HÖSTTIPS

Nystart. Se hösten som en nystart istället för något tråkigt. Sätt upp nya mål vare sig det gäller träning, skola eller något annat du vill förbättra dig på. Det är alltid roligt att utvecklas!
Börja med "Halv åtta hos mig" med tjejkompisarna. Hur bra är inte det? Du får improvisera i köket och samtidigt ha en härlig kväll med vännerna.
Film. Gör en lista med filmer du vill se och bocka av dem ihop med vännerna.
 Färgerna. Hur vacker är inte hösten egentligen? Alla dessa färger på träden är så fina!
 Börja promenera. Ta dig ut på höstpromenader bland alla vackra löv och andas in den friska luften.
Gör en megabrunch till familjen eller vännerna. Skäm bort dina nära lite extra och jag lovar att det kommer uppskattas.
Tv-serier. Alla serier börjar igen! Inte mycket som slår att slappna av i soffan framför sin favoritserie efter en lång dag. 
Åk till en större stad för shopping. Om du som jag bor längre ifrån de större städerna, ta med dig någon och åk till Malmö eller Stockholm för att köpa nya höstkläder. Det blir en mysig dag samtidigt som garderoben utökas.
 Börja läsa. Låna hem en bra bok, kura upp dig i soffan med en kopp te och tända ljus. Helst medan regnet smattrar på fönstret.
Spring. Om du vill komma igång med träningen, börja springa! Jag älskar det och springer året om oavsett årstid, men om du vill börja är hösten toppen. Det är perfekt luft ute, inte för kallt eller för varmt.
 Semestertripp. Om du har pengar över från sommaren varför inte ta en liten resa ? Utomlands i all ära, men annars en tripp till Stockholm. En helg där med hotell, shopping, god mat och att bara strosa runt med någon du tycker om kan göra mycket för själen. 
Planera in något roligt med vännerna. Det kan vara vad som helst, något ni gillar att göra. En fotodag, shopping, bio, middag ute på restaurang, myskväll hemma, spa eller varför inte en konsert.
Fira Thanksgiving med familjen eller vännerna. Strunta i att det inte firas i Sverige och gör det ändå. Vi har så mycket att vara tacksamma för och borde ta vara på det. Laga en riktig thanksgiving middag med kalkon och allt annat.
Bjuder över vännerna på scones. Te, scones, tända ljus och deeptalk med vännerna en grå höstkväll. Vad kan gå fel?
Gör en förändring. Till hösten kan det kännas skönt med en förändring. Det kan vara en ny frisyr eller hårfärg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0