Storm inatt

Det har varit värsta stormen inatt. Trodde huset skulle braka samman ett tag! Helt omöjligt att somna, men runt två på natten lugnade det sig och jag lyckades somna med öronproppar. Var inte allt för pigg när jag steg upp, men tog mig igenom dagen i alla fall! Ska upp tidigt imorgon, men vad gör det när jag slutar halv två? Så värt det! Nu ska jag mysa i soffan resten av kvällen. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt om helt att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något tips på sköna öronproppar att sova med?

Svar: Tycker inte heller om ljud när jag ska sova, vill ha det helt tyst! Sover aldrig med öronproppar annars, utan tog bara några vi hade hemma :)
Linnéa Göstasson

2015-12-05 @ 17:10:56
Postat av: Sofia

Tystnad när man ska sova är hur skönt som helt. Själv så började jag med öronproppar när jag bodde i studentkorridor och har fortsatt med det sedan dess. Upptäckte att jag sov så mycket bättre med öronproppar även om det är ganska tyst så därför har jag fortsatt med dem.

2015-12-08 @ 22:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0