december också, tänk vad snabbt tiden går..snart är det julafton, jag har redan gått halva 7;an, och jag som nyss började 6;an? det känns lite konstig när man tänker så..nu är det iallafall snart jullov! bara tre veckor kvar till dess nu exakt faktiskt..bara att tänka så gör mig glad! nu ska jag gå ner och äta pepparkakor och spela mario kart, och senare ikväll ska jag kolla på ung och bortskämd, haha..hur kul som helst är det programmet! ni får ha det så bra, kramar!

Mamma och jag i Åhus i somras, man längtar tillbaka även om vintern är mysig den med.


första advent.

Kom ut från en varm dusch nyss, det behövdes verkligen så kallt som det är ute..det är snöstorm ungefär, så det blåser för fullt, och det är hur mycket snö som helst..men jag måste säga att det är precis lika härligt ändå! självklart så har ju jag och Alice åkt pulka idag, det är ju så kul! nu känns det verkligen att det snart är julafton, för nu är det jul..snön är här, allt julpynt är uppe, och nu är det första advent idag med..vad jag längtar till julafton! förresten så sov ju Alice hos mig igår kväll, vi tittade på tomten är far till alla barnen, den var väll inte särskilt bra, men lite småkul ibland..mysigt hade vi det iallafall! idag fyller min pappa år, så gav han presenter och grattade han, grattis älskade pappa..du är världsbäst! nu ska jag nog snart gå ner, sätta fötterna i ett varmt fotbad kanske? det hade varit jätteskönt..ska iallafall gå ner och prata lite med mamma och pappa, och se om det finns något kul på tv, eller spela lite super mario, hoppas ni har haft en bra dag, kramar! ♥

här kommer några härliga bilder på mig och Alice sen igår, när vi gick ut i snön i pyjamas, haha! lite småkul.. jag älskar dig min bästavän, jag är så glad att jag har dig!




barnvakt åt min underbara brorson.

Just nu ligger jag och Alice i soffan och tittar lite på tv..vi har precis varit ute i snön, himla mysigt måste jag säga! Alice kom vid 3 idag ungefär, sen har hon varit hos mig tills dess och ska sova här till imorgon, Sen har jag passat Linus idag också, han kom vid halv 10 idag på morgonen, så vi har haft det så bra man bara kan ha! det är alltid lika roligt med honom, så vi har varit inne och busat,lekt med lego, tittat på pippi..och självklart varit ute och lekt i snön, åkt pulka och så..hur mysigt som helst har det varit! Linus åkte hem vid 4, så nu sitter som sagt jag och Alice här..och tittar på tv och letar efter någon rolig film vi kan titta på ikväll, dagen har varit jättebra.. och kvällen blir nog bra den med! ni får ha en bra kväll, för det ska jag ha..kramar!

härliga bilder på mig och Linus sen idag, världens finaste Linus..jag älskar dig! ♥







ni är så fruktansvärt bra tjejer.

Nu har jag precis kollat på idol med mamma och pappa, så mysigt! Jay och Olle är helt klart bäst, dom ska stå i final! det är vad jag tycker, dom är så sjukt bra båda två! iallafall så kom jag hem vid 7 ikväll, efter skolan åkte jag hem till Jennifer, stannade hos henne i några timmar.. vi hade det så bra! vi skulle spela anden i glaset, men det funkade självklart inte, så vi får testa det nästa gång istället..annars så pratade vi mest och gjorde inte så mycket, men vi hade lika kul ändå! imorgon är det lördag, och då ska vi passa Linus hela dagen..jag har saknat honom,så det ska verkligen bli hur kul som helst! senare på kvällen kommer Alice sen sover hon hos mig, det blir nog en jättebra lördag!
hoppas ni har haft en bra dag, kramar!

här kommer bilder från dagen, på mig,Alisa,Isabellé,Elaine och Tracey när vi stack ner till byn.
Isabellé fyller år idag också, så stor grattis bästa! jag älskar dig!  ♥
och ni andra..tjejer, jag älskar er med..ni är så fruktansvärt bra allihopa!






Elaine, Tracey, Linnea, Isabellé Alisa. ♥

ni är sjukt bra tjejer.

Har duschat och ätit lite för en stund sen, kom hem vid 7 eftersom det var dans idag, så jag gick med Alisa hem som vanligt, Ajla var också med..vi pratade väll mest och så, har alltid kul med er! lite innan 5 åkte vi till dansen, den gick bra, och det är ju så kul! det är snart uppvisning med, julshow den 11 september för er som vill komma och kolla! så har min dag sett ut, bara bra helt enkelt! skoldagen var helt okej, även om torsdagar är så jobbiga..men imorgon är det äntligen fredag igen, gud vad jag älskar fredagar både i skolan för dom är så slappa och bra, och sen för att det är helg..efter skolan hänger jag med Jennifer hem, det ska bli kul att vara med henne för senast var typ sommarlovet, alldeles för länge sen.. inte bra inte! vi hörs, kramar!

en bild på mig och Ajla sen idag,♥ dålig bildkvalite..men bättre med en dålig bild än igen alls.


nu är snön här igen.

Nu har jag varit så duktig och skrivit en rapport om Holtab, det var inte det roligaste precis.. vi var där på studiebesök i fredags..men självklart så lyssnade ju jag inte vad dom sa, men jag gick in på deras hemsida och pappa hjälpte mig så nu är det klart..gah, vad skönt! förövrigt så har det inte hänt något speciellt idag, skolan har varit som alla andra onsdagar, fast jag har varit ovanligt glad hela dagen för det är bara TRE veckor kvar tills jullovet, bara tre veckor..det är ingenting! sen finns det ju massa underbara människor som lyser upp dagarna med! förresten så började det snöa igår kväll, det var helt vitt ute idag när jag vaknade.. så nu är snön här igen, det är ju jätte mysigt med snö och så, jag tycker om den! men det dåliga är att det är så jäkla kallt! fast sen är det ju trots allt ingen riktig vinter eller jul, om det inte finns någon snö..så det var nog dags att den kom nu!
vi hörs nog imorgon, ni får ha det så bra, kramar! ♥

sprang ut i morse och tog två snabba snöbilder..dom blev inte så bra eftersom det var jätte mörkt, och sen sprang jag in lika snabbt igen så jag inte skulle frysa ihjäl.



idag och igår.

Jag kom hem från skolan för lite över en timme sen, vi gick ju länge idag..men dagen har varit bra trots det, vi hade  hemkunskap sista lektionen och vi hade vikarie idag, så idag fick vi äntligen baka, vi gjorde pepparkaksmuffins..bäst som jag och Isabellé är så blev dom självklart hur goda som helst! igår var ju jag i stan med mamma och pappa, var där hela dagen, det var mysigt! och kul med såklart, hittade en ring, vantar, luvtröja och ett par lacktights..det kanske kommer bilder på det någon dag framöver, men vi får se..jag letade efter en jeansskjorta som jag verkligen vill ha, men hittade självklart ingen..får leta vidare! nu ropar pappa att maten är klar, så ska gå ner och äta nu.
vi hörs ikväll eller imorgon, kramar!

En bild på mig och Alisa sen höstlovet..
du lyser upp alla mina dagar, du är det bästa som finns.


due date.

Jag kom hem för bara en lite stund sen nu, som jag skrev innan idag så har jag varit i stan med mina tjejer, Alice, Ebba och Stina..vi har haft det så himla bra! vi åkte in till stan vid 4, kom fram vid halv 5..då gick vi in till en kina restaurang och åt, det var så länge sen jag åt kinamat, så det var verkligen på tiden nu, så gott är det! där satt vi i en timme ungefär, åt och pratade om allt möjligt, mysigt var det iallafall! när vi hade ätit upp och så, gick vi och köpte biljetter och godis, efter det gick vi ut, och väntade på att klockan skulle närma dig, och sen vid tjugo i 7, så började bion äntligen..due date, gud vad vi skrattade, helt sjukt vad rolig den var..värd att se säger jag bara! nu är jag hemma, tack för kvällen säger jag bara, ni gjorde den hur bra som helst, vi gör om det snart..helt klart! hoppas ni har haft det lika bra, så hörs vi..kramar!

bilderna är tagna med mobil och det var mörkt ute, då det är därför bilderna är så dåliga.

ni är så fruktansvärt bra tjejer! ♥









till slut en bild på vår stora sprite, vi tog den största som fanns..haha!


bio med tjejerna.

Nu har jag gjort mig i ordning, så nu är jag klar med det.. jag har varit lite småseg idag så det fick ta sin lilla tid, vid 4tiden idag, så åker jag,Alice,Ebba och Stina in till Växjö, där går vi och äter och så först, sen går vi på bio due date..den första var ju hur kul som helst, så denna är nog riktigt bra med! det ska bli hur kul som helst med tjejerna idag! men vi ska ju inte dit än, om 3 timmar eller något sånt, jag får se vad jag gör tills dess..snart ska jag nog gå ner och spela mario kart, ja..jag har faktiskt blivit beroende av det, men det kommer ni också bli om ni spelar det, haha! förresten såg ni idol igår eller? Andreas Weise åkte ut, jag blev så glad, äntligen säger jag bara! nu hejar vi på Jay och Olle, dom ska stå i final, eller vad tycker ni? haha..det är mina favoriter iallafall, fast Jay är faktiskt allra bäst! jag bestämde med mamma innan med att vi åker in till stan imorgon också, fast för shopping istället..det var ett tag sen nu, så vi tycker att det är dags! det ska bli kul..
hoppas ni får en bra dag, för det ska jag ha..kramar!

Det får bli en fin bild på Ebba och Stina..tog den från Alice blogg.


17:e november 2010.

Har nyss kollat lite på tv, även pluggat på no provet, jag kan allt jag ska kunna nu, helt otroligt fattar inte hur jag har lyckats? men skönt är det! nu är det redan torsdag imorgon och snart är det helg igen, gud så härligt! men sen går det lika snabbt så är helgen med över, iallafall så har jag inte gjort särskilt mycket idag, mest tagit det lungt.har varit så trött idag, så jag orkade inte göra så mycket..min mamma och pappa ska till Göteborg med pappas jobb imorgon, så jag sover hos Alice imorgon, och stannar där tills fredagskväll, det kommer bli hur bra som helst! sen går jag ju med Alisa hem imorgon, sen sticker vi tills dansen..vi hörs kanske hos henne, eller hos Alice..Iallafall så ska jag snart gå och lägga mig nu, för det första så är jag jättetrött och sen måste jag orka stiga upp imorgonbitti, för det orkar jag knappt längre..lov? ja tack!
ni får ha det så bra, kramar!

En gammal bild på mig och Alice..jag älskar dig mest över allt annat min bästavän. ♥


16:e november 2010.

Jag kom hem från skolan för en timme sen..sen dess har jag ätit och pluggat lite tills no provet, för vi ska ha no prov igen nu på fredag, det är verkligen det värsta ämnet, helt meningslöst och tråkigt..men jag får helt enkelt försöka plugga lite ändå..vi hade förresten spanska prov i skolan idag med, det kändes verkligen som det gick riktigt bra, verkligen..så får hoppas på det bästa! en helt okej dag i skolan idag,det är ju inte så jobbigt på tisdagar, imorgon väntar en desto värre..usch! jag vill ha lov igen..slippa allt plugg, tänk vad skönt..men någon gång måste ju loven ta slut, dom också..men jag ska nog klara det, får se lite framåt istället, bara tre dagar kvar av denna veckan, nu ska jag gå ner och tvätta bort sminket, byta om till myskläder, och sen plugga no, oj, vad roligt jag ska ha det..gah! allra helst hade jag bara lagt mig och sovit, vad skönt det skulle varit..nej, nu får jag sätta fart..hoppas ni får en bra kväll, kramar!

det får bli en bild på mig sen sommarlovet, gud vad jag saknar sommaren nu.


farsdag.

Jag har inte varit hemma så mycket idag, sen har jag inte haft någon lust att blogga heller, så det får bli nu istället..vid 1 så kom min syster och Markus, jag och Markus spelade lite wii..det är ju så kul! sen åt vi och så..vid 2 så åkte jag mamma, Jennie och Markus till Huseby, där det är någon julmarknad..det var faktiskt mysigt att gå där..vid lite över 5 så åkte vi hem, Jennie och Markus åkte hem en stund efter, och sen dess har jag väll mest tagit det ganska lungt, duschat, packat till idrotten suttit här vid datorn, och kollat på tv..men det behövs slappas, för imorgon är det skola igen, ny vecka..och det blir vardag igen, varför ska helgerna gå så snabbt? jag tycker att det borde vara helg längre..än bara två dagar, men det är ju trots allt 'bara' 5 veckor kvar till jullovet, men det ska jag nog klara av..men jag måste erkänna att jag har längtat till jullovet sen första dagen i skolan efter höstlovet, men det är väll antagligen så det är? det ska bli kul att träffa alla igen.. i skolan imorgon ialalfall! förresten så är det ju farsdag idag..Ja, jag har grattat min älskade pappa! han fick en långärmad stickad tröja av mig, eller vad man nu ska kalla det..men jag hade köpt en för liten storlek, men Jennie skulle byta den..så han får den någon annan dag, han blev som tur va glad!
hoppas ni har haft en bra dag, så hörs vi imorgon, kramar!

Jag och min bästa pappa i Göteborg för någon månad sen. ♥


kalas för mamma och pappa.

Nu har jag suttit här i över en timme bara för att föra över bilderna, redigera dom och sen ladda upp dom..men nu är det äntligen klart! haha..men egentligen tycker jag det är kul att redigera och så, sen hade jag inget annat för mig nu, så varför inte? som sagt så har ju vi haft kalas hemma hos oss idag, firat mamma och pappa..så släkten kom,bara kul och trevligt..nu har alla åkt hem, jag ska nog snart gå ner och se om det något kul på tv ikväll, för jag har ingen aning, iallafall så har dagen varit bra, vi hörs imorgon..kramar!

här kommer bilder från idag.

Linus och jag. ♥
mormor och Milo. ♥
Jennie och Milo. ♥
Linusälsklingen..suddig bild, men precis lika söt för det.

Milo,älskade lilla brorson, så söt.
Jag och jennie..syster!
Jennie, Jag och vår älskade mormor.

underbara idol.

Nu har jag tittat klart på idol, helt underbart program! Jay var helt klart bäst ikväll, det är vad jag tycker iallafall..som alla andra fredagar så hoppas jag att Andreas Weise åker ut..det är hans tur nu! påtal om annat än idol, så har jag ju också varit i skolan idag, den var bara bra..fredagar är så bra! så slappa, så sköna..vi slutar ganska tidigt på fredagar med ju, tur som jag hade idag så var pappa i Tingsryd och kunde skjutsa hem mig..så jag åkte hem till Alice, vi gjorde väll inte sådär jättemycket, åt lite..och spelade wii fit, vi hade det så bra så! jag åkte hem vid 7 ungefär..så har min dag sett ut, så den har varit bra..nu är det äntligen helg, åhh' vad skönt! min mamma har ju fyllt år, och pappa fyller år snart..ska fira dom imorgon, så då kommer hela släkten,det blir kul!
hoppas ni har haft det bra, kramar!

en bild på mig som är tagen för några veckor sedan.



bra dag.

Nu har jag ätit lite..man blir ju hungrig efter dansen! som sagt..så vet ni ju att torsdagar för min klass är den jobbigaste dagen på hela veckan,jag hatar dom verkligen! men till något mycket bättre..efter skolan gick jag och Alisa hem till Ajla, vi pratade och skrattade mest som vanligt! vi tog lite kort med..sen gick vi till Börjes och åt, efter det hem till Ajla igen, sen vid 5 så gick vi bort till dansen, där var det självklart lika kul som vanligt och det gick bra! vi skrattade hur mycket som helst..åh' vad kul det är! nu är jag hemma, det är ju ganska skönt det med..kan inte fatta att imorgon är det redan fredag, det är helt sjukt vad snabbt allt går..visst det är bra att veckorna går snabbt, så det blir helg..men det var ju nyss måndag? haha..jag förstår det inte, snart så är det julafton med, jag längtar lite faktiskt..det är så himla mysigt med julen!
hoppas eran dag med har varit bra, för det har min..kramar!

detta är en gammal bild på mig och Alisa..sen 6:an.



ni är bäst tjejer.

Jag har precis kollat lite på tv, men jag tyckte inte att det fanns något kul att se, så blev sittandes här nu..skolan gick väll bara bra.. även om det kändes som om den aldrig någonsin skulle ta slut, men som tur väl gjorde den det, efter skolan så åkte Siri, Alice och Sara med mig hem..toppen! vi åt först och så, sen har vi tagit bilder, dom kommer här under sen..och bara pratat,skrattat och haft kul..tack för dagen, den blev hur bra som helst! hoppas ni har haft en lika bra dag som jag, kramar!

tack för att ni finns, jag älskar er! ♥







9 november 2010.

Nu har jag precis duschat, och Sara åkte hem för bara en liten stund sen..hon kom vid 5tiden, så det blev inte så länge idag men en stund iallafall, vi kollade på ung och bortskämd, vilket program helt sjukt men kul, haha! sen gjorde vi inte så mycket mer, pratade bara och så..nu sitter jag här och pratar med Siri om imorgon och så, det blir kanske att vara med henne, Alice och Sara imorgon.. jag hoppas verkligen det! andra skoldagen idag med, den gick väll bara bra egentligen, rätt slapp dag men ändå inte..hade man sluppit syslöjd så hade allt varit bra, det är sjukt vad tråkigt det är..men den tog slut den med, skönt! vi hörs imorgon, kramar! ♥

det blir en bild på mig och Elaine från skolan idag..du är otroligt bra, gumman!


ta mig tillbaka till.

Jag vill verkligen tillbaka till Egypten, det är redan två år och 3 dagar sedan jag var där..det är helt sjukt vad snabbt tiden går, Det var verkligen ett minne jag aldrig kommer glömma och jag saknar det något obeskrivligt mycket, om ni inte har varit där så ska ni åka dit jag lovar ni kommer inte ångra det, jag ska dit igen helt klart, utan tvekan!
ta mig tillbaka bara..
här kommer några härliga bilder från Egypten.
 
Egypten - El gouna. ♥
 




Jag och min syster med någon servitör

när vi snorklade i röda havet, det var så sjukt häftigt!

i Kairo vid pyramiderna


till slut en bild på den godaste efterrätten jag någonsin ätit..mums!


grattis världens bästa mamma.

som ni ser på rubriken som fyller min mamma år idag, så stort grattis till henne! idag blev det frukost på sängen, haha..så mysigt! själv köpte jag ett par öronhänge till henne, hon blev glad det var ju tur det! klockan är ju bara halv 10 så det har inte hänt någonting mer idag faktiskt, jag vet inte vad jag ska göra idag heller..ska se vad
Alice och Sara gör, och se om dom kan ses..det är helt sjukt att detta är sista dagen på höstlovet, lovet har gått så snabbt..imorgon är det skola igen och allt är som vanligt, usch..jag orkar inte. jag får börja med att räkna ner veckorna till jullovet och längta dit istället, haha! nu har jag inte så mycket mer att säga,
ni får ha det så bra så hörs vi..kramar!

jag och mamma i Göteborg. ♥


längtar redan till jullovet

Jag kom precis in nu, varit ute och gått en runda..gick förbi kyrkan med, gick till farmors grav och tände ljus och så, sen innan jag gick ut så var det ganska fint väder, det regnade iallafall inte..men självklart så började det senare, så var helt blöt nu när jag kom in..haha! annars idag så har jag bara tagit det lungt, riktigt skönt..har bland annat tittat på new moon också.. så grymt bra är den, och dom har två  filmerna med! sen har jag inte gjort så mycket mer, suttit här vid datorn..bara slappat helt enkelt! men det tycker jag man ska göra nu, när höstlovet snart är slut nu, usch..ärligt talat så längtar jag redan till jullovet! påtal om jul så har jag haft sån lust att baka pepparkakor idag..det är ju så gott! mums..men nu ska jag gå ner och fika lite, sen åker jag och pappa till farfar en sväng..
ni får ha det så bra, så hörs vi..kramar!


Vi saknar dig här. ♥

Ronneby brunn.

Jag kom hem för 20 minuter sen ungefär..har ju varit i Ronneby hela dagen idag, har haft det hur bra som helst.. vid 9 så åkte jag och mamma till Ronneby, hämtade upp min syster sen åkte vi till Ronneby brunn spa.. jag fick först en ansiktsbehandling, det var verkligen jätteskönt! sen bastade vi, badade bubbelbad och bara hade det skönt..vid 1 så åkte vi därifrån, Markus kom också..vi var hungriga med..så vi gick och åt, sen gick vi vidare i affärer och så, köpte present till mamma eftersom hon fyller år på söndag, och farsdagpresent till pappa..så nu är det klart..skönt det! själv köpte jag en midjekjol, en t-shirt och knästrumpor..kanske visar upp det någon dag, vi får se..min dag har iallafall varit riktigt, riktigt bra! och nästa gång jag åker dit på spa, så ska jag helt klart ta chokladmassage!
hoppas ni har haft det lika bra, vi hörs..kramar!

en bild på mig och min syster. ♥


igår och idag.

Jag kom hem från dansen för en stund sen..dansen gick bara bra och riktigt kul var det..härligt att träffa alla med! innan dansen följde jag först med mamma in till frisören när hon skulle klippa sig, sen gick vi in till en pizzeria och åt..inte ofta jag äter pizza,isåfall gör mamma egen.. men gott är det! efter vi ätit upp så åkte jag till Alisa, var där en stund sen stack vi till dansen då..föresten igår så var ju jag och Sara hos Alice på spakväll..och kvällen var hur bra som helst, vi badade bubbelbad, bastade åt massa gott och tittade på 'i rymden finns inga känslor' själv tycker jag inte att filmen är speciellt bra..idag vaknade vi vid 9tiden, gick ner och åt frukost..sen spelade vi lite wii, och vid 1tiden åkte jag hem då..men tack för kvällen tjejer, och lite av dagen idag..kunde inte blivit mycket bättre!
har det så bra..kramar!

här kommer två bilder från kvällen igår när vi badar bubbelbad..ni är bäst!



spakväll.

jag kom hem från Alice för en halvtimme sen ungefär..sen dess har jag hunnit packa, och bytt om till leggings och en skjorta, så jag är klar nu..jag tycker inte att det finns någon andledning till att sminka sig om man ska bada..så jag skippade det, så nu är det bara att vänta till klockan blir 6, sen sticker jag upp till Alice för en spakväll sen sover ju jag och Sara där,denna kvällen kommer nog blir hur bra och mysig som helst..finns det något skönare än att basta och ett bubbelbad nu på hösten? jag tror knappast det..så skönt! nu ska jag ta och fixa lite..hoppas ni får en lika bra kväll som jag, kramar!
en bild på mig för några minuter sen.

hos min bästavän.

just nu sitter jag hemma hos Alice..jag gick upp till henne när jag hade varit ute och gått en runda, nu har jag varit här i över en timme ungefär..sen jag kom så har vi bara ätit och spelat wiifit..nu vet jag inte riktigt vad vi ska ta och göra, men något händer väll..jag ska hem vid 4tiden någon gång, sen vid 6 kommer jag och Sara till Alice igen..så ska vi ha en 'spakväll' bada bubbelbad, basta, titta på film, äta massa gott och bara mysa..det blir nog hur bra som helst! så nu vet ni hur min dag och kväll ser ut.. det blir så bra så! nu ska jag och Alice ta och göra något annat, ni får ha det så bra..kramar!

en bild på mig och Alice sen i somras, du är det bästa i mina ögon! ♥


en bra dag med dom bästa.

nu har jag precis ätit..så nu är jag mätt! nu lyssnar jag på massa bra musik och väntar på att Alice ska komma till mig, hon ville inte med på kalas så jag sa till henne att hon kunde vara hos mig ikväll istället, så kvällen blir nog bara bra, vi ska nog bara mysa framför tven, eller något sånt..iallafall så har jag varit med Alice och Sara innan idag också, vi har haft det såbra så..nu när det är höst igen så har vi blivit lite smått beroende av wii så det har vi såklart spelat..men det är ju så jäkla kul! sen har vi pratat,pratat och pratat har alltid så mycket att prata om..och bara skrattat och haft kul!
jag hoppas ni har haft en lika bra dag som jag, kramar! ♥

en bild på mig och Sara från idag, jag ser helt trött och blek ut jag vet.


RSS 2.0